tiistai 28. toukokuuta 2013

YLELLE AHDISTAVAN HUSBYN JÄLKEEN KANAVA PALASI TAKAISIN PÄIVÄJÄRJESTYKSEEN
YLE TV 1, 28.5.2013, klo 18.00, tv-uutiset

Kun Ruotsissa värillisten maahantunkeutujien valkoisia elättäjiään vastaan suunnatut rasistiset mellakat ovat viimein hiljenneet, on Ylessä oltu huojentuneita. Asiaa ei luonnollisestikaan vatvota päivystävien desanttien johdolla viikkokausia kuten viime talvista Jyväskaustia, vaan ikävä keissi voidaan haudata vihatotuuksien mappi Ö:hön, jossa se on poissa katsojien silmistä ja mielistä. Näin Yle voi palata takaisin
päiväjärjestykseen, näkymättömien äärioikeistolaisten jahtaamiseen ja perinteisen perhemallin puolustamisen kauhisteluun.


Timo Soinin osallistuminen viime sunnuntain marssiin perinteisen ja luonnollisen perhemallin ja avioliiton puolesta Pariisissa ei olisi mikään uutinen, elleivät suuret mediatalot Yle mukaan lukien sitä sellaiseksi sormi heristäen nostaisi (linkki Ylen uutiseen). Yle on jo ajat sitten puolensa vallinnut, eikä se oikein enää edes yritä teeskennellä olevansa puolueeton ja arvovapaa uutisten välittäjä; Vihreiden ja Kokoomuksen kansanedustajia on marssinut vuosikausia homomarsseilla, mutta Ylen toimittajat eivät ole kuulustelleet heitä  niistä kuin jostain rikoksesta epäiltynä kuten nyt Soinin kohdalla. Päinvastoin, pahamaineiseen homomafiaan kuuluvat toimittajat ovat esitelleet Alexander Stubbin homomyönteiset ulostulot äärimmäisen kritiikittömässä ja positiivisessa valossa. 

Yleisradion klo 18 uutisissa Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola piti kummallisena, että Soini osallistui satoja tuhansia ranskalaisia keränneeseen mielenosoitukseen, vaikka myönsikin, tosin pitkin hampain, että "Soinilla on toki siihen oikeus", mikä haastatellun ilmeestä päätellen tarkoitti sitä, että jos Toivola saisi päättää, niin osallistuminen tällaisiin marsseihin pitäisi kieltää.
Toivola ei taida nähdä rikkaa omassa silmässään, sillä hän itse aktiivisena homoseksuaalina on ajanut innokkaasti ehdotusta uudesta homoliittolaista, jota hän pitää neutraalina ihmisoikeuskysymyksenä ja sitä vastustavaa näkemystä kummallisena.

Jos jotain pitäisi pitää kummallisena, niin se olisi sisäisesti ristiriitaisen käsitteen "homoavioliitto" muuttuminen ei pelkästään vihreiden vaan myös sille myötämielisen valtamedian toimittajien suussa "tasa-arvoiseksi avioliittolaiksi". Kielellä voi tosiaan konstruoida todellisuutta haluamakseen ja siihen poliittisen korrektiuden perimmäinen ajatus perustuu. Aluksi läntinen valtamedia puhui "homoavioliitosta" ('gay marriage'), seuraavaksi se vaahtosi "saman sukupuolen välisestä avioliitosta" ('same sex marriage') ja nyt "tasa-arvoisesta avioliittolaista" ('marriage equality'). Kyseessä on ollut kulttuurimarxilaisesti ajateltuna täydellisesti onnistunut
vaivihkaa etenevä retorinen silmänkääntötemppu, sillä kukapa nyt niin "hyvää" asiaa kuin tasa-arvo vastustaisi...

***** ***** *****


Perussuomalaisissa on paljon moitittavaa, mutta se vähä mikä siinä on aidosti hyvää, on myrkkyä Ylelle. Koska kanavajätti ei aina kehtaa omalla suullaan tölviä perussuomalaisia, se antaa likaisen työn jollekin siitä innokkaasti paasaavalle kulttuurivaikuttajalle. Mikäpä sen parempi marmattaja kuin Ruotsissa asunut suomenruotsalainen poliittisista syistä lesboksi ryhtynyt Tiina Pursiainen, joka juutalaisen miehensa kautta muutti sukunimensä Rosenbergiksi. Vuoden alussa hänet valittiin uuden Taideyliopiston rehtoriksi, mikä kertoo siitä, että Suomessa kaikkia Ruotsissa saavutettuja meriittejä pidetään automaattisesti korkeina. Vain naivi idealisti tai pahantahtoinen punamädättäjä ei halua tunnustaa sitä, että juuri länsinaapurissa hörhöilevien queer-feministien epätieteellisille satuiluille annetaan poliittisista syistä täysin ansiotonta arvoa. Moni kulttuuria seuraava tolkun kansalainen odottaakin kauhuissaan mitä tämä feministisen kulttuuribolshevikin kausi tuo mukanaan.

On helppo arvata minkälaisia lausuntoja Rosenbergin kaltainen länsimaista valkoista heteromiestä patologisesti vihaava harpyija esittää äijäpuolueena tunnetusta Perusuomalaisista. Tänään lähetetyssä Yle uutisten haastattelussa Rosenberg sanoo, että Perussuomalaiset vaikuttavat "jo nyt hyvin negatiivisesti ja kielteisesti meidän yhteiskunnalliseen keskusteluun". Totta kai puolue vaikuttaa negatiivisesti siihen keskusteluun, jota ovat aiemmin monopolisoineet kulttuurivasemmistolaiset ym. suomalaisvihamieliset nilkit. Antakoot Yle vaikka kuinka paljon media-aikaa näille kansanvihollisille, niin Ajan heiluri on jo väistämättä heilahtanut Oikeaan suuntaan ja se sanoo: Sinä sosialisti väistyt! 

PS. Ylen paluu arkirutiineihin näkyi tänään siinäkin, että wanhat kunnon nazzit oli kaivettu jälleen esiin:


YLE TEEMA, 28.5.2013, klo 20.10 Kun Saksa miehitti Tanskan

Huhtikuun 9. päivänä 1940 klo 4.15 saksalaisjoukot ylittivät Tanskan rajan. Pääkaupunkilaiset eivät olleet uskoa silmiään nähdessään, että kaupunki oli miehitetty. Kaksi tuntia myöhemmin Tanska antautui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti