maanantai 5. lokakuuta 2015

YLEN TV-TEEMAT NÄIN MAANTAISIN
Yle TV1, 5.10.2015  klo 19:00,
 
Historia: Natsien lastenkodit 

Kansallissosialistisessa Saksassa otettiin käyttöön "Lebensborn"-ohjelma arjalaisen ihannerodun luomiseksi valtakuntaan. SS-upseerien siittämiä lapsia syntyi eri puolilla Eurooppaa yli 20 000, joista osa on yhä elossa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi


Yle Teema, 5.10.2015 klo 19:00, Ranskalainen kylä 

Kausi 6, 8/12. Oikeusprosessi. Miliisit ovat antautuneet, ja heidän tekonsa pitää arvioida oikeudessa. Bériot valmistelee oikeudenmukaista sotaoikeutta, mutta häntä painostetaan hoitamaan asia kuntoon viipymättä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).


Yle Teema, 5.10.2015 klo 22:00, Menetetty aika  

(Die verlorene Zeit/Saksa 2011) Tosipohjainen elokuva rakastavaisista, jotka pakenevat yhdessä keskitysleiriltä mutta ajautuvat sodan kaaoksessa eroon toisistaan ja ajan kuluessa jopa eri mantereille. O: Anna Justice. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

4 kommenttia:

 1. Aikooko YLE WATCH tehdä postauksen tiistaina nähtävästä A2 pakolaiskeskustelusta? Asetelma vaikuttaa siinä aika puolueelliselta, niin kuin on vastaavissa YLEn keskusteluissa tapana olla.
  http://yle.fi/uutiset/a2_pakolais-ilta_purkaa_pelkoja_ja_hoilaa_yhdessa__katso_vieraat_taalta/8350006

  VastaaPoista
 2. Koskakohan tämä ikuinen holokaustijauhanta loppuu? Mitä vähemmän on enää elossa aikalaisia; sitä hurjemmaksi muuttuvat tarinat, natsit paholaismaisimmiksi naisista ja lapsista lähtien.

  Yle ja iltalehdistö hoitaa kyllä kansalle totuuden. Joka ikinen päivä jostakin. Hakaristi-joulutortut kiellettävä. Aseita kieltelevä Palestiinalaisia tukeva Antisemiitti, Satanisti/Okkultisti-Megalo/Maaninen Pahan-Akselirasvaa-Homopäissään 1-kiveksisenä Jootalaisena Angela Merkelin Faijana.

  Rotschildpäissään Heroiini+Pervitiini-komboissaan laskeskeli, että vittu meillähän riittää resursseja hyökätä joka kolkkaan telluksella. Nerokas idea kun juuri ensimmäinen maailmansota tuotti vaan niin vähän damagea. Ja ihmiset uskoo.

  Muistaako joku lisää faktoja? Olisi edes Aatu kysynyt yhdeltä niistä kuudesta gaziljoonasta kaasutetusta sielusta neuvoa ennenkuin heitti uuniin niin ettei jäänyt kuin kenkiä ja hiuksia, tyhjiä purkkeja tuholaismyrkkyä.

  Kosher vinkkejä olisi varmasti tullut ihan jo bolshevikkien johdolta tai muilta talmudin kestotilaajilta siitä, miten maita subvertoidaan, medialla, finanssikriiseillä, degeneroituneilla ideologioilla ja hyödyllisillä idiooteilla, homoilla feministeillä ja sinkkuelämää -sarjalla. Heippa savanvapaus, tervetuloa sensuuri, propaganda, pelolla, nälällä, raiskauksilla, kidutuksilla ja teurastuksilla tapahtuva tasa-arvoistaminen. Davai Davai!.
  *Moniko luki koulussa sanaakaan 'holodomorista', missä moinen tapahtui ja paljonko jengiä menehtyi. Ja kenen toimesta.
  Kaikki tietävät holokaustin, faktat on faktoja ja virallisen narratiivin epäilemisestä suuressa osassa maailmaa myös eurooppaa, napsahtaa vuosien linnatuomio mikäli satut tutkimuksiesi kanssa toisenlaiseen lopputulokseen.
  Ei väliä kiinnostaako sinua pelkästään totuus; olet silti vihapaskanatsi. Paitsi David Cole.

  Joku antisemiittinen raivoavaa vihaa dna:ssansa kantava pahuutta huokuvan ilmeettömällä katseellaan ruutua naputellut misantrooppi valkoihoinen natsi, on saanut inter nettiin tälläisen outragen aikaiseksi.

  Kaikkihan tietää että tämä on totaalista propagandaa, jolla yritetään saada uuneja napsahtelemaan päälle ympäri maailmaa. Oikeita tai mielikuvitus rosenlevejä.

  http://holocaustdeprogrammingcourse[laita vaikka piste]com

  VastaaPoista
 3. Onko A2-illassa peräti kolme maahanmuuttokriittistä keskustelijaa? Ja nekin ammattipoliitikkoja, mukaan lukien Eerola, joka jostain syystä aina kaivetaan näihin keskusteluihin. "Puretaan pelkoja"? Ei suuria poliittisia linjanvetoja voi tehdä emotionaalisen hömpän perusteella, vaan niiden pitää perustua siihen, mikä on pitkällä aikavälillä järkevää ja maan etujen mukaista.

  Ylen toiminta ei ole enää vain harmitonta huonoa journalismia, vaan laskelmoitua harhaanjohtavaa propagandaa. Käskyt todennäköisesti tulevatkin korkeimmalta taholta: Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen on Trilateraalisen komission jäsen ja Bilderberg-kokoukseen osallistunut Atte Jääskeläinen on Ylen uutis- ja ajankohtaispuolen johtaja. Euroopan maiden pakkotäyttäminen muslimeilla on osa globalistista agendaa, ja kyseiset kv. aivoriihet ovat luonnollisesti yksiä sen keskeisiä sylttytehtaita.

  VastaaPoista
 4. http://magneettimedia.com/helsingin-sanomat-valehteli-hitlerin-saksan-aitiysohjelmasta/

  VastaaPoista