keskiviikko 20. elokuuta 2014

PUNA-YLE JA HYYSÄRI NE YHTEEN SOPPII.

Nyyh...tirautan kohta sääli-itkut ellei Suomeen 
saada lisää nuoria miehiä Afrikasta. Nih!

Helsingin Sanomien toinen päätoimittaja, pahamaineinen feministiänkyrä, mamuttaja ja punaliberaali, Riikka Venäläinen, siirtyy Ylen uuden Yhteiskunta-toimituksen päälliköksi, kertoo Yle tv-uutiset ja Ylen verkkosivut jutussaan Helsingin Sanomien päätoimittaja Riikka Venäläinen siirtyy Yleen. Mainio valinta kun halutaan tehostaa entisestään Ylen poliittisesti korrektia propaganda-linjaa! Lienee vain ajan kysymys, milloin yhtiöt fuusioituvat keskenään, sillä siitä ne saisivat selvää synergia-etua mädätykselleen. Vuonna 2011 HS:n päätoimittajaksi nimitetty Riikka Venäläinen kertoi Etelä-Suomen Sanomien jutussa, että

Venäläisen mukaan Helsingin Sanomat on tietoisesti pyrkinyt nostamaan maahanmuuttoa, rasismia ja suvaitsevaisuutta koskevia asioita vahvasti esiin, koska kyseessä on merkittävä yhteiskunnallinen aihe ja koska poliittinen ilmapiiri Suomessa on muuttunut.
On selvää, että tämä monikultturismia palvova poliittinen linja tulee korostumaan Ylessä entisestään Venäläisen nimitysvalinnan seurauksena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti