lauantai 6. maaliskuuta 2021

DEMOKRATIAILVEILY 2021: KORONA-HYSTERIAA LIETSOVA THL:N LÄÄKÄRIJUNTTA SAI SIIRRETTYÄ KUNTAVAALIT

Korona - mikä ihana tekosyy!

Oikeusministeri 
Anna-Maja Henriksson ja pääministeri Sanna Marin vakuuttelivat vielä toissa illan A-studiossa, että vaalit pidetään sovitusti huhtikuussa.  Istuva hallitus käänsi kuitenkin  tänään vikkelästi takkiaan kun se asettui tukemaan oikeusministeriön vaaliosaston vaatimaa ehdotusta, jossa kuntavaalit siirrettäisiin kesäkuulle. 

Hallituksen hapuileva päätöksenteko todistaa, kuinka henkilökohtaista harkintaa ja auktoriteettia vailla olevat ministerit taipuvat kuuliaisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) lääkärijuntan mielivaltaisiin suosituksiin. Ylen verkkosivujen analyysissä THL:n pelottava arvio jopa yli 11 000 päivittäisestä tartunnasta sai puolueet lykkäämään vaaleja vastentahtoisesti hyväksytään mukisematta päätöksenteon valuminen lääkärijuntalle.

Ikävä kyllä poliitikkojen lisäksi THL:n "tieteellliseen auktoriteettiin" luottavat sokeasti myös ns. tolkun ihmiset ja demarieläkeläiset, jotka muodostavat huomattavan osan äänestäjäkunnasta. Siksi THL:n stetsonista arvottu suositus ilman uskottavaa tilastollista lähdettä ja todennäköisyyttä uppoaa helposti kansanjoukkoihin. Ylen verkkosivut:
Oikeusministeriö perusti esityksensä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilannekuvaan, joka pantiin jakoon myös puolueille. THL:n arvio vaalien terveysturvallisuuteen liittyvistä kysymyksistä on muuttunut selvästi vakavammaksi helmikuun jälkeen.
THL arvioi, että epidemiatilanne voi olla suunniteltuna vaalipäivänä 18. huhtikuuta niin vakava, että se aiheuttaisi ”tuntuvan riskin vaalien terveysturvallisuudelle”. Mikäli tartuntojen kasvuvauhti jatkuisi, päivittäinen tapausmäärä Suomessa voisi alkuperäisenä vaalipäivänä eli 18. huhtikuuta olla THL:n mukaan jopa 2 600 ja 11 200 välillä.
Kauhuskenaariota jossittelevat luvut ovat niin poskettomia, että THL:n asiantuntija olisi voinut huutaa vaikka kuutta miljoonaa ja sekin menisi läpi Ylen antiin ehdollistetulta tuulipukukansalta. Vastaavasti hallitus on tarrautunut THL:n jalkoihin siinä määrin, ettei se pysty tekemään ainuttakaan päätöstä, ellei sitä tue lääkärijuntan hatusta vetämä arvio.

Ylen analyysissä oikeusministeri Anna-Maja Henriksson sanoo, että "on vaikeaa perustella sitä, että vaalipaikoille voisi kokoontua, jos muutoin viestitään tarpeesta pysyä kotona". Kommentissa ei mainita lainkaan kauppoja ja tavarataloja, joissa kansalaiset ovat voineet tartuttaa tosiinsa olemattoman vähäistä kuolemaa aiheuttavaa tautia koko koronatilanteen ajan. Luulisi että vaalipaikoilla olisi marketteja turvallisempaa, koska siellä on väljempää ja turvavälejä on helppo valvoa. 

Huhtikuun kuntavaaleista ja kauppojen väkirysistä on puhuttu julkisuudessa jo pitkään, mutta jostain syystä sekä vaalivirkailijoiden että kaupan työntekijöden rokottamisia ei ole edes aloitettu. Sen sijaan THL:n pääjohtaja Markku Tervahauta ehdottaa tuoreen Yle uutisen mukaan kehitysmaista tulleille asukeille rokotuksen ohituskaistaa ohi tavallisten suomalaisten veronmaksajien.

Länsimainen edustuksellinen demokratia alkaa jo itsessään olla pelkkä vitsi, sillä todellinen päätäntävalta ei ole enää vuosikymmeniin ollut edes kansanedustajilla, vaan ylikansallisilla vaikuttajilla kuten Euroopan Unionilla, taloudellisella eliitillä, valtamedialla ja poliittisilla lobbaajilla. Viimeisimmällä päätöksellään Suomen valtiojohto on tämän "kehityksen" kärjessä viemällä kansalaisilta viimeisetkin vallan rippeet. 

On nimittäin selvää, ettei mikään takaa sitä, pidetäänkö kuntavaalit edes kesäkuun 13. päivä. Omasta vallastaan juopuneen THL:n lääkärijuntan ja globalistisen EU:n talutusnuorissa kulkeva hallitus haluaa status quon jatkuvan siirtämällä tarpeen mukaan vaaleja. Tavoitteena on pysyä niin pitkään vallassa, että hallituspuolueet voivat toteuttaa globaalisosialisminsa ja harhaisen ilmasto-ohjelmansa viimeistä piirtoa myöten.

Tältä näyttää huhtikuun tilanne, mikäli uskomme THL:n arvioon.
Uskottavaa?

3 kommenttia:

  1. https://yle.fi/uutiset/3-8674293?fbclid=IwAR17_afGwOpFpzxwDizAiuynA2kFrDnABf-CiZ1Qc2kcmAsUvzKbB2POECk

    VastaaPoista
  2. Kyllä tämä saatanan marinoidi hallitus nyt veti maton kaiken uskottavuutensa (jos sitä nyt onkaan) alta. Kui voi vielä olla ihmisiä, jotka uskovat tuohon THL:n puppuun! Ja "yhtä luuta on suden selkä", sanoi äitivainajani aikoinaan = siinä olivat kiltisti mukana kaikki valtatekijät. Persut onneksi pitivät päänsä; toivotaan että tämä sataa heidän laariinsa...Vem vet?

    VastaaPoista
  3. Kyseessä ei ole edes salaliitto vaan täydellisen kelvottomuuden manifestaatio!

    VastaaPoista