tiistai 16. joulukuuta 2014

TIETOISTA ROTURUTSAN EDISTÄMISTÄ VAI TRENDIZOMBIEN MIELLYTTÄMISTÄ?

Ylen Uudessa päivässä  roturutsapari Iiris ja Veeti 
    kiihottavat katsojia valkoiseen kansanmurhaan. 


TV 2, 16.12.2014, klo 20.00, Uusi Päivä


Osa 441: Kristan vaikea valinta. Vilman romanttiset viritykset Karrin kanssa päättyvät riitaan. Kristan on tehtävä päätös pian. Elina lämpenee Niklakselle. Iris astuu Veetin virittämään ansaan. HDYlen kulttuuribolshevismin frekvenssiä tarkastavalle bloggaajalle ei ole tullut mieleenkään seurata teinihölmöille ja tuulipukukansalle tarkoitettua kotimaista saippuasarjaa Uusi päivä, mutta kanavapujotteluni jumittui pakosta vastenmieliseen näkymään suomalaisesta viidakkokuumeisesta teinislutuskasta, jota vietteli virnuileva etelän hetelmä (Veeti). Olen kyllä kuullut, että poliittisesti korrekteja hahmoja on sijoitettu aiemmin mm. Salatut elämät -sarjaan, mutta näköjään tämä Hollywoodin ovelilta isoneniltä omaksuttu indoktrinaatio-strategia on levinnyt muihinkin suomalaisiin saippuasarjoihin.

Välttäkää tällaista visuaalista saastaa kuin ruttoa ja
kertokaa se lapsille, että kyse on pelkästään puna-Ylen nuorisolle suuntaamasta propagandasta eikä mistään todellisuuden peilaamisesta. Sitä paitsi nopean vilkaisun perusteella Uusi päivä näytti muutoinkin olevan b-sarjan halpisroskaa, jonka parissa kukaan täyspäinen ei viitsisi kuluttaa vapaa-aikaansa.
Jenni Kokander lemmikkiensä seurassa. PoliittisestI
"hyödyllinen idiootti" vain kyyninen opportunisti?

TV 1, 17.12.2014, klo 00.10, Kuka kutsui Kokanderin *uusinta*

3/8. Jenni lähtee Burmasta paenneen Htin perheen avuksi suuren vuosittaisen vesijuhlan järjestelyihin. Hän pohtii Mi Mi Pon, kahden pojan äidin kanssa miten saa teinit kunnioittamaan vanhempiaan. HD

Sarjan viimeisin sekä muut jaksot Yle Areenassa. Tarkempi esittely tässä.

Kuinka sovittaa yhteen freelancerin ja äidin roolit? Tätä pohtii näyttelijä Jenni Kokander uudessa realitysarjassa Kuka kutsui Kokanderin. Kevään ja kesän aikana kuvattu sarja kertoo Jennin vierailusta kahdeksaan lapsiperheeseen, joiden kulttuuritausta on erilainen. TV1 lauantaisin 15.11. alkaen klo 18.15

Mitäs merrrrkillistä tuubaa tämä tämmöinen on?? Koko Yleverolla punavihreää monikulttuuri-ilveilyä! Kansalaisia yritetään taas pehmeän kieroilla metodeilla "totuttaa" ylhäältä pakotettuun diversiteettiin, joka ei loppupeleissä johda muuhun kuin yhteiskunnan hajoamiseen - lievemmässä tapauksessa balkanisoitumineen, pahimmassa Ruandan tragediaan. Esittäkää vastalauseenne Ylen ohjelmapolitiikasta suoraan Ylelle, niin ainakin tietävät, että kaikki kansalaiset eivät niele heidän 2000-luvun dystopian esittämistä tavoiteltavana utopiana.


************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti