torstai 11. maaliskuuta 2021

TAPAUS KATAJA: MEDIAN MAALITTAMISTA "'ÄÄRIOIKEISTOLAISISTA" VIIMEINENKIN TODETTIIN SYYTTÖMÄKSI

Perussuomalaisten vaalipäällikön Pekka Katajan murhan yrityksestä syytetty 41-vuotias tuusulalaismies todettiin näytön puutteessa syyttömäksi Keski-Suomen käräjäoikeuden tänään tekemässä päätöksessä. Jo aikaisemmin valtamedian etukäteen lynkkaamat Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Teemu Torssonen ja Kansallismielisten liittouman entinen puheenjohtaja Tero Ala-Tuuhonen vapautettiin syytteistä. 

Päätöksestä huolimatta Yle pysyy edelleen itsepintaisesti  politisoituneen syyttäjän kannalla uutisjutussaan Oikeus hylkäsi syytteen Pekka Katajan murhan yrityksestä mutta piti rikosta poliittisena – syyttäjä aikoo valittaa: "Vähän yllättävä päätös". Uutisen mukaan käräjäoikeus piti loppulasunnossaan tekoa todennäköisesti poliittisena. 

Käräjäoikeuden johtopäätös teon motiivista on viime kädessä pelkkää arvailua, koska teon tekijät jäivät de facto selvittämättä. Vapauttavan päätöksen vastapainona kärjäjäoikeus halusi luultavasti tehdä myönnytyksen poliittiselle poliisille, tuomioistuimelle ja valtamedialle väittämällä tekijöiden olleen "todennäköisesti" ns. äärioikeistolaisia. Väite on poliittisessa tarkoitushakuisuudessaan omituinen, koska syyllisiä ei ole edelleenkään löydetty. 

Todellista härskin puolueellista agendajournalismia edustaa pahamaineisen Yle-toimittaja Tuomas Rimpiläisen "analyysi" Meillä on nyt käsissämme selvittämätön poliittinen murhayritys – miten ihmeessä kameraan tallentuneet tekijät pääsivät pakoon?, jossa hän yrittää väen vängällä tehdä syytteistä vapautetuista "äärioikeistolaisista" syyllisiä. Rimpiläinen on toiveajattelussaan varma tekijöiden "äärioikeistolaisesta" motiivista:

Maassamme on nyt selvittämätön poliittinen murhayritys. Tekoa voi pitää poliittisena useasta syystä. Täyttä varmuutta asiasta ei tietenkään ole, kun tekijöitäkään ei ole saatu vastuuseen.

Molemmissa Ylen jutuissa ei spekuloida lainkaan Pekka Katajan motiiveja, muuttuneita kertomuksia ja rikostaustoja. Yle Watch kirjoitti heti tuoreeltaan heinäkussa 2020, että hämärän jutun taustalla saattaa olla täysin muita syitä, jotka valtamedia on laiminlyönyt tarkoituksellisesti:

Nuo motiivit saattavat löytyä rikollisesta alamaailmasta, sillä Katajalla väitetään olevan petoshistoriaa, johon kuuluu mm. epäily Jämsänkosken työttömien kassan kavaltamisesta. Hänen sanotaan myös haalineen itselleen perusteettomia matkakorvauksia ja yhdistyksen kiinteää omaisuutta kyseenalaisin keinoin. Jos näissä puliveivausväitteissä on perää, se on saattanut synnyttää kostomentaliteettia, joka on sitten realisoitunut viime perjantaina.

(...) Katajaan kohdistuneessa hyökkäyksessä näyttää olevan mukana sen verran sotkuista pikkurikollisuutta ja ristiriitaisia silminnäkijätodisteita, että paljastuessaan juttu tarjoaa luultavasti vain myötähävettävän puskafarssin, joista persuilla ei ikävä kyllä ole ollut viime aikoina pulaa.

Kaiken mediahälyn keskellä Katajan tapaus on poikinut lukuisia spekulointeja ja salaliittoteoriota. Niissä on vatvottu pelkästään "kabaalin ääriokeiston" kytköksiä, kun taas valtiovallan vehkeilyä kansallismielisiä vastaan ei olla käsitelty lainkaan. Asian puiminen onkin jäänyt vain riippumattomien uutissivustojen kuten Partisaanin varaan:

Perimmiltään hankkeessa oli kyse korruptoituneen poliisin vakoiluoperaatiosta Suomen kansallismielisiä ryhmiä vastaan. Poliisi käytti vakavan rikosnimikkeen suomia laajoja pakkokeinomenetelmiä hyväkseen vakoillakseen esimerkiksi Kansallismielisten liittouman ja Perussuomalaisten kansallismielisen siiven aktiivien puhelinliikennettä, sosiaalisia verkostoja, Internet-hakuja sekä sähköposteja. Lue lisää aiheesta artikkelistamme ”Pekka Katajan valheet kaatuvat – Teemu Torssoselle ei syytettä murhanyrityksestä!”.

 

                                                             ***********************


Valtavirran uutistarjonta Pekka Katajan tapauksesta on ollut yksipuolista ja ennalta tuomitsevaa tendenssijournalismia. Räikeä journalistinen puolueellisuus ei vaivaa Yleä, vaan päinvastoin se retostelee korruptoituneen valtamedian "vastuullisella tiedottamisella". Tästä tarjosi kuvaavan esimerkin eilen 10.3. klo 20:00 TV1:stä tullut Suuri Journalistipalkinto -gaala, jota juonsi itseoikeutetusti Ylen virallinen satusetä Matti Rönkä ja takakireä woke-journalisti Piia Pasanen.  

Gaalan kouristuksenomainen itsetehostus journalistisesta uskottavuudesta ei kerro muusta kuin valtamedian alennustilasta. Takavuosikymmeninä valtamedian ei tarvinnut toitottaa suurelle yleisölle uskottavuuttaan, koska se tiesi kansan luottavan siihen. Luottamus taas perustui totuuteen ja uskottavuuteen, joka läpipolitisoituneelta nykymedialta puuttuu. Pitääkseen yllä edes illuusiota luotettavuudesta,  globalismia ja rappioliberalisma propagoivan valtamedian pitää erikseen luoda pömpöösejä gaala-iltoja, joissa se palkitsee itse itsensä "vastuullisesta journalismista". Ohjelman idea tuo mieleen vanhan kunnon Neuvostoliiton, jossa lopun jo häämöttäessä apparatsikkit jaksoivat toistaa virallisia valheitaan entistä julkeammin.

Härskissä itsekehussaan törkeimmän rimanalituksen teki viidennen kolonnan Sadankomitean palkitsema ulkomaantoimittaja Antti Kuronen videokolumnissaan "Journalismi ei ole teatteria". Siinä hän sätti Itä-Eurooppaa ja etenkin Venäjää, jota hän kutsui maaksi, jossa uutisointi on pelkkää näytelmää toisin kuin länsimaisiin "arvoihin" sitoutuneessa Suomessa. Samaa Nato-vetoista Venäjän sättimistä harjoitti Hufvudstadsbladetin raivoliberaali Anna-Lena Laurén, joka sattumoisin palkittiin gaalassa vuoden journalistina. 

Vähänkään kriittistä ajattelua ymmärtävät kansalaiset tietävät, että globaalin järjestelmän apparatsikkeinä toimivat journalistit pyrkivät manipuloimaan suurta yleisöä. Harva sen sijaan on pohtinut sitä, että toimittajat ovat oman propagandansa uhreja, jonka vuoksi monista heistä huokuu samanlainen uskovarma fanaattiisuus kuin Ylen Yhdysvaltain kirjeenvaihtaja Mika Hentusesta

Läpeensä korruptoitunut järjestelmä luhistuu vasta sitten kun sen edusmiehet ja -naiset eivät usko enää tuottamaansa valheelliseen informaatioon. Silloin on toisenlaisten gaalojen aika.
                                                             ***********************


TV1, torstai 11.3.2021 klo 22.00., Ulkolinja: Yhdysvallat vailla tasa-arvoa

Yhdysvalloissa valittiin varapresidentiksi ensimmäistä kertaa nainen, silti sukupuolten tasa-arvo ei maassa toteudu. #Metoo ja Black Lives Matter -liikeet ovat antaneet uutta pontta myös naisten tasa-arvoa ajavalle aktivismille. Sen marsseille osallistuu yhä suurempi ihmisjoukko - ja sama tasa-arvon vaatimus koskee kaikkia sukupuolia. HD 54 min. Ohjelman sivulle.


"Yhdysvallat vailla tasa-arvoa"? Ja paskan marjat! Tätä historian ilkeintä suurta valhetta on pikemminkin siellä liikaa.

illan Ulkolinja-ohjelmassa materiaalisesta pahoinvoinnista pöhöttyneille sohvaperunoille tarjotaan amerikkalaista propagandaa, joka ei kestä edes pintapuolista tarkastelua. Mitä enemmän tasa-arvoa eli sosialismia kaadetaan väkipakolla kansan kurkusta alas, sitä enemmän  paapotut lumihiutaleet rääkyvät tasa-arvon puutteesta. Pakonomainen tasa-arvomania lienee mailleen menneen Lännen näkyvimpiä merkkejä kulttuurisesta itsetuhosta.

Dokumentti, joka antaa  puheenvuoroja ilman kritiikkiä sellaisille etuoikeutetuille liberaaliräähkille kuin Hillary Clintolille, kertoo kaiken ohjelman asenteellisuudesta. Vastaavasti #Metoota ja Black Lives Matteria pidetään automaattisesti "hyvinä" liikkeinä, jotka eivä tee koskaan mitään väärää. Väkivaltainen mellakointi, miesviha ja valkoisten vastainen rasismi eivät tule dokumentin tekijöille edes mieleen. 

1 kommentti:

  1. "Natsien" nimiin päätynyt törkeä pahoinpitely päätyy siis ylempään oikeusasteeseen ja Systeemi toivoo , että se ei ota syyttäjän todistustaakkaa ihan tosissaan.

    VastaaPoista