keskiviikko 27. elokuuta 2014

AASIALAISIA YKSITTÄISTAPAUKSIA.

Media puhuu "aasialaisista" vaikka pitäisi sanoa "pakistanilaiset muslimit".


Yle kertoo tänään 27.8.2014 verkkosivujensa jutussa Rasistin leimaa pelännyt kaupunki ei puuttunut seksuaalirikoksiin – 1 400 lasta joutui uhriksi 16 vuoden aikana "aasialaisen" rikollisjengin edesottamuksista ja maagiseksi muuttuneesta rasismin pelosta:
Viranomaisten vakavat laiminlyönnit johtivat 16 vuoden aikana ainakin 1 400 tytön raiskauksiin ja hyväksikäyttöihin Pohjois-Englannissa sijaitsevassa Rotherhamin kaupungissa ja sen lähialueilla. Britanniassa tiistaina julkaistun raportin mukaan alueella toimineet enimmäkseen aasialaistaustaisista miehistä koostuneet rikollisjengit saivat jatkaa toimintaansa rauhassa, sillä poliisit ja sosiaaliviranomaiset eivät uskaltaneet puuttua tapahtumiin osin rasisteiksi leimautumisen pelossa.

Mikko Ellilä kommentoi:

Tässä jätettiin mainitsematta, että nämä "aasialaistaustaiset" olivat muslimeja. Useimmille suomalaisille tulee sanasta "aasialainen" mieleen lähinnä japanilaiset, korealaiset ja kiinalaiset, mutta Iso-Britanniassa mm. pakistanilaisia, afganistanilaisia, iranilaisia, turkkilaisia, syyrialaisia, libanonilaisia, irakilaisia jne. kutsutaan "aasialaisiksi", koska kaikki Euroopan itäpuolella sijaitsevat maat ovat "Aasiaa".
Mikä sitten motivoi suuria mediataloja ja uutistoimistoja tällaiseen harhaanjohtavaan tiedottamiseen? Syy on ilmeinen, sillä jos kerrottaisiin, että kyseessä olivat pakistanilaiset, kansalaiset tietäisivät samalla heidän olevan myös muslimeja, rauhanuskonnon harjoittajia, jotka ovat vasemmistoliberaalien ateistien erityisessä suojeluksessa. Tässä tapauksessa harhaanjohtava tieto ei loukkaa vain brittejä ja eurooppalaisia yleensä, vaan myös kunnollisina pidettyjä kiinalaisia ja japanilaisia, jotka näin yhdistetään kuvottaviin raiskauksiin ja alaikäisten hyväksikäyttöihin.

Näiden pakistanilaisten miesten toimintaa voi pitää matalan intensiteetin rotusotana eurooppalaisia vastaan, sillä monet heidän uhreistaan olivat valkoisia nuoria naisia ja tyttöjä. Kansalaisten on kuitenkin turha odottaa median kirkuvan tässä kohtaa uhrien kokemaa rasismia, sille se raivo on varattu vain niille, joilla on oikea suojaväri. 

Nämä pöyristyttävät rasistiset rikokset eivät ole mitään uutta Britanniassa. Vuonna 2007 sattui Blackpoolissa "yksittäistapaus", jossa Lähi-idän ahkerat yksityisyrittäjät olivat ensin raiskanneet, sitten myyneet seksiorjiksi ja lopuksi murhanneet kaksi nuorta valkoista englantilaistyttöä ja tehneet heistä sen jälkeen kebab-lihaa, jonka olivat sitten myyneet kebab-annoksina valkoisille asiakkaille. Tällaista tarinaa ei voisi keksiä edes pahin valkoinen rasisti, mutta niin se vain on, että nämä "aasialaiset" ovat kyenneet tekemään tarusta totta. Näin se svengaava monikulttuurinen Englanti pyörii 2000-luvulla.


"Ei saa yleistää!!11!"


* * * * *   * * * * *   * * * * * 
Yle Teema, 27.6.2014, klo 16.50, Historia: Hitler - pahan lähettiläs *UUSINTA*

(12) 1/2. Hitlerin tie valtaan. Miten itävaltalainen tusinamaalari ja nälkiintynyt mierolainen nousi Saksan johtajaksi? Osin väritetystä arkistomateriaalista koostuvassa ohjelmassa seurataan Hitlerin vaiheita v. 1889 - 1933.


Yle ei niin vain unohda sille poliittisesti hyödyllistä rakasta lastaan, vaan haluaa esittää veitikan tarinat vaikka uusintana, mikäli BBC:n Hitler Channel ei ole ehtinyt pukata uutta stooria markkinoille. Yle Watch kirjoitti tästä ohjelmasta kaiken tarpeellisen 23.2.2013, kun se esitettiin ensimmäistä kertaa. Olen aikaisemminkin lainannut blogisti Tapio Tuuria, mutta lainaatanpa 
muistin virkistämiseksi vielä uudestaan, että mikä Yleä oikein motivoi lähettää näitä loputtomia nazi-saagoja:
Synkän karisman suomenkielisessä selostuksessa korvaani särähti sana kansallismielinen. Sitähän on Suomessa käytetty paljon. Minäkin pidän itseäni sangen kansallis- ja suomalaismielisenä. Yle kenties tahtoi siis opettaa, että kansallismielisyys on lähtöisin itseltään suurelta saatanalta Hitleriltä. Kenties Yle tahtoi jopa opettaa, että muut jalommat ja hieman tummemmat kansat saavat olla kansallismielisiä, mutta eivät sentään vanhasuomalaiset valkonaamat, joiden isät ja esi-isät taistelivat Hitlerin rinnalla kansojen toivoa, J.V. Stalinia ja Neuvostoliittoa vastaan.
Esiintyyhän sitä Hitler-kiimaa toki myös kaupallisilla kanavilla, sillä tänään klo 22.45 viihdekanava Foxilta tulee Yleltäkin lähetetty (yllätys) draamadokumentti Hitlerin salattu hyökkäys Amerikkaan. Ohjelmatiedoissa kerrotaan, että

ensimmäistä kertaa historiassa ryhmä tiedemiehiä etsii Amerikasta hylkyjä, joista monet eivät ole kuullutkaan. Jouluun 19. päivänä vuonna 1941 Hitler lähetti merivoimansa Amerikkaan tuhoisin seurauksin. Hyökkäys oli niin tappava, että USA:n hallitus halusi salata sen. 


TV 1, 27.8.2014, klo 18.30, Rakkauden tähden: Ebun ja Antti

Nigerialainen Ebun vierailee appivanhempiensa luona Vantaalla. Anoppi Heli opettaa Ebunia hiihtämään. Ebun kutsuu perheen afrikkalaiseen juhlaan. Osa 7/10.(U)


Ei päivääkään etteikö Yle promotoisi roturutsaa. Liv-kanavalta tulee tänään klo 21 täällä jo eilen mainostetun Toisenlaiset äidit sarjan jakso, jossa seurataan monikulttuurisen suurperheen elämää:
Kuudetta lastaan odottava Piia ja nigerialainen Jeffrey pyörittävät monikulttuurista suurperhettä. Ensimmäisen yhteisen lapsen lisäksi perheessä odotetaan myös tietoa tulevan isän oleskeluluvasta. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41') 

5 kommenttia:

 1. Huhhuh. Siis Roosevelt olisi salannut Hitlerin rajun hyökkäyksen? Kylläpä syöttävät paskaa. Vasemmiston tuella, sillä vasemmiston mukaan hyvän aatteen puolesta voi ja tulee valehdella.

  YLE on juutalaisämyri ja vasemmistolaisuus on juutalaisuutta. Tietenkin ei-juutalainen nationalismi on saatanasta. Juutalaisuuden ja kommunismin mukaan. Se tulee kitkeä juurineen. Muutenhan maailmaa ei voi alistaa, vaan pikemminkin juuri kansallisvaltiot ja vahvat nationalismit saattavat herätä joskus juutalaisten valheista ja silloin on vielä mahdollista puolustautua. Vain kansallistunne ja mieluiten kansallisvaltio on ainoa mahdollinen turva juutalaista kuolemanvaaraa vastaan.

  VastaaPoista
 2. On todellisuudessa törkeää käyttää sanoja värillinen ja aasialainen tällä tapaa kuin Yle ja poliittiset korrektit ihmiset sitä käyttävät. Japanilaisilla ja kiinalaisilla ei ole mitään yhteistä a) kognitiivisesti ongelmallisten ryhmien eikä b) länsiaasialaisten naisia halveksivista kulttuureista tulevien ihmisten kanssa paitsi että kuuluvat samaan eläinlajiin näiden kanssa.

  Nyt on osoitettu siis että poliittinen korrektius johtaa pedofilian suosimiseen. Antirasismi myös tappaa.

  http://kansankokonaisuus.blogspot.fi/2013/07/kun-antirasismi-tappaa.html

  VastaaPoista
 3. No onhan tuo väitetty hyökkäys siis ollut sodan alkamisen jälkeen. merivoimat lienevät sukellusveneitä. Hyökkäys on vahva sana, koska Amerikkaan ei kai olla hyöjätty missään tapauksessa, vaan vain siis sodaanjulistusten jälkeen on ehkä siis ollut viimein vastaisku USA:n hyökkäyksille, FDR tunnetusti julisti yli puoli Atlanttia kielletyksi saksalaisilta ja Hitler alistui. Sitten FDR provosoi ja provosoi ja viimein kävi täysimittaista sotaa Saksaa vatsaan merellä. Hitler kielsi vastaamasta iskuihin, koska ei halunnut sotaa USA:n kanssa. Sota oli viimein pakko julistaa, kun USA olisi muutenkin hyökännyt viimein pajotettuaan Japanin sotaan. Veikkaan, että tavallinen isku merivoimia vastaan voi olla kyseessä. Tietenkään en katsele tuolaista kakkaohjelmaa.

  VastaaPoista
 4. Jukka Aakula, huomasin tuon kansankokonaisuus-tekstin netissä jo jokin aika sitten ja sijoitin sen metalinkkinä ensimmäisen kappaleen tekstin alle lauseessa "maagiseksi muuttuneesta rasismin pelosta". Mutta kiitos että osoitit täällä kommenttiosastolla linkin vielä erikseen. Valaiseva kirjoitus, jonka pitäisi jokaisen näistä asioista kiinnostuneen lukea.

  VastaaPoista
 5. Hienoa.

  Näemmä monikultturistit todella "tekevät sen itse" eli pilaavat asiansa tällaisilla äärimmäisillä ihmisoikeuksien luokkauksilla yrittäessään välttää kasvojensa menettämistä.

  Raukkamaista sakkia. Tuollaisen korttitalon - siis monikultturistisen aaterakennelman - luulisi kaatuvan puhaltamalla. Mutta toistaiseksi heitä on vielä paljon ja konformismi pitää sinällään mieletöntä ja taloustieteen termein tehotonta järjestelmää yllä.

  Monikultturismi on tavallaan samanlainen instituutio kuin naisten ympärileikkaus. Monessa maassa enemmistö tajuaa että systeemi on epäterve, mutta kukaan ei voi yksinään luopua systeemistä koska nainen ei pääse naimisiin jos häntä ei ole ympärileikattu. Sairaan instituution murtaminen vaatii yhteistyötä.(Senegalissa yksi heimo kaatoi ympärileikkauksen tietyn ikäkohortin tyttöjen vanhempien yhteistyöllä. Liike levisi hiljalleen heimo kerrallaan koko maahan. Iso plussa siis tästä Senegalin negroideille ! )

  Yliopisto-ihmisraukat eivät uskalla olla eri mieltä - heillä on liikaa pelissä - ei saa uusia määrärahoja jos ei laula samaa laulua kuin muut. Koska lauluun kuuluu antirasismi (ja monikultturismi), antirasismilla on laaja "kannatus" akateemisen väen keskuudessa.

  VastaaPoista