tiistai 29. syyskuuta 2015

KYLLÄ KANSA TIETÄÄ, MUTTA YLE EIKaiken nähneen Suomen kansan känsäiset työmiehen ja -naisen sormet näppäilevät kansakunnan vessan seinänä tunnettuun Suomi24:ään unohdetun kansan totuutta, joka ei pääse koskaan läpi julkista keskustelua hallitsevilta Yleisradion portinvartijoilta. Heille kelpaavat vain totuutta pimittivät poliittisesti korrektit agendat ja keskustelut. Yle Watch panee nyt esille tuoreen Suomi24:n keskustelun Vihaan Yleä päivä päivältä enemmän, jonka toivomme myös sivuamme stalkkaavien yleläisten lukevan ajatuksella, jotta hekin ymmärtäisivät miksi kansan syvät rivit halveksuvat heitä niin syvästi. Jos hyvin käy, he voisivat jopa oppia jotain näistä maaliin osuvista vuodatuksista. Tässä keskustelun avaava viesti:

Eikö tuota vihervasuri-saasta laitosta saada suljettua, lopetettua, lakkautettua millään.

Yks suomalaisia, suomalaista kulttuuria, suomalaisten historian kärsimyksiä pilkkaava yks saastanen PASKAlaitos enää.

Uutisissa ensin haukutaan suomalaisia, ja hirvittävää "äärioikeiston" pelottelua ja muuta paskaa, ja sitten loppu-uutiset on joka päivä, jonkun lahjattoman vasuri"taiteilijan" hengentuotoksien markkinointia.

Ja "viihde"ohjelmat on valjastettu opposition markkinointiin, eli haukkumalla milloin minkäkin tai yleensä kaikkien hallituspuolueiden jäseniä, ja sitten siellä on joku demari tai vasemmistoliittolainen tai joku itseään täynnä oleva vihertäjä kehumassa itseään ja valehtelemassa silmät suut täyteen, niin kuin tänään se täys idiootti turkkilainen [Ozan Yanar, toim. huom.], joka on omasta mielestään näköjään oikein adonis, eikä yhtään häpeillyt tätä kertoa Uutisvuodossa,

ja hyi helvetti mikä kuvotus koko äijä. (ja olen siis naiskatsoja).

Vihaan ylen(annon) aamutv:tä, vihaan ylen uutisia, vihaan ylen viihdeohjelmia, vihaan ylen ajankohtaisohjelmia, vihaan ylen keskusteluohjelmia, vihaan ylen dokkariohjelmia(joissa keskustellaan ennen tai jälkeen), vihaan joka ikistä ylen toimittajaa, vihaan ylen "asiantuntijoita", vihaan ylen valehtelevia galluptutkimuksia, vihaan koko saatanan paskalaitosta,

jonka syövereihin menevillä rahoilla rakennettais kymmenen tuhatta lasten sairaalaa, ja toiset kymmenen tuhatta oikeaa terveyskeskusta kunnon lääkäreineen, ja miljoona muutakin asiaa.

Mua ei kiinnosta tässä maassa enää kohta mikään muu kuin saada edes tämä tämän maan hirviölinnake tapettua ja kulotettua niin pohjiaan myöden, että se ei sieltä enää ikinä nouse.

Tässä maassa on elänyt iät ajat kansa, joka on subarktisissa olosuhteissa saanut ruokittua itsensä ja lapsensa ja eläimet, ollut hygieniassa maailman edistyksellisin aina, kotieläinten taudit olleet maailman alhaisimpia hoidon ja huolenpidon ansiosta vuosisatoja, huolehtinut luonnosta ja vesistä paremmin kuin 98% muusta maailmasta,

rakentanut ihmisten talot ja eläinten suojat, niin nerokkaasti, että lähes pienimmällä energialla on lämpö pysynyt ainaisessa kylmyydessä ja kosteudessa.

Ja tällä saasta-laitos ylellä ei ole muuta kerrottavaa kuin, kuinka rumia ja tyhmiä ja mitä lie suomalaiset ovat ja kuinka kauniita ja upeita ja älykkäitä ovat aivan kaikki ihmiset tuolla maailmalla. Ihan kaikki kehitysmaalaisista lähtien.

Ja kuinka me kaikki suomalaiset olemme vielä kaiken päätteeksi VELKAA ihan kaikille koko maapallon ihmisille.

Täällä on nyt ainakin se yksi suomalainen, jolle tuo ikuinen latistaminen ja syyllistäminen ei enää mene läpi. Haistakaa ihan mitä vain siellä ylellä koko saastanen pulju, ja pistäkää sitä suomalaisia kohtaan olevaan vihapropagandaanne siellä joka kanavalta ympäri vuorokauden,

en usko enää sanaakaan, ainoastaan vihani nousee raivoon tätä saastaa katsoessa ja kuunnellessa.

1 kommentti:

  1. Just näin. Jo ajatus siitä, että veroeuroistani annetaan Yleisradiolle, saa minut hyvin katkeraksi.

    VastaaPoista