maanantai 30. marraskuuta 2020

EUROOPPALAISVÄESTÖN VAIHTAMINEN JA KUIHTUMINEN TUNNUSTETAAN YLEN KOLUMNISSA


Ylen verkkosivuilla luettavissa ja Ylen Radio 1:ssä kuultavissa olevat kolumnit eivät ole läpileikkaus suomalaista yhteiskuntaa askarruttavista kysymyksistä, koska kirjoittajat ovat lähes kaikki vihervasemmistolaisia. Tästä ideologisesta epäsuhdasta vastaa Ylen uutis- ja ajankohtaistoimituksen demaritaustainen tuottaja Rakel Liekki. Pornotähtenä aiemmin "kunnostautunut" rappioliberaali on valinnut kolumnisteiksi vain hänen maailmankuvaansa sopivia hyödyllisiä idiootteja, joita kansan keskuudessa kutsutaan syystäkin punamädättäjiksi. 

Eräs heistä, joskaan ei pahimmasta päästä, on tiedetoimittajaksi itseenä tituleeraava Jani Kaaro. Hän kirjoittaa viimeisimmässä kolumnissaan Muslimitko sitten jyräävät meitin? varsin avoimesti valkoisen väestön vaihdosta ja väestökadosta, mikä on poikkeuksellista ns. tiedostavissa piireissä. Toki Kaaro tekee odotetusti olkiukon väestönvaihtoteoriasta ja pitää sitä Helsingin Sanomien tapaan "salaliittoteoriana", mutta alkaa heti sen perään vyöryttää tilastotietoja, joissa ei ole mitään salaista:

On varmasti on totta, kuten HS:n artikkeli kertoo, että kyseessä on salaliittoteoria, mutta samanaikaisesti on sanottava, että jotakin hassua on tapahtumassa valkoiselle länsimaiselle väestölle. Esimerkiksi viimeisin väestönlaskenta Englannissa paljasti, että Lontoon asukasluku oli kasvanut miljoonalla, mutta samanaikaisesti 620 000 valkoista brittiä oli muuttanut Lontoosta pois(siirryt toiseen palveluun). Tämä tarkoitti, että valkoisesta kantaväestöstä tuli Lontoossa vähemmistö. Heidän osuutensa lontoolaisista on 45 prosenttia.

Sekulaarille humanistille on tyypillistä kuvata valkoisen väestön ilmeistä sukupuuttoa "hassuna tapahtumana", ilmaus, jota Kaaro tuskin käyttäisi esimerkiksi tiibetiläisten tai Amazonin alkuasukkaiden kohdalla.

Julkisessa keskustelussa Kaaron esittelemien tilastotietojen julkituomista vältellään, koska se kyseenalaistaisi valtamedian jankuttaman väitteen, että maahanmuutto ei muuta juuri mitenkään väestösuhteita eikä siten myöskään valtasuhteita. Tästä linjasta ei ole poikettu, koska se on ollut hyödyllistä vasemmistolaisten monikultturistien ja uusliberalistisen oikeistolaisten epäpyhälle liitolle, jolla kusetetaan kansan syviä rivejä. Miksi sitten Kaaron annetaan kertoa asiasta ja antaa näin aseita todellisen poliittisen opposition käsiin?

Eräs syy kirjoituksen julkaisemiselle voi olla se, että läntisessä maailmassa sulkuportit mutavyörylle on avattu lopullisesti, eikä tosiasian kertomista pidetä enää poliittisesti vaarallisena. Nomenklatuuraan kuuluvien toimittajien keskuudessa ollaan luultavasti vakuuttuneita, että viimeisen niitin pahalle valkoiselle vallalle löi valkoinen vanhus. Yhdysvaltain presidentivaalit kyseenalaisella tuloksella voiton napannut (((vanhan liberaalieliitin))) marionetti Joe Biden kun on luvannut ensitöikseen antaa kansalaisuuden 11 miljoonalla laittomalle siirtolaiselle. Asiasta kirjoitti Helsingin Sanomat 25.11.2020:

Tammikuussa virallisesti toimensa aloittava Biden kertoi NBC:lle, että ensimmäisen sadan päivän aikana hän tahtoisi saada läpi maahanmuuttouudistuksen, jolla mahdollistettaisiin kansalaisuuden saaminen yli 11 miljoonalle paperittomalle.
Kaaro jopa tunnustaa Ku Kluxin Klanin jo 1960-luvulla esittämät varoitukset Amerikan väestösuhteiden muutoksesta. Aivan viime vuosiin asti niitä on pidetty paholaismaisten ihmisten vainoharhaisena pelotteluna, vaikka todelliset silmää tekevät ovat aina tienneet Klaanin olleen oikeassa. Totuuden voi kertoa vasta nyt kun muutos näyttää peruuttamattomalta:

Vielä dramaattisempia lukemia on ilmoitettu Yhdysvalloista. Vielä 1950-luvulla valkoisen väestön osuus kokonaisväestöstä oli lähellä 90 prosenttia. Viimeisessä väestönlaskennassa se on kuitenkin laskenut 60 prosenttiin. Yhdysvaltain väestönlaskentaviraston mukaan valkoisesta väestöstä tulee Yhdysvalloissa vähemmistö joskus vuosien 2040-2050 välillä. Alle 16-vuotiaiden joukossa valkoiset ovat jo vähemmistö, joten Yhdysvallat ”tummenee alhaalta ylöspäin”, kuten Brookings Instituutin tutkija William Fey asian ilmaisee.

Kolumnissa kerrotaan myös totuudenmukainen syy nykyiselle poliittiselle kahtiajaolle, joka ei koske ainoastaan länsimaita, vaikka kirjoittaja ei tätä sanokaan. Perusteltu pelko väestömuutoksen peruuttamattomuudesta on niin ikään taustalla Puolan ja Unkarin uppiniskaisuudessa alistua EU:n orwellilaisesti määrittelemällle oikeusvaltioperiaatteelle. Sehän pakottaisi maat ilman laukaustaan päästämään rajojensa sisälle tuhansia rodullisesti ja kulttuurisesti vieraita maahantunkeutujia. Kolumnisti toteaa:

Lontoon yliopiston poliittisen historian professori Eric Kaufmann väittää tuoreessa kirjassaan, Whiteshift, että tämä väestötason muutos on pääsyy nykyiseen poliittiseen kahtiajakoon. Valkoiset konservatiivit ovat havahtuneet siihen tosiasiaan, että he voivat ajautua vähemmistöön omassa maassaan; mikä tapahtuu kuitenkin todennäköisimmin väestöjen sekoittuessa kuin korvautuessa. Samalla konservatiivit ovat alkaneet vaatia tunnustusta ”valkoiselle elämäntavalle”, korostamaan oikeuksiaan ja käyttäytymään aivan kuin he jo olisivat vähemmistö.
Kirjoituksen toisella puoliskolla hypätään väestönvaihdon pelosta kansallisvaltioiden väestönkasvun laskuun. Vaikka nämä ilmiöt kytkeytyvät toisiinsa, ne ovat silti eri kysymyksiä. Esimerkiksi Japanissa on laskeva väestökäyrä, mutta se ei ole toistaiseksi päättänyt korvata kansaansa kognitiivisesti vähemmän kyvykkäillä kehitysmaalaisilla toisin kuin moralistisessa mielenhäiriössä toimiva Jeesus-kompleksinen länsi. Tosin nousevan auringon maassakin länsimaiden hulluuden alttarit ovat jo esillä, jos on uskominen uutiseen, jonka mukaan Japanin ulkoministeri Toshimitsu Motegi (Liberaalidemokraattinen puolue) pyrkii muuttamaan maansa monietniseksi länsimaaksi. Nyrjähtäneen suunnanmuutoksen takaa löytyvät tietenkin ulkopuoliset voimat, nuo Usual Suspects, josta poliittinen tarkkailija Andre Udjku kirjoittaa hiljattain osuvasti:
Back in 2018, leftists in the U.S. began demanding that Japan embrace multiculturalism because a half-Japanese tennis player with a Haitian-American father won the US Open. In an article entitled Japan Needs ‘Foreigner Blood’ Like Naomi Osaka’s, the Daily Beast’s Jake Adelstein acknowledged that limited immigration, ethnically homogenous Japan has a low crime rate and that shootings remain in the single digits every year, but claimed this is due to strong policing and gun control laws. Asserting that “xenophobia runs deep” in Japan, Adelstein urged the country to “create the multiracial society it needs to survive and thrive as a nation” due to its declining birth rates. “With a dwindling population but a slightly increasing number of international marriages, Japan has to decide how to combat racism, embrace multiculturalism and tolerance if it wants to survive,” he concluded, drawing attention to a UN migration plan that suggests in order to keep the size of the working-age population constant, Japan “would need 33.5 million immigrants from 1995 through 2050. ”The Japanese people are largely opposed to mass immigration, displaying hostility even towards Chinese migrants despite the fact they make up a small fraction of the population. Notice how they say “if country x wants to survive, it needs embrace diversity, multiculturalism and anti-racism.” Barbara Spectre said the same of Sweden and Europe. Sounds like a not so subtle threat.
Globaalilla tasolla väestönkasvun väheneminen on tietenkin hyvä asia, mutta se ei yksinään ehkäise siirtolaisuutta länsimaihin, vaikka Kaaro niin lukijoille uskotteleekin. Niin kauan kun länsimaita hallitsevat kansan intressistä piittaamattomat petokselliset poliitikot tulijoista ei tule olemaan pulaa. Tässä mielessä kehitysmaiden naisten kouluttaminen ei auta länttä yhtään, mikäli meille vihamielinen eliitti on vallassa:
Islamilaisissa kulttuureissa voi kuitenkin olla yksi tekijä, joka vaikuttaa muslimien tavallista korkeampaan syntyvyyteen – ja se on naisen asema. Kaikissa maissa, joissa naisilla on mahdollisuus kouluttautua ja käydä palkkatöissä, syntyvyys on yleensä laskenut nopeasti ja jyrkästi. Monissa islaminuskoisissa kulttuureissa naiset ovat kuitenkin kotona eivätkä aina edes luku- ja kirjoitustaitoisia, ja silloin lapsiluku on yleensä korkea. Eikö tässä ole ratkaisun makua? 

Jos maahanmuuton vastustajat pelkäävät, että muslimit jyräävät meidät korkeammalla syntyvyydellään, pidetään huoli, että musliminaiset saavat koulutuksen ja että heillä on pääsy työmarkkinoille.

Viimeisesssä kappaleessa kolumnisti tarkoittaa oletettavasti jo täällä olevia muslimeja. Muukalaisongelma ei kuitenkaan poistu sillä, että täällä oleville kaadetaan verovaroista lisää rahaa "koulutukseen", vaan ainoa todellinen ratkaisu on tulijoiden lähettäminen kotimaihinsa. 

                                                     *******************************Yle TV1, maanantai 30.11.2020 klo 23.00, Prisma: Väestöräjähdyksen haasteet

Vuonna 2050 ihmiskunnan lukumäärä ylittää ennusteiden mukaan 10 miljardia. Chris Packham matkustaa ympäri maailmaa etsien vastauksia liikakansoituksen monimutkaiseen ongelmaan. Voidaanko nopeaa kasvua hidastaa? T: Curious Film/BBC, Iso-Britannia HD 52 min. Linkki ohjelmaan.

Vasemmistoliberaalien tabuaihetta käsitellään yllättäen Ylessä. Syykin selviää kun katsoo ohjelman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti