maanantai 2. syyskuuta 2013

ANDRÉ BRINK, VALKOINEN KANSALLISMASOKISTI AFRIKASSA
YLE TEEMA, 2.9.2013, klo 21.00 André Brink, valkoinen afrikkalainen

Eteläafrikkalainen kirjailija André Brink on rotusyrjinnän vastaisen taistelun esikuva. Dokumentissa hän palaa lapsuutensa maisemiin ja muistelee kasvuaan valkoisena rotusyrjinnän värittämässä yhteisössä. T: Arte Ylen esittely ja ohjelmalinkki Areenaan.

Integraatio on kirjaimellisesti murhaa, segregaatio taas etnisyyttä säilyttävää. Samoin kuin öljy ja vesi eivät koskaan sekoitu, eivät myöskään mustat ja valkoiset voi ylittämättömän biologis-kognitiivisen ja eksistentiaalisen toiseuden vuoksi elää keskenään rauhassa yhtenä integroituneena kokonaisuutena. Paitsi tietenkin liberaalien egalitaristisissa harhoissa ja utopioissa, jotka toteutuessaan muuttuvat väistämättä dystopioiksi

Vuoden 1994 jälkeen pelkästään valkoisia maanviljejöitä on murhattu Etelä-Afrikassa yli 3000. Kaiken kaikkiaan lännen ylistämän sateenkaarihallinnon jälkeen neekerit ovat tappaneet 70 000 valkoista! Vertailun vuoksi "verisen" apartheid-hallinnon aikana mustia surmattiin laskentatavasta riippuen 7000 - 21 000, ja suurin osa näistäkin uhreista menetti henkensä toisen mustan käden kautta. 1960-luvulta lähtien tiedotusvälineet ovat mässäilleet apartheidin viktimologialla, mutta vuoden 1994 jälkeisestä ja edelleen jatkuvasta valkoisesta kansanmurhasta ne ovat olleet hiljaa, koska se ei vääränlaisten uhrien vuoksi sovi lännen itseinhoiseen media-narraatioon.

Lännen mediat eivät ole vuodattaneet Etelä-Afrikan valkoisten serkkujen karuille kohtaloille kyyneltäkään eikä sitä tee myöskään Yle. Yleisradion puna-pulju osaa kirkua vain valkoista syyllisyyttä ja marssittaa kuvaruudun eteen
André Brinkin, omahyväisen kaikkitietävän moralistin, joka tuntee masokisista riemua valkoisen vallan ja kulttuurin alasajosta. 

Löytyykö mistään muusta rodusta kuin valkoisista hyypiöitä, jotka suorastaan juhlivat oman etniteettinsä arvovallan ja kulttuurin häviämistä? Historiasta tiedetään ainakin joitain intiaanikansoja, jotka harjoittivat samankaltaista kultuurista itsetuhoisuutta kuin hyväosaiset valkoiset liberaalit tänään. Pohjois-Amerikan länsirannikolla eleli Tlingit, Chilkat, Haida ja Kwakiutl nimillä kutsuttuja intiaaniheimoja, jotka harjoittivat ns. potlach-seremoniaa,  jossa status osoitettiin tuhoavalla tavalla lahjoittamalla omaisuutta pois. Mitä enemmän ihminen antoi omistaan tai yhteisön omaisuudesta pois, sitä korkeammaksi hänen arvovaltansa nousi yhteisön silmissä. Valkoisia liberaaleja pitäisikin kutsua modernin ajan potlach-kulttilaisiksi. Tosin sillä erotuksella, että he eivät tuhoa omaansa, vaan katsovat muurien takaa palatseistaan kuinka heidän sytyttämänsä nykyajan Rooma palaa.YLE TEEMA, 2.9. klo 21.55 Vuoden 39 salaliitto
*UUSINTA*

Stephen Poliakoffin kirjoittama ja ohjaama trilleri, jossa nuori nainen törmää natsimieliseen suunnitelmaan toisen maailmansodan aattona. N: Romola Garai, Bill Nighy, Hugh Bonneville. (Glorious 39, Britannia 2009)


Tsot, tsot! Eipäs unohdeta päivän natseja, jottei unohdettaisi, koska Hitler. Vai että salaliittoja...mutta eihän sellaisia ole virallisen tulkinnan mukaan olemassakaan, paitsi vainoharhaisten valkoisten rasistien pääkopissa Tai kyllähän niitä on valtamedian mukaan oikeastikin, kunhan vain vehkeilijöiksi nimetään natsit ja rasistiset valkoiset heteromiehet. Ylen linkki fantasia-elokuvan esittelyyn tässä.

YLE TV1, 2,9.2013, klo 20.00 MOT: Maailmanherrojen salaseura


Jättipankkien ja suurteollisuuden muodostama Bilderberg on salamyhkäinen taustavaikuttaja. Sen suljettuihin kokouksiin on osallistunut myös suomalaisia poliitikkoja ja median edustajia. Toimittaja Hannu Sokala.


Mitä helv..? Onko toimittaja Hannu Sokala hurahtanut Verkkomedian ja  Magneettimedian kirjoituksiin? Jokainen Helsingin Sanomien ja Ylen sertifioima kriittinen kansalainen ja Gutmensch tietää, ettei ole mitään puolisalaisia intressiryhmiä, sillä joka toista väittää, on vainoharhainen äärioikeistolainen.

Yle Watch joutuu kuitenkin antamaan tunnustuksen (!) Ylelle ohjelma-aiheesta, jota tuskin muissa läntisissä valtamedioissa näkyisi. Tässä on varmaan tapahtunut jokin virhe tai väärinkäsitys.


Yen linkki ohjelman esittelyyn.

Lisätietoa Bilderberg-ryhmästä, sen rakenteesta ja tavoitteista.

Suomalaiset osanottajat Bilderberg-kokouksiin toimialoittain:

 
Tiedotusvälineet
Aatos Erkko (1994, Sanoman hallituksen pj)
Janne Virkkunen (1998, 2001, Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja)
Olli Kivinen (2003, Helsingin Sanomien pääkirjoitustoimittaja)
Mikael Pentikäinen (2005 Sanoma Newsin tj, 2011 Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja)
Atte Jääskeläinen (2007, Ylen uutistoiminnan päätoimittaja)
Antti Blåfield (2008, 2010 pääkirjoitustoimitus, Helsingin Sanomat)
Hanna Rajalahti (2009, Talouselämän toimituspäällikkö)


Politiikot
Ulf Sundqvist (1992, Sdp:n puheenjohtaja)
Esko Aho (1994, pääministeri, kesk)
Martti Ahtisaari (1994–1996, presidentti)
Sauli Niinistö (1997, valtiovarainministeri, kok)
Paavo Lipponen (1998, 2000–2001 pääministeri, 2003–2004 Sdp:n puheenjohtaja)
Olli-Pekka Heinonen (2001, liikenne- ja viestintäministeri, kok)
Paula Lehtomäki (2004, ulkomaankauppa- ja kehitysministeri, kesk)
Eero Heinäluoma (2006, valtiovarainministeri, sd)
Jyrki Katainen (2007, 2009–2010, valtiovarainministeri, kok)
Matti Vanhanen (2009, pääministeri, kesk)
Jutta Urpilainen (2012–2013, valtiovarainministeri, sd)


Teollisuus

Johan Nykopp (1962, 1964, Tampellan tj)
Jorma Ollila (1994, 1997–2013, Nokian tj, hallituksen pj, Shellin hallituksen pj)
Krister Ahlström (1994, Ahlströmin pääjohtaja)
Georg Ehrnrooth (1994, Metran konsernijohtaja)
Jaakko Ihamuotila (1994, Nesteen tj)
Gerhard Wendt (1994, Koneen toimitusjohtaja)
Björn Mattsson (1995, Cultorin tj)
Jukka Härmälä* (1995, Enso-Gutzeitin tj)
Christoffer Taxell (2002, eronnut Partekin konsernijohtajan toimesta)
Ole Johansson (2011, Wärtsilän konsernijohtaja)
Risto Siilasmaa (2012, Nokian hallituksen pj)


Työnantajajärjestöt

Jaakko Iloniemi (1991–1997, Elinkeinoelämän valtuuskunnan tj)
Jarl Köhler (1992–1994, Metsäteollisuuden keskusliiton tj)
Johannes Koroma (1993, Teollisuuden ja työnantajain keskusliiton tj)
Max Jakobson (1994, eläkkeellä Elinkeinoelämän valtuuskunnasta)
Pentti Vartia (1999, Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen tj)
Sixten Korkman (2006, Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen tj)
Matti Apunen (2011–2013, Elinkeinoelämän valtuuskunnan Evan johtaja)


Pankit
Sirkka Hämäläinen (1994, Suomen Pankin pääj)
Pertti Voutilainen (1995, Merita Pankin tj)
Matti Vanhala (1999, Suomen Pankin pääj)
Björn Wahlroos (2003 Sammon konsernijohtaja, 2010 Nordean hallituksen varapj)
Erkki Liikanen (1999 EU-komission jäsen, 2005 Suomen Pankin pääj)
Seppo Honkapohja (2008, Suomen Pankin johtokunnan jäsen)
Olli Heinonen (2013, Harvardin yliopiston asiantuntija)


Tutkijat
Klaus Waris (1980, Helsingin kauppakorkeakoulun kansleri)
Teija Tiilikainen (2002 pääministerin erityisavustaja EU:n tulevaisuuskonventissa, 2005 Helsingin yliopiston Eurooppa-tutkimuksen verkoston johtaja, 2007 poliittinen valtiosihteeri)
Raimo Väyrynen (2008, Ulkopoliittisen instituutin johtaja)

*) Valtiovarainministeri Jutta Urpilaisen 2011 julkistamassa listassa on "Jukka Harmaja", mutta se tarkoittanee Jukka Härmälää.

Lähteet: MOT-kysely elokuussa 2013, valtiovarainministeriö (Jutta Urpilaisen vastaus perussuomalaisten kirjalliseen kyselyyn eduskunnassa 14. heinäkuuta 2011), Bilderberg, Biografiakeskus, Valtioneuvosto, Suomen Pankki, Ulkopoliittinen instituutti, Helsingin Sanomat, Sdp, Metsäteollisuus, Public Intelligence

* * * * *

Teija Tiilikainen lienee Helsingin Sanomien Olli Kivisen ohella  fanaattisin liittovaltion kannattaja Suomessa. Ei mikään ihme, että tämä suomalaisvihamielinen konformisti on vieraillut myös Bilderberg-kokouksessa.


RASISTISTA VIHA"MUSIIKKIA" VALKOISIA VASTAAN:

YLE TEEMA,1.9.2013, klo 22.55 Raivoisat riimit


Dokumentissa Raivoisat riimit (The Furious Force of Rhymes) tutkitaan hip hopia protestimusiikkina ja sen leviämistä kaupungeissa ja slummeissa eri puolilla maailmaa. Yhdysvaltalainen Joshua Atesh Litle kertoo dokumentissaan hip hopin tarinaa 1970-luvun Bronxista lähtien. Samalla valaistaan hip hopin ja rapin käyttämän raivoisan kielen taustoja musiikin, tanssin ja graffitien avulla.


Eurooppalaisperäisen väestön intressille vihamieliset kansainväliset viihdemediat ja levy-yhtiöt ovat jo vuosikausia myyneet primitiivisenä mölynä tunnettua hip hoppia juurettomille valkoisille nuorille. Varsinkin kateellisten ja kaunaisten mustien esittämänä hip hop julistaa silkkaa rasistista väkivaltaa valkoisia vastaan, mutta ostava valkoinen nuoriso on pitänyt heihin kohdistuvaa vihaa jopa viileenä. Tämä ei olisi mahdollista ilman vuosikausia jatkunutta
indoktrinaationa, jossa valkoinen syyllisyys istutetaan piltteihin jo lastentarhoissa.

Jo ilman viheliäistä sanomaakin hip hop on mitä ala-arvoisinta heimokilinää. Tuo infantiili puhelaulu kuulostaa lähinnä vähämielisen pulputukselta, jota rytmitetään esittäjän hermostovikaisuutta muistuttavalla nykivän retardilla liikehdinnällä. Irvokkainta koko räppi-ilveilyssä on se, että tätä raivostuttavan yksitoikkoista papatusta tekeviä vähälahjaisia lökapöksyjä kehdataan
valtamedioissa vielä kutsua "artisteiksi".

Pelkästään näitä yksinkertaisia viidakkorytmejä kuuntelemalla valkoisista pojista on tullut säälittäviä aisankannattajia ja aivottomia multikulti-zombeja. Kun tähän itseään kannibalisoivaan "musiikilliseen" voodoo-keitokseen lisätään vielä sanat, on meillä valmiina lauma kulttuurisia itsemurhakommandoja, jotka vihaavat palavasti etnisyyttään ja juuriaan.  Ei ole sattumaa, että nuorisokanava YleX haluaa soittaa jatkuvalla syötöllä tätä läntiseen maailmaan tarkoituksella tuotettua lopun ajan älämölöä.

Linkki ohjelmaan ja sen esittelyyn Ylen sivulla.


2 kommenttia:

 1. TV1 uusinta:

  12:05 Horisontti: Britannian upporikkaat ja rutiköyhät
  Tuloerot rikkaiden ja köyhien välillä Britanniassa ovat valtavat - ja kasvavat entisestään. Millainen on miljardöörien leikkipaikka Lontoossa ja kuinka yhä toivottomammiksi käyvät köyhät päivistään selviävät?

  15:50 Muisti: Huutolaiset
  Suomessa huutokaupattiin ihmisiä vielä 1930-luvulla. Halvin tarjous voitti. Monet huutolaisista joutuivat orjan asemaan. Ohjaus Ari Lehikoinen. (U)

  TV2:

  21:00 Ajankohtainen kakkonen
  Syyrian lapset sodan kourissa. Pahamaineiset lähiöt: Turun Varissuo. Vuosaaren sataman outo rekkaralli. Argentiinan kaapatut vauvat.

  Teema:

  21:00 Historia: Kongon kiistelty sankari
  Vuonna 1888 syntynyt Panda Farnana oli ensimmäinen Belgiassa korkeakoulututkinnon suorittanut kongolainen. Hänestä tuli kriittinen siirtomaahallinnon arvostelija, mutta sai yllättäen vihollisia myös kotimaassaan.

  VastaaPoista
 2. Eilen oli:

  TV1: 09:30 Muisti: Huutolaiset
  Suomessa huutokaupattiin ihmisiä vielä 1930-luvulla. Halvin tarjous voitti. Monet huutolaisista joutuivat orjan asemaan. Ohjaus Ari Lehikoinen. (U)

  23:00 Ulkolinja: Afrikan upporikkaat valtiaat
  Monen Afrikan öljyvaltion, kuten Gabonin ja Päiväntasaajan Guinean presidentit elävät ylellisyydessä, kansan nähdessä nälkää. Valtiaiden pankkitilit paisuvat veroparatiiseissa, mutta mistä rikkaudet ovat peräisin?

  TV2:

  15:10 Ajankohtainen kakkonen
  Syyrian lapset sodan kourissa. Pahamaineiset lähiöt: Turun Varissuo. Vuosaaren sataman outo rekkaralli. Argentiinan kaapatut vauvat.

  Tänään:

  TV2: 20:00 Silminnäkijä: Liikaa homotusta
  Tyrkyttääkö media homomyönteisyyttä? Olisiko opettajan, yleisurheilijan tai sotilaan parempi pysyä kaapissa? Voiko ja pitääkö homovastaisia asenteita ymmärtää? Toimittaja Outi Tienhaara.

  VastaaPoista