keskiviikko 3. joulukuuta 2014

ARKKIPIISPA MÄKINEN, FARISEALAINEN.TV 1, 3.12.2014, klo 21.05, A-StudioKirkko ja homot; studiossa arkkipiispa Kari Mäkinen. Pelastiko Fortum Fennovoiman? Wellness-palveluissa liikkuu iso raha Israelin arabit ja yksi valtio.
Kun viime perjantaina eduskunta hyväksyi äänin 105-92 kansalaisaloitteen homoavioliiton puolesta, paljasti punavihreiden lobbauksella kirkon johtoon päässyt troijalainen Kari Mäkinen todellisen karvansa. Sitä ennen hän oli homokysymyksessä koitellut  kepillä jäätä antamatta silti mitään lopullista lausuntoa. Toki hän oli kulttuurimarxilaiseen tapaansa ehtinyt viime kesänä pyytää homoilta anteeksi, mutta anteeksipyyntöön ei sisältynyt avointa lupausta kirkollisista häistä homoille. Nyt kun homoavioliitto on saanut valtion siunauksen, voi vapaamuurari Mäkinen turvallisesti paljastaa korttinsa:

Avioliittokäsityksemme tarvitsee perusteellista tarkastelua. Omasta puolestani ajattelen, että siinä on uudelleenarvioinnin paikka. Se tapahtuu kirkon omista perusteista käsin.
A-studion haastattelussa Mäkinen jatkaa samaa kiemurtelevaa linjaa, jossa hän yrittää miellyttää kaikkia. Tosiasiassa hän on puolensa valinnut jo ennen arkkipiispaksi nimittämistään. Hän ei ole muuta kuin ateistinen marxilainen, joka on gramscilaisen pitkän marssin päätteeksi astunut perustavan instituution sisään tarkoituksena liberaalimädättää se. Projekti etenee suunnitelman mukaan.

************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti