maanantai 30. syyskuuta 2013

KUN MUSTA MIES MOKAA, SYY ON RASISMISSA. VALKOINEN RYSSII VAIN OMASTA SYYSTÄÄN.YLE TV 1, 30.9.2013, klo 21.30 Dokumenttiprojekti: Amerikkalainen huumesota


Onko USA:n huumeiden vastainen sota johtanut omassa maassa käytännön rasismiin? O: Eugene Jarecki T: Charlotte Street Films USA 2012
.
 
Kun valkoinen mies dokaa ja mokaa, on syy yksin tässä onnettomassa luuserissa. Kun lyhytjännitteinen ja kickseille perso musta mies ajautuu huumekierteeseen ja rikollisuuteen, on syy rasismissa. Tällaiselta poliittisesti korrektilta eli valheelliselta tulkinnalta ei voi välttyä illalla esitettävästä amerikkalaisesta tv-dokumentista Amerikkalainen huumesota. Ohjelman on tuottanut Hollywoodin liberaalien (lue: vasemmistolaisten) lemmikit Brad Pitt ja Danny Glover.

Ylen linkki.

3 kommenttia:

 1. Tässä mielenkiintoinen dokumentti rasismista:
  http://mustakoira.blogspot.fi/2013/09/a-conversation-about-race.html

  VastaaPoista
 2. Dokumentissa tuotiin kyllä hyvin esiin tuomioiden epätasaisuus saman huumeen osalta. Huumeiden vastaista sotaa ja sen uhreja USA:n rajojen ulkopuolella ei dokumentissa käsitelty lainkaan. Myös "aluepolitiikan" esiin tuominen oli tekijältä hyvä veto, koska vankilat ovat hyviä työllistäjiä.

  VastaaPoista
 3. TV1:

  19:00 Historiaa: Suuruudenhullu Führer-kultti
  Hitler rakennutti Nürnbergiin natsivaltakuntansa mahtipontisen juhlanäyttämön. Puoluepäiville kokoontui toista miljoonaa ihmistä, miten mukanaolijat muistelevat yli viikon kestäneiden juhlien ilmapiiriä?

  TV2:

  21:45 Kino: Biutiful
  Meksiko/Espanja 2010. Kuolemansairas Uxbal järjestää Barcelonassa laittomille maahanmuuttajille töitä hikipajoista ja yrittää huolehtia perheestään. O: Alejando Gonzalez Inarritu. N: Javier Bardem.

  VastaaPoista