keskiviikko 25. syyskuuta 2013

YLEN HISTORIADOKUMENTIN VAKIPAIKALLA JÄLLEEN NATSITTV 1, 25.9.2013, klo 19.00 Historiaa: Saksa vuonna 1937


Kesällä 1937 amerikkalainen Julien Bryan sai erikoisluvan matkustaa Kolmanteen valtakuntaan ja kuvata siellä näkemäänsä. Filmille tallentui myös materiaalia, jota isännät eivät olisi halunneet muun maailman näkevän. 


Linkki ohjelman esittelyyn. Jo nyt sinne on näköjään ilmestynut pari kiukkuista kommenttia Ylen jatkuvasta natsikiimasta.

Viime viikolla Ylen historiadokumenttina oli - yllätys yllätys - natsit: "Hindenburg ja Hitler".
Jopa eräissä valtamedian lehdissä on huomattu puna-Ylen patologinen fiksaatio natseihin. Elokuva- ja tv-arvostelija Janne Kaakko päivittelee Turun Sanomissa (25.9.2013) tämän iltaista historidokumenttia arvostelussaan, joka on nimetty otsikolla "Taas yksi satsi natseja". Kaakko kirjoittaa mm.:

Vanhojen juoksukisojen natsierheet ja lehtipisteiden natsiliitteet. Natsipapat ja uusnatsit, kuunatsit ja zombinatsit. Natseja siellä, natseja täällä, eikö tämä häpeällisen historian kaivelu jo riitä? Nähtävästi ei ainakaan Ylelle, jonka keskiviikkoisissa historiakatsauksissa on käynnissä todellinen natsiputki.

5 kommenttia:

 1. "tuona vuonna kuitenkin luotiin edellytykset sodalle ja juutalaisten joukkomurhalle."

  Tämä sanotaan siis siinä yhteydessä, että nuoria miehiä valmistettiin sotaan. Siis esitetään, että kokonaisia ikäluokkia olisi valmistettu juutalaisten murhaamiseen? Melkoinen väite. Israelilla on kai myyrä YLE:n ohjelmaesittelyitä kirjoittamassa.

  Muutenkin on satua, että maasa ei olisi saanut valittaa mistään epäkohdasta. Jopa sita-aikana käytiin keskustelua esim. paljon puhutusta eutanasiaohjelmasta ja arvostelu lopetti sen. Tosin kyse oli aivan eri jutusta kuin on annettu ymmärtää koko ohjelmassa.

  Veikkaan, että dokkari on karmeaa valehtelua alusta loppuun. Tekijöistä päätellen nimenomaan näin.

  Oikeastihan Saksalla meni loistavasti, kun muu maailma kärsi lamasta.

  Tässä faktaa:

  http://justice4germans.com/2013/09/25/debunking-anthony-migchels-concerning-nsdap-monetary-policy-and-usury/

  VastaaPoista
 2. http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=965065

  VastaaPoista
 3. http://revisionistreview.blogspot.fi/2013/09/johannes-lerle-imprisoned-in-germany.html

  VastaaPoista
 4. Ylen punaisuuden lisäksi toinen syy natsidokumenttien määrään saattaa olla se, että ne kiinnostavat ihmisiä.

  VastaaPoista
 5. Ovatpa he vesipäitä kun eivät huomaa ammentavansa pelkkiä valheita. Miksi ihmeessä viisaat ihmiset olisivat kiinnostuneita pöyristyttävistä ja nyrkinpaksuisista valheista? Nuo "dokuemntit" ovat pelkkiä sikamaisten ja röyhkeiden valheiden kokoelmia. Takuuvarmasti aina 100 % ja enemmän päinvastoin kuin totuus ja todellisuus ja oikeat selvitykset ja tulkinnat/johtopäätökset. Eri galaksista. Satumaailmasta.

  VastaaPoista