maanantai 22. joulukuuta 2014

YLEN OLI LOPULTA PAKKO HUOMIOIDA SAKSAN PEGIDA-MIELENOSOITUKSET.Helsingin Sanomat on tyylilleen uskollisena kirjoittanut jo lokakuussa alkaneista Saksan islamisaatiota vastustavista Pegida-mielenosoituksista vähän, mutta sitäkin nyrpeämmin. Kymmeniä tuhansia keränneet mielenosoitukset leimataan yksioikoisesti "rasistisiksi" ja "ulkomaalaisvastaisiksi" eikä niinkään reaktiona kansaa halveksuvalle petturimaiselle eliitille. Vastaavasti Ylen tv-uutisissa Pegida on vilahtanut vain kerran ja silloinkin muutaman sekunnin ajan, jolloin uutiseksi kelpasi se, että "anti"-fasistit olivat saaneet estettyä "islaminvastaisen" kulkueen. 

Ylen Berliinin kirjeenvaihtaja Pertti Rönkkö on kuitenkin pitänyt fb-sivullaan keskustelua yllä kuten 20.12.2014 tehdyssä päivityksessä:


Myös Saksan ykköstelevision ARD:n Panorama- ajankohtaisohjelma haastatteli sattumalta tätä erityisen innokkaasti islamisoitumista vastustanutta ja muslimeja mustamaalannutta miestä tietämättä, että kyseessä oli RTL:n tarkoituksella tähän rooliin asettama toimittaja. ARD syyttää nyt RTL:ää journalismin ja toimittajien maineen pilaamisesta ja uskottavuuden kyseenalaistamisesta. Tapaus on omiaan tukemaan Pegida-liikkeen väitettä, että media on valmis myös likaisiin temppuihin saadakseen mielenosoittajat äärioikeistolaiseen ja ulkomaalaisvihamieliseen valoon. Mielenosoittajan esiitynyt toimittaja on pyytänyt anteeksi. Jatkopyykki seuraa. Tapahtumasta raportoivat mm Spiegel ja ARD:n Panorama - ohjelma.  

Punvihreiden toimittajien kieroilussa ei ole mitään uutta, sillä marxilaiset ovat aina turvautuneet valheisiin, kun totuus ei ole heitä miellyttänyt - näin Neuvostoliitossa ja nyt monikultuuri-Euoopassa. 

Linkki uutiseen, jossa NDR haastattelee omaa miestään, joka on tekeytynyt rasistiksi, jotta Pegida-mielenosoitukset saataisiin näyttämään suuren yleisön silmissä kyseenalaisilta.

Lopulta myös Ylen oli suostuttava antamaan raportti Pegida-mielenosoitusten todellisesta luonteesta. Onneksi sen teki kirjeenvaihtaja Pertti Rönkkö, joka taitaa olla niitä harvoja Ylen toimittajia, jotka eivät ole sokaistuneet monikulttuurisuudesta.

Rönkön tuore postaus (22.12.2014) fb-sivullaan:
Saksan entinen liittokansleri Schröder (sd) vaatii "kunnon ihmisiä" kapinaan jälleen tänään islamisoitumista vastaan mieltään osoittavaa Pegida-liikettä vastaan. Media muistelee tässä yhteydessä Schröderin edellistä vastaavaa kehotusta vuodelta 2000. Silloin hän vaati kunnon kansalaisia nousemaan barrikadeille äärioikeistoa ja antisemitismia vastaan Düsseldorfissa synagoogaa vastaan tehdyn polttopulloiskun jälkeen. Ympäri maata noudatti yli 200 000 ihmistä kanslerin kutsua. Media uutisoi laajasti Schröderin edellistä vetoomusta mutta unohtaa kertoa, että Düsseldorfissa iskun tekijöiksi paljastui kaksi muslimimiestä, toinen palestiinalainen ja toinen marokkolainen. He tunnustivat tekonsa ja perustelivat sitä Gazan tilanteella.************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti