sunnuntai 17. elokuuta 2014

YLELTÄ JÄI KERTOMATTA: TULEVA HUIPPUOSAAJA RYÖSTI KAUPAN VAIN HETKI ENNEN SURMAANSA.


TV 1, 17.8.2014, klo 18.00, Yle uutiset

Linkki Yle Areenaan.
Yle kertoo mellakoista myös verkkosivullaan jutussaan Mielenosoitusten ravistelemaan Missourin Fergusoniin poikkeustila ja ulkonaliikkumiskielto.

Ylen oli vihdoin pakko kertoa myös tv-uutisissaan Amerikan rotumellakoista, vaikka se ei sitä luonnollisesti mielellään tehnytkään, sillä onhan se huonoa mainosta monikulttuurisuudelle. Hegemonisen narraation mukaan monikulttuurisuus on väistämätöntä ja ihanaa, ja jos se ei jostain syystä toimikaan, ei syy voi olla diversiteetissä itsessään...vaan rasismissa, joka koskee tietenkin vain valkoisia. Tällaista patenttiselitystä ovat maailman suuret mediatalot tarjonneet meille koko viime viikon.

Ylen jutussa otti jälkeen korvaan poliittisesti korrekti uuskielisuus alá 1984. Kuten läntisen maailman muissakin suurissa medioissa myös Ylessä puhutaan aina tummaihoisista ja valkoihoisista, ikään kuin rotuja ei olisi olemassakaan ja ainoa ihmisryhmien välinen ero olisi redusoitavissa ihonväriin. Toisin sanoen kaikki ihmiset olisivat populaatiosta riippumatta samanlaisia ainoana erona merkityksettömäksi katsottu ihonväri. Jos kyse olisi pelkästä ihonväristä, niin neekerien neekeröinnille täytyisi etsiä jokin maaginen selitys, sillä miten muutoin voitaisiin perustella heidän eurooppalaisista ja aasialaisista poikkeava käytös. Tosiasiassa näkyvin rotuero eli ihonväri on vain indikaattori, joka osoittaa ko. henkilön olemuksen. Ei tiikerikään ole vaarallinen siksi, että sillä on raidat, vaan sen raidat osoittavat sen olevan tiikeri, joka on taas vaarallinen peto. 


Lopuksi Facebook-lainaus ja video Micheal Brownista, joka ryösti kaupan vain muutama minuutti ennen ammutuksi joutumistaan, seikka, jota ei ole vahingossakaan kerrottu valtamedioissa :
Tässä on videokuvaa Michael Brownista, joka oli äitinsä mukaan kiltti poika, joka oli menossa yliopistoon ja kaikkea. Tiedättekö, vähän niin kuin hänen homeboynsa Trayvon Martin, joka ei lainkaan ollut kiinnostunut aseista, huumeista ja mustasta jengielämästä. Sellainen, joka edelleenkin näyttää 10-vuotiaalta kuin siinä kuvassa, jota mediassa levitetään.

1 kommentti:

  1. http://www.dailystormer.com/big-mike-brown-was-an-aspiring-rapper-listen-to-the-entire-album/

    VastaaPoista