tiistai 16. maaliskuuta 2021

RASISMIN VASTAINEN VIIKKO ALKOI: YLEN MIELESTÄ KUKA TAHANSA TAUSTASTA RIIPPUMATTA VOI OLLA SUOMALAINENTäysin kulttuurimarxilaistuneen Suomen Punaisen Ristin vuosittainen rasismin vastainen viikko alkoi maanantaina. Suomalaisvihamielisen eliitin mustasukkaisesti hallitsemassa julkisessa keskustelussa rasismia pidetään vain valkoisten "ongelmana", jonka vuoksi myös SPR syyllistää progandassaan valikoivan rasistisesti ainoastaan valkoisia kantasuomalaisia. Luonnollisesti valtamedia on lähtenyt tukemaan kampanjaa kauhistelemalla uutisjutuissaan suomalaisten olematonta piilorasismia ja "mikroaggressiota". 

Teemaa vatvottiin tänään jopa Yle tv 1:n pääuutislähetyksessä. Uutisjutusta on tehty myös verkkoversio Viattoman kuuloinen kysymys kotimaasta oli jälleen yksi näkymätön isku – Alice Jäske on koko ikänsä saanut kuulla kehuja, joita ei haluaisi kuulla. Toimittaja Saija Nirosen mielipidekirjoituksen lähtökohtana on suomalaisten alamaisten asenteiden muuttaminen. Haastatteluartikkelissa tuodaan pelottavan avoimesti esiin millaisia toimia etnisen suomalaisuuden eliminoimiseksi on jo tehty ja mitä on vielä suunnitteilla lopulliseksi ratkaisuksi

Jo pelkkä ajatus, että rotumuukalaisetkin voisivat tarkistaa omia asenteitaan on Ylen jutussa poissa laskuista, koska sellaisen esittäminen olisi itsessään "rasistista". Sen sijaan suomalaisten ja muiden valkoisten loputon tuomitseminen ja vihaaminen ei ole hyväkkäille rotuvihaa, vaan fantastisen vapauttavaa ja voimaannuttavaa Frankfurtin koulun kritiikin kulttuuria, jonka pitäisi olla kaikkialla vallitseva normi. Ainakin toimittaja Nironen näyttää olevan pitkällä näissä opinnoissaan, käyttäähän hän jutussaan punaisen yliopiston Lunatic fringen hörhöisen harhaisia muotisanoja kuten "rodullistaminen".

Ylen jutussa roturutsan syntiin langenneiden pariskuntien jälkeläiset kokivat mimosan herkästi rasismia täysin normaaleissa sosiaalisissa kontakteissa. Haastateltujen kommenttien perusteella myrkyllinen woke-kulttuuri näyttää ylläpitävän vainoharhaisia kuvitelmia, joille valtamedia antaa vielä virallisen hyväksyntänsä. Esimerkiksi täysin viattomat ja luonnolliset kysymykset henkilön alkuperämaasta koettiin tunkeilevana rasismina, vaikka kaikille on selvää, että ulkoisesti poikkeavien juuret eivät täysin lepää suomalaisessa maaperässä ja verenperinnössä. 

Rasistisesta "mikroaggressiosta" (orwellilainen uussana) vinkuminen on tunnetusti kaksinaamaista, sillä sitä halutaan harjoittaa vain vähenevän valkoisuuden länsimaissa. Kehitysmaissa sikäläiset asukkaat kysyvät luontevasti muukalaisen näköiseltä tulijalta alkuperämaata, eikä kukaan pidä sitä rasistisena kannanottona. Päinvastoin, mikäli vieras alkaisi kitistä mikroaggressiosta, koska tätä ei pidetä automaattisesti zimbabwelaisena tai haitilaisena, se nähtäisiin ylimielisen kiittämättömyyden eleenä. Sitä se tietenkin on, myös täällä Suomessa.

Ylen haastattelemien etnisten hybridien mielestä suomalaisten vieraskoreus ei riitä, vaan heitä tulisi pitää yhtä suomalaisina kuin aitoja suomalaisia. Käytännössä tämä tekee suomalaisuudesta mielivaltaisen käsitteen, jonka vuoksi kuka tahansa maahan livahtanut ja maassa oleva voi vaatia muita pitämään tätä suomalaisena. Juuri tämä on Ylen agendauutisen alleviivaama viesti hyväntahtoisen hölmöille suomalaislukijoille: Finis Finlandiae!

2 kommenttia:

  1. Ilmiö on hyvin syvällä. Kun vertaa esim. jenkkiläistä 60-luvun sarjakuva- tai tv-sarjatuotantoa nykyiseen niin ei pidä yllättyä mistään.Esimerkkejä on paljon, mutta mainitsen nyt supersankari Flashin vaimon Iris Westin ihonvärin muuttumisen pohjoismaisesta mustaksi!
    Toinen esimerkki olkoon äskettäin 12 kauteen loppuneen rikossarja Bonesin vakiohahmoina pyörivät "sivulliset pariskunnat" joissa valkoinen mies oli usein aviossa mustan naisen kanssa!

    VastaaPoista
  2. Brittiläisissä elokuvissa ja sarjoissa touhu on viety vielä pidemmälle. Esim. vuosi pari sitten tehdyssä Howards End-kirjan uudelleenfilmatisoinnissa vuoden 1910 Britanniaan on kummasti ilmaantunut mustia ja intialaisia ja vieläpä yhteiskunnan ylempiin kerroksiin!

    VastaaPoista