maanantai 20. toukokuuta 2013

YLE TIESI KERTOA, ETTÄ NUORISO™ HAKI OIKEUTTA 69- TAI 68-VUOTIAALLE RUOTSALAISMIEHELLE™Yle Uutiset kertoi tänään 20.5.2013 Nuorison™ mellakoineen Husbyn kaupunginosassa Tukholmassa näin.

Nuorisojoukot ja poliisi ovat ottaneet yhteen Husbyn kaupunginosassa Tukholmassa, kertovat ruotsalaismediat. Levottomuudet alkoivat sunnuntaina kello 22, kun noin 40 nuoren joukko alkoi heitellä poliiseja kivillä.

Nuoret myös hajottivat paikkoja ja sytyttivät autoja tuleen Husbyn keskustassa. Tuli tuhosi kierrätyskeskuksen ja autotallin. Kymmeniä lähialueen asukkaista jouduttiin evakuoimaan.

Yön aikana tilanteen rauhottamiseen osallistui 40 poliisia. Kolmen poliisin kerrotaan loukkaantuneen.

Poliisi on aloittanut alustavan tutkinnan tapauksesta. Ruotsalaismedioissa syyksi on tarjottu maanantaina sattunutta välikohtausta, jossa poliisi ampui 69-vuotiaan miehen Husbyssä. 

Ylen informaation varassa oleva varmaan ihmettelee, että mikä ihme ruotsalaista nuorisoa oikein vaivaa, siis näitä liinatukkaisia Håkaneita ja Stefaneita. Ei mikään, sillä kyseessä ei ole ruotsalainen nuoriso, vaan  poliittisen eliitin demokraattisen proseduurin ohi päästämistä ei-eurooppalaisista maahantunkeutujista. Informaation salaaminen on myös valehtelua ja sitä Yle juuri tässä tekee.

Kansalaisten omaehtoinen rehellinen informaatio paljastaa asioiden todellisen laidan kuten tässä professorin blogissa.


Vastaavasti tästä ruotsalaissivustosta voi katsoa mellakointiin liittyviä videoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti