torstai 5. syyskuuta 2013

YLEN OHJELMAT ON NIIIN GAY....JO PIDEMMÄN AIKAA.
YLE TV 2, 5.9.2013, klo 20.00 Silminnäkijä: Liikaa homotusta

Tyrkyttääkö media homomyönteisyyttä? Olisiko opettajan, yleisurheilijan tai sotilaan parempi pysyä kaapissa? Voiko ja pitääkö homovastaisia asenteita ymmärtää? Toimittaja Outi Tienhaara. 


Linkki ohjelmaan.


Hieman erikoista tehdä ohjelma, jossa kysytään hämmästystä teeskennellen, että  tyrkyttääkö media homomyönteisyyttä. Ikään kuin tämä ohjelma ei sitä tyrkyttäisi...
 
Silminnäkijässä saavat suunvuoron hieman liiankin tavallisen oloiset nettikansan ennemmistön edustajat. Tämän tapaisissa ohjelmissa katsojalle ei tule yllätyksenä, että "tavalliset kansalaiset" esittävät kömpelöön ja epäakateemiseen tyyliinsä tuohtumustaan ja närkästystään median yksipuolista homoutta puolustavaa, uhriuttavaa, voimaannuttavaa ja fanittavaa kampanjaa kohtaan. Argumentit olivat enimmäkseen tyyliä koska Raamatussa sanotaan niin, jolloin pysyttiin tutussa ja turvallisessa homoaktivisteille edullisessa keskustelun rajoissa. Sen sijaan homo"kulttuuria" kritisoivat ateistiset, biologiset ja yhteiskunnalliset näkemykset loistivat poissaolollaan. 

Ylessä on kai havahduttu, että aivan kaikki kansalaiset eivät myötäilekään Hesarin kolumnistien ja punavuorelaisten hipsterien muotiaatetta. Mikään tasapuolisuuden tai reiluuden osoitus  Silminnäkijän jakso ei tietenkään ollut, vaan se oli vain eräs tapa vahvistaa ylemmyydentuntoisten liberaalien ennakkoluujoja tietämättömästä ja "homofoobisena" pitämästään tuulipukukansasta. Homojen edustajat olivat tietenkin hyvin artikuloivia ja korkeasti koulutettuja herkästi tuntevia ihmisiä, joita yhteiskunnan rakenteet ja pahat ihmiset sortavat.

Tasa-arvoon tietenkin vedottiin, mutta sekin on yhtä lailla ihmisen luoma sosiaalinen konstruktio kuin heteroseksuaalinen perhemalli, joten mitään objektiiviseen todellisuuteen perustuvaa kiistaa ei edes käyty. Silminnäkijän tuorein jakso oli siis satuohjelma, jossa satusedät ja -tädit satuilivat keskenään.

Loppukevennyksenä muutama aforismi Amerikan ladyltä:

Victimology is very useful.

Hitler's political genius is he saw the advantage of victim consciousness. Even as he espoused an ideology of German superiority, he also played on the trope of poor poor German victimhood, as the nation gang up by all the other nations. That victim narrative was very effective in bringing the Nazis to power.

A similar blend of victim-hood and supremacism informs Jewish consciousness, homo consciousness, and black consciousness.

Jews play poor poor victims but they also feel they should rule cuz they are sooo smart and of a great ancient culture.

Blacks play poor poor victims but they also feel they should rule since they be sooo cool and badass.

Homos play poor poor victims but they also feel they should rule cuz they are soooo creative and special.

Hide arrogant supremacism behind the shield of victim-hood.

7 kommenttia:

 1. TV1:

  23:55 Islam ja länsi
  1/2. Poliittisen islamin nousu 1917 -1979. Miten islamin ja lännen välinen vastakkainasettelu on saanut alkunsa? T: INA, Ranska. (U)

  Teema uusinta:

  17:45 Historia: Maahanmuuttajien Australia
  3/3. 1950-luvulla kommunismin pelko oli yksi syy lisää torjua aasialaissiirtolaisten pääsy Australiaan, mutta pian tällaista politiikkaa moitittiin rasistiseksi. Lopullisen suunnanmuutoksen sai aikaan Vietnamin sota.

  VastaaPoista
 2. Niin siis jos saksalaiset muka eivät olleet todella päähän potkittuja ja nälkään näännytettyjä uhreja jos mitkä I maailmansodan aikana ja jälkeen, niin kuka sitten? Heitä vastaan käytiin taloussotaa ja koko maailma saatiin vihaamaan vielä heitä vihapropagandalla. Miksi YLEWATCH osallistuu tuollaiseen apinaksi aivopestyn jenkin saksalasvihan levittämiseen? Tai Hitlerin mustaamiseen? Eikö tämän sivun tulisi paljastaa valheet? Hitler puhui totta saksalaisten kyykyttämisestä-hehän olivat tappolistalla jo tuolloin. Hän pelasti Saksan ja siksi hänelle julistettiin sota tai siis Saksan kansalle jo 1933. Hän ei halunnut alistaa ketään, vaan ystävällisiä suhteita naapureihin. Hitler oli kristitty, joka kunnioitti silti muita uskontoja. Hän halusi rakentaa maataan.

  VastaaPoista
 3. TV2 viides uusinta:

  10:25 Bob Benoni - Tromssan sähikäinen
  Afrikasta Norjaan muuttanut Bob Benoni on löytänyt Tromssasta itselleen kodin, työpaikan ja purkautumisväyliä valtavalle energialleen. Hänestä on tullut kaupungin kulttuurielämän väriläiskä.

  Tämän jakson kaikki lähetykset, yhteensä 6

  torstaina 2.9.2010 klo 12.15 Yle TV2
  tiistaina 12.10.2010 klo 12.45 Yle TV2 Uusinta
  sunnuntaina 19.6.2011 klo 19.55 Yle Fem
  tiistaina 21.6.2011 klo 17.25 Yle Fem Uusinta
  sunnuntaina 8.9.2013 klo 10.25 Yle HD
  sunnuntaina 8.9.2013 klo 10.25 Yle TV2 Uusinta

  TV2 uusinta:

  20:30 Silminnäkijä: Liikaa homotusta
  Tyrkyttääkö media homomyönteisyyttä? Olisiko opettajan, yleisurheilijan tai sotilaan parempi pysyä kaapissa? Voiko ja pitääkö homovastaisia asenteita ymmärtää? Toimittaja Outi Tienhaara.

  Teema uusinta:

  20:00 André Brink, valkoinen afrikkalainen
  Eteläafrikkalainen kirjailija André Brink on rotusyrjinnän vastaisen taistelun esikuva. Dokumentissa hän palaa lapsuutensa maisemiin ja muistelee kasvuaan valkoisena rotusyrjinnän värittämässä yhteisössä. T: Arte

  VastaaPoista
 4. TV1:

  21:30 Dokumenttiprojekti: 6954 kilometriä kotiin
  Mukamuson ja hänen neljä lastaan tekevät pitkän ja unohtumattoman matkan Ruandan pakolaisleiristä kotiin, Suomen Kajaaniin. O: Juan Reina T: Kinoproduction Oy

  VastaaPoista
 5. ****EDIT TYPOT******

  "Miksi YLEWATCH osallistuu tuollaiseen apinaksi aivopestyn jenkin saksalasvihan levittämiseen? Tai Hitlerin mustaamiseen? Eikö tämän sivun tulisi paljastaa valheet?"


  Yle Watch ei ole hitleristien aateellinen yhden totuuden äänitorvi. Blogia ei kiinosta ottaa kantaa Kolmannen valtakunnan puolesta an sich, vaan se kiinnittää huomion natsi-teeman poliittiseen hyväksikäyttöön (eksploitaatio) mediassa, joka propagoi kansan enemmistön tahdon vastaista monikultturismia ja vastuutonta liberalismia. Jatkuva natsismista märehtiminen on keino syyllistää ja pehimittää kansa läntisen itsetuhon arvoille, jotka miellyttävät kulttuurimarxismia kannattavia mediamestareita.

  VastaaPoista
 6. Aatteellista ja yhden totuuden äänitorveluutta eli persuilua on nimenomaan valehtelu Saksasta ja Hitleristä, johon myös siis YLE-WATCH alentuu. Hyhh.

  Jos totuus on enemmän Kolmatta valtakuntaa kuin mihin Watch kykenee, ei ole kyse mistään Kolmannen valtakunnan puolesta an sich olemisesta.

  Näen YLE WATCH-sivuston edustavan yhden laajin sionismia tai pelkuruutta.

  VastaaPoista
 7. Yle Watch ei ole aikakuplassa olevan kansallissoialistien propagandakanava vaan mediakriittinen blogi suomalaisesta näkökulmasta. Palvelemme kaikkia aitosuomalaisia, emme koppalakkifetisistejä. Yle Watch ei ole Persu-kosherointia eikä hitlerlöivää natsilarppausta. Got it? Tarkastelemme muutakin Ylen törkyisyyttä kuin sen sairaalloista natsimaniaa. Monomaanisten natsipetterien on ilmeisesti vaikea käsittää tätä.

  VastaaPoista