tiistai 26. elokuuta 2014

YLELLE TAAS PALJON RISUJA, MUTTA MYÖS YKSI RUUSU.

Kulttuurimarxilainen vanhempi tutkija Pasternak-Salonius.


Yle Radio Suomi, 19.8.2014, klo 14.03, AjantasaTasan viikon takaiseen Radio Suomen Ajantasa-ohjelmaan haastateltu Ulkopoliittisen instituutin vanhempi tutkija Charly Salonius-Pasternak analysoi poliittisesti korrektisti so. valheellisesti Fergusonin rotumellakoiden taustaa. On jokseenkin haukotuttavaa seurata tällaisten "asiantuntijoiden" ennalta-arvattavaa jeremiaadia, jossa ei tuoda esiin mitään uutta kiinnostavaa tietoa, vaan toistellaan vasemmisto-sosiologeilta ulkoa opeteltuja ideologisia kliseitä. 

Sekä toimittaja Seija Rautio että Salonius-Pasternak puhuvat alussa rotukysymyksen kannalta harhaanjohtavasta asiasta eli poliisin militarisoitumisesta, kun pitäisi oikeasti puhua siitä, miksi mustat amerikkalaiset reagoivat kerta toisensa jälkeen väkivaltaisesti, kun heidän yhteisönsä elämäntapa-gangstan väkivaltainen elämä päättyy väkivaltaisesti. Pasternak-Salonius kuittaa armeijan ylijäämäaseiden myymisen poliisille sanomalla, että "kun niitä on, niitä pitää varmaan käyttää" ikään kuin poliisi olisi tarkoituksella provosoinut neekerimellakat, jotta se pääsisi leikkimään vastahankituilla leluillaan. Moinen lohkaisu kuulostaa puhdasoppiselta vasemmiston salaliittoteorialta, jossa syy- ja seuraus ovat heittäneet härän pyllyä.

Tämän jälkeen toimittaja syyllistyy samanlaiseen syy-seurassuhteen ympärikääntämiseen kysymällä että minkälaiset vaikutukset poliisin toimilla on kansallisesti kun "poliisi toimi näin ja kansa vastaa". Toimittajan mukaan siis poliisi toi ensin tankit kadulle, jonka jälkeen vasta mustat aloittivat riehumisensa. Tähän Pasternak-Salonius vastasi ettei mitenkään, koska sillä ei ole ollut vaikutusta mm. yleiseen keskusteluun aselaeista, mikä paljastaa tutkijan olevan vasemmistoliberaali asefoobikko ja kansalaisoikeuksien suitsija. 

Seuraavaksi päästiinkin toimittajan malttamattomana odottamaan suosikkiteemaan eli rasismiin. Hän kysyi "kuinka vakava ongelma rasismi on Yhdysvalloissa" määrittelemättä sen tarkemmin mitä rasismia tarkoitetaan. Luonnollisesti Pasternak-Salonius vastasi, että kyseessä on vakava ongelma, jolla hän tarkoitti tietenkin vain mustien kokemaa rasismia. Mustien valkoisiin kohdistamia monta kertaa lukuisempia rasistisia murhia ja raiskauksia Pasternak-Salonius ei pitäne rasismina laisinkaan, vaan siinäkin hän löytäisi varmaan syyn valkoisista. Sitten tutkija kauhistelee sitä kuinka tummaihoiset (sic) miehet ovat yliedustettuina vankiloissa ikään se olisi todiste rasismista eikä neekerien muuta väestöä suuremmasta taipumuksesta rikollisuuteen. Jos tästä asiasta jotain rasismia löytyy, niin se olisi varmaan siinä, että monet näistä mustien rikollisten uhreista ovat valkosia tai itä-aasialaisia. Mustien kohtaamasta systeemin "rakenteellisesta rasismista" molemmat äänessäolijat päättelivät yhdessä, että se on johtanut mustien epäluottamukseen järjestelmää kohtaan. Tässä kohtaa tutkija toisti sen yleisen havainnon, että hienolla autolla ajava musta joutuu herkästi poliisin pysäyttämäksi, koska tämä olettaa auton olevan varastettu. Syy epäilyttävän auton pysäyttämiseen ei kuitenkaan johdu mistään mielivaltaisesta rasismista, vaan siitä yksinkertaisesta tilastollisesta havainnoista, että tien päällä olevat mustat ovat muita monta kertaa todennäköisemmin varastaneet autonsa. Itse asiassa rikosmääriin suhteutettuna heitä pysäytetään vähemmän kuin pitäisi kuten Pat Buchanan osoittaa FBI:n tilastoihin perustuvassa kolumnissaan:
Blacks and Hispanics commit 96 percent of all crimes in the city [New York], he says, but only 85 percent of the stop-and-frisks are of blacks and Hispanics. 
Haastattelijan mukaan tällainen "epätasa-arvoinen kohtelu" lietsoo mustien mellakointia jonka jälkeen hän kysyy, mikä voisi ne laannuttaa. Vastauksessaan Pasternak-Salonius paljastaa varsinaisen punaliberaalin karvansa, sillä hän esittää ratkaisuksi huumeiden vastaisen sodan lopettamista ts. huumeiden käytön vapauttamista.

Lopussa keskustellaan vielä Obaman ennätyksellisen alhaisista kannatusluvuista,  jolle varsinkin toimittaja löytää syyn republikaanien jarrutuspolitiikasta eikä Obaman poliitikasta itsestään. Sekä toimittaja että tutkija pitävät rivien välistä Obaman ehdotusta laittomien siirtolaisten armahtimisesta hyvänä asiana. Haastattelun lopuksi
Pasternak-Salonius tölväisee vielä poskettomalla väitteellään "tiettyjä valkoisia kongressiedustajia" väittämällä että he muka samaistavat ammutun Michael Brownin Obamaan (!), koska tämäkin oli musta ja jonka vuoksi presidenttiäkin pitäisi vastustaa...Yle TV 1, 26.8.2014, klo 18.30, Rakkauden tähden: Kip ja Martta *UUSINTA*

Singaporelainen Kip vierailee appivanhempiensa luona Kangasalla. Tuomo ja Riitta saavat tietää mitä ovat firepoit. Kip nauttii luonnosta ja kahvihetkistä. Osa 6/10.(U)

Sarja, jossa rotuluopioiden kumppanit halutaan esittää unelmavävynä monikultturismiin alistuneille vanhemmille.

Varsinaiseen roturutsan ihmeelliseen maailmaan päästään huomen illalla, jolloin naapurikanava AVA:lta tulee klo 21 sarjan Toisenlaiset äidit jakso, jossa päästään kurkistamaan suurperheen äiti Piian elämään. Piialla on kolme lasta suomalaisen miehen kanssa, mutta kaksi muuta ja kolmas kohdussa odottava on pyöräytetty aitojen metsäneekerien kanssa. Todennäköisesti työssäkäymättömän sosiaalituilla elävän Piian tummat miehet ovat asettuneet Suomeen pysyvästi. Biologisen jälkipolvirasitteen lisäksi heistä seurannee kansalaisille myös pitkäaikainen verorasite.


* * * * *

Kyllä täällä risujen lisäksi jaetaan Ylelle ruusujakin, kunhan sille löytyy vain perusteita. Ikävä kyllä niitä kertoja on ollut harvakseen, mutta nyt löytyi Teemalta dokumenttisarja, josta täytyy antaa täydet pisteet ennakkoluulottomasta historian tabujen esiintuomisesta:


Yle Teema, 26.8.2014, klo 23.05, Valkoiset orjat

(12) Historiadokumentti Osmanien valtakuntaan orjiksi vietyjen eurooppalaisten kohtaloista. Osa 2/3: Merirosvojen ryöstömatkat ulottuivat jopa Islantiin Orjuudesta elossa palanneet naiset joutuivat ympäristönsä hylkimiksi. 

Linkki Ylen ohjelmaesittelyyn. Osa 1:

Vuosien 1500 ja 1830 välillä muslimimerirosvot vangitsivat miljoona eurooppalaista merimiestä ja matkustavaista Välimerellä ja Atlantilla. Vaarallisimpien merirosvojen tukikohtana olivat Pohjois-Afrikan Barbareskivaltiot, missä merirosvot toimivat hallitsijoiden luvalla ja möivät vankejaan orjamarkkinoilla. Vuonna 1724 merirosvot vangitsivat ja orjuuttivat 14-vuotiaan tanskalaisen merimiehen Hark Olufsin. Orjana hänestä tuli beyn läheinen avustaja ja yksityinen pyöveli. Hark palasi Eurooppaan vuonna 1735 oppineena ja rikkaana miehenä ja kirjoitti elämäkertansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti