tiistai 6. lokakuuta 2015

SATUSEDÄT JA -TÄDIT KÄÄNNYTTÄVÄT KANSAAYle TV1, 
6.10.2015  klo 18:00, Yle Uutiset 

Areenan linkki uutiseen.

Ylen uutistenlukija Matti Rönkä on viime vuosina paljastunut varsinaiseksi multikultin puolestapuhujaksi niin tv-studiossa kuin kirjoittamissaan dekkareissa. Jo herran ilmeistä näkee mitä asioita hän puolustaa ja mitä vastustaa, vaikka uutistenlukijan pitäisi olla neutraali eikä hän saisi vihjailla ilmeillään mitä mieltä itse on asiasta. Ilmeillään Rönkä haluaa viestiä, mikä on "virallisen Suomen" mukaan hyväksyttävää, mikä tuomittavaa, mikä surullista ja mikä kannatettavaa. 

Kun "äärioikeistoa" koskevat mitättömät kommellukset nostetaan keinotekoisten kohujen saattelemina parrasvaloihin, on Röngällä aina alleviivatun vakavoitunut ilme ikään kuin hän haluaisi nuhdella "pahantekijöitä". Vastaavasti monikulttuuripropagandaa levittävissä menestystarina-jutuissa Rönkä hymyilee rohkaisevan iloisesti. Tänään oli uutisissa asiaa ulkomaalaisten (so. neekerien) kohtaamasta vihapuheesta. Todennäköisesi kovan etsinnän kautta oli löydetty kolme henkilöä, jotka saivat oikein luvan kanssa sättiä suomalaisia. Mustan Afrikan neekeri oli olevinaan järkyttynyt kun eräänä viikonloppuna viihteellä ollut suomalaisnuorten autoporukka oluttölkkejä kohottaen kehoitti mustaa miestä matkustamaan kotimaahansa. Sankari-neekerimme ei tietenkään jäänyt sanattomaksi "rasisteille", vaan totesi että "te juotte kaljaa, ma maksan teidän vero!". Ähäkutti siitäs saitte, sanoi Ylen suulla se tyypillinen musta mies joka on aina työn touhussa ja osaa hillitä itsensä. Hastateltu somali puolestaan totesi ulkoaopetellun tuntuisesti, että satunnainen "vihapuhe" estää maahantulijaa kotoutumasta ja integroitumasta suomalaiseen yhteiskuntaan. Somali antoi ymmärtää, että maahanmuuttaja voi traumatisoitua yhdestäkin vihasanasta (sic), jolloin syrjäytyminen eli suomalaisiin kohdistuvat joukkoraiskailut, joukkopahoinpitelyt ja katuryöstöt ovat väistämättömiä. Syynä onnettomaan tilanteeseen on suomalaisten pahuus, rasismi, joten suomalaisten tulisi muuttua, ei mimosan herkkien kultamunien.

Luonnollisesti Rönkä antoi jutun jälkeen katsojille hyväksyvän katseen, sillä näinhän asia ykselitteisesti on kun kerran se oikein tv-uutisissa kerrotaan. On selvää, että tällainen nolla-uutinen oli pusattu väkisin kasaan vain siksi, että sillä yritetään saada kiinnitettyä suuren yleisön huomio pois maahamme saapuneiden elintasopakolaisten väkivaltaisista purkauksista. Tuttuun tapaan Ylen tv-uutiset eivät ole kertoneet näistä tapahtumista mitään kuten Turun verisestä viime viikonlopusta. Valitettavasti  internetistä piittaamaton suuri eläkeläisväestö on lähes täysin television ja radion varassa, joten he todennäköisesti nielevät helpoiten virallisena totuuden torvena esiintyvän Ylen propagandan.Yle TV2, 6.10.2015 klo 21:00, A2-ilta: Pakolais-ilta

Mikä pakolaista pelottaa Suomessa? Mikä suomalaista pelottaa? Kaksi tuntia suoraa puhetta siitä, miten pakolaiset sopeutuvat Suomeen. Juontajina Kati Leskinen ja Wali Hashi. Twitter: #a2ilta, FB: /ajankohtainenkakkonen HD

Ohjelmassa yritetään ylhäältä käsin ampua alas pakolaisiin liittyviä (negatiivisia) ennakkoluuloja ja myyttejä. Miksi aina juuri näin päin? Missä viipyy keskusteluohjelma, jossa murskataan monikultturistien ja heitä puoltavan median kuten Ylen levittämät myytit ja suoranaiset valheet pakoloisressukoista?

2 kommenttia:

 1. Rönkähän on aviossa Suvi Aholan kanssa, joka on kunnostautunut melkoisen päättömillä ja kommunistisislla feministi-intoiluilla. Lisäksi hän on kertonut yhdessä jutussa ostaneensa levyllisen neuvostoliittolaisia sotalauluja, tietenkin hyvän laulajan laulamana. No kunteleehan niitä, vaikka vihollisia oltiinkin. Silti innokkuus ja hehkutus viittasi johonkin bolshevismiin vakaumuksena.

  http://magneettimedia.com/poliisi-ja-valtamedia-esittaa-vakivaltaa-suvaitsevaisuuden-nimissa/

  "Paikalla on suuri määrä mellakkavarusteisia poliiseja, mutta pahoinpitelyyn ei puututa, Parkkolan rikosilmoitusta ei oteta vastaan, vasemmiston luvatonta mielenosoitusta ei hajoteta eikä pahoinpitelijöitä vaadita edes riisumaan naamioitaan. Kuten Magneettimedia on uutisoinut jo aiemmin, HS:n (Helsingin Sionisti) kaltaiset lehdet eivät edes uutisoineet pahoinpitelystä, koska päätoimittajat pitävät arvoliberaalia väkivaltaa oikeutettuna."

  Tätä se pelin henki on. Poliisi huolestui nuista joukkotappeluista Turussa. Kantaväestö julistetaan näissä aina syyllisiksi. Tappelijoiden lisäksi koko muu väestö. Sinänsä mielenkiintoista, että "pakolaiset" aloittivat heti jengiytymisen ja väkivallan. Pian on turvatonta liikkua yksin. Poliisi ja yhteiskunta tulevat olemaan mamujengien puolella jyrkästi. Pian kai kantikset ovat vapaata riistaa ja valkoisten tuhoaminen alkaa kaikkien toisinajattelijoiden eliminoimisena poliisin toimesta.

  VastaaPoista
 2. Se on niin lapsenkengissä vielä tuo ymmärrys mistä oikeastaan on kyse tässä väestönlisäyksessä. Mutta antaa nyt ajan kulua, muutama vuosi, ja ollaan kiitollisia että suomessa on vielä armeija olemassa. Täällä ruotsin puolellahan se on lakkautettu, ainoastaan ns. palkka-armeija, ja se nyt on mitä on. Eli täällä tilanne riistäytynyt täysin hallitsemattomaksi, poliisipartiot eivät nouse edes autoistaan tietyissä kaupungeissa, tai kaupungin-osissa. Aina kaksi tai kolme partio- autoa samaa tehtävää suorittamaan. Mutta antaa mennä kuten se on suunniteltu tuolla lähi-idässä, ei ole paljoa enää sanomista vastaan. Ja suvakki-naisethan ovat asiasta täysin samaa mieltä. Voiko tyhmyydelle asettaa mitään rajaa?

  VastaaPoista