torstai 4. maaliskuuta 2021

VIHDOIN UUTINEN JOSSA YLE EI SÄTI PERSUJA: PUOLUE HAKEE MUIDEN TAPAAN EHDOKKAIKSI ULKOMAALAISIA

Hitler-viiksinen musta mies Perussuomalaisten
ehdokkaana v. 2017. "Nyt persuja ei ainakaan
voida mediassa syyttää rassistiksi!!".

Ylen uutisessa Puolueet kaipaisivat kuntavaaleihin lisää maahanmuuttajataustaisia ehdokkaita – tärkeintä on jakaa yhteiset arvot pidetään lähtökohtaisesti hyvänä ja kannatettava asiana ulkomaalaisten vallan lisäämistä myös politiikassa. Erityinen ponnistelu ulkomaalaisten ehdokkaiden saamiseksi politiikkaan on kuitenkin turhaa, sillä käytännössä kaikki puolueet ajavat jo nyt heidän etujaan. Niin sanottujen aitojen ulkomaalaisen eli värillisen ulkoeurooppalaisten näkymisessä vaalilistoilla onkin vain kyse imagopelistä, jossa yritetään saada postiivista julkisuutta maahamuuttokiimaiselta valtamedialta. 

Toisaalta vaaleissa valittu kehitysmaalainen on melko tarkka indikaattori suomalaisivihamielisen politiikan nousevasta kasvukäyrästä. Kenellekään ei liene epäselvää, minkä etnisen ryhmän etua esimerksi vihreiden etiopialaistaustainen Bella Forsgrén ajaa. Riittää kun tietää, ettei hän ainakaan ole suomalaisten asialla.

Ylen uutisessa monikulttuuria pidetään normaalina ja luonnollisena "kehityksenä" poliitikassa. Tämän hegemonisen ajattelun näyttää omaksuneen myös perussuomalaiset. Hyväuskoisille kansallismielisille saattoi silti mennä kahvit väärään kurkkuun juttua lukiessa:

Myös perussuomalaisten puoluesihteeri Simo Grönroos toivottaisi kaikenlaiset ehdokkaat puolueen kuntavaaliehdokkaiksi. Perussuomalaisilla on ylipäänsä tänä keväänä reilusti enemmän kuntavaaliehdokkaita kuin neljä vuotta sitten.

Tällaiset lausunnot kertovat kansallismielisenä esiintyvän puolueen siirtymisestä selvästi kokoomuslaisten aisankannattajien leiriin. Miten puolue voi ajaa etnisten suomalaisten asiaa, jos valtuutetuiksi ja kansanedustajiksi pääsee vieraita käenpoikia? Vielä hullunkurisempa ovat ne sänmaallisina itseään pitävät kansalaiset, jotka äänestävät rotumuukalaisia edustajikseen. 

Mikäli suomalaisuus typistetään pelkiksi ulkokultaisiksi tavoiksi ja arvoiksi, maastamme ei löydy ainuttakaan puoluetta, joka ajaisi suomalaisten asiaa. Tätä elintärkää kysymystä on korostanut videokanavallaan ansiokkaasti Matti Simola. Tilanteen ollessa tämä, koko kansalaisuuteen perustuva demokratia alkaa muutta irvikuvakseen ja äänestäminen turhaksi. 

1 kommentti: