maanantai 11. elokuuta 2014

NEEKERIT NEEKERÖIVÄT USA:SSA? EIVÄT SUINKAAN, SYYNÄHÄN ON VAIN RASISMI!Ylen uutisen mukaan kognitiivisesti haasteelliset kunniakansalaiset ovat jälleen kerran käyttäytyneet Yhdysvalloissa lajityypillisesti:

Yle Uutiset 11.8.2014 Poliisi ampui mustan nuorukaisen USA:ssa – mielenosoitus muuttui mellakaksi.


Mikäli kaksi valkoista rikollisista hyökkäisi poliisin kimppuun ja toinen heistä kuolisi lainvartijan luoteihin, valkoinen "yhteisö" kääntäisi kotisohvillaan korkeintaan vain kylkeään ja nauraisi kuinka rikolliset saivat kerrankin nenilleen. Tosielämässä tällaiset poliisin kohdistuvat hyökkäykset ovat yleensä ns. tummahipiäisemmän porukan tekosia kuten viimeisin Fergusonin kaupugissa tapahtunut tapahtumaketju paljastaa. Kun poliisit ampuivat päälle käyneen neekerin, kunniakansalaiset aloittivat välittömästi valtaisan älämölön, panivat kaupungin hyrskyn myrskyn ja ryöstivät liikkeet tyhjiksi. Kuinka ihana syy käyttäytyä lajityypillisesti!

Afroamerikkalaisten (sic) tikapuuhermoston reaktion säätelyä muistuttavassa käyttäytymisessä toistuu aina sama kaava: ensin joku ei-valkoinen afrikkalaistaustainen rikollinen kuolee joko hyökätessään tai paetessaan poliisia - sitten "musta yhteisö" aloittaa älämölön, syyttää valkoisia tai itä-aasialaisia rasismista, sytyttää kaupungin tuleen, ryöstää kaupat ja raiskaa toisrotuiset naiset.

Yle uutiset:
Viranomaisten mukaan poliisi pysäytti lauantaina kadulla kaksi poikaa, joista toinen oli Brown. Toinen pojista hyökkäsi poliisin kimppuun ja tavoitteli tämän asetta. Poliisiauton sisällä ammuttiin tiettävästi yksi laukaus poliisin virka-aseella. Tämän jälkeen poliisi ampui Brownin, kun tämä oli noin kymmenen metrin päässä autosta. (...) Fergusonissa järjestetty tuhansia ihmisiä kerännyt mielenosoitus kärjistyi myöhemmin mellakoinniksi, jonka aikana tuhottiin poliisiautoja ja kauppojen ikkunoita sekä ryösteltiin liikkeitä. 
Herkkä runosielu Michael Brown joutui KKK-nazi poliisin teloittamaksi


Tässä videossa nähdään afroamerikkalaista lajityypillistä reagointia ja käyttäytymistä. Näitä itsehillinnän mestareita ja huippuosaajia halutaan lisää Suomeenkin, vaikkapa Punavuoren hipsterien seuraksi? : TOP 5 Pranks Gone Wrong

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti