lauantai 26. joulukuuta 2020

YLEN AGENDAJOURNALISTIT HALUAVAT EU:N SALLIMAN MUUKALAISINVAASION JATKUVAN


Hegemonista suomalaisvihamielistä politiikkaa kannattavat toimittajat Sari Taussi ja Jenna Vehviläinen ovat kyhänneet varsinaisen propagandapaketin jutussaan Sisiliassa maahantulijoiden pikakäännytys on arkea, vaikka käytäntö rikkoo kansainvälisiä sopimuksia: "Luulin, että se oli vain joku paperilappu"

Maahanmuuttomyönteistä ideologiaa tyrkyttävässä agendauutisessa tarkastelunäkökulma on häpeämättömän yksipuolinen, koska vasta-argumenttien ja olennaisten tilastojen mukaan ottaminen pilaisivat hyvän tarinan. Jotta kertomus vetoaisi lukijan tunteisiin, kympin tytöt ovat käyttäneet sentimentalistista samaistumistemppua kertomalla alussa "sorretun pakolaisressukan" henkilökohtaisen tarinan. Kun laiton maahanmuutto redusoidaan vain yksilön kokemukseksi, voidaan kätevästi sivuuttaa suuri kuva, jossa satoja miljoonia käsittävät massiiviset populaatiot pyrkivät tunkeutumaan Eurooppaan kantaväestön elätettäviksi.

Ylen pitkässä vuodatuksessa omaa etuaan ajavan elintasopakolaisen lisäksi ääneen  päästetään vihamielisesti eurooppalaisen väestön säilymiseen suhtautuvia aktivisteja ja asiantuntijoita:

Sisiliassa toimivan Arci-järjestön maahanmuuttopoliittinen asiantuntija Fausto Melluso sanoo, että Italian tapa hoitaa siirtolaisten vastaanottoa on toistuvasti osoitettu lainvastaiseksi.

– Noin 90–95 prosenttia niistä, jotka valittavat päätöksestä oikeuteen, saavat myönteisen päätöksen eli käännytys perutaan. Edes tämä ei ole saanut viranomaisiamme lopettamaan paperin jakamista, Melluso sanoo.

Mikä laki, kenen säätämä ja keiden hyväksymä? Tuskin ainakaan tavallisten italialaisten! Imperialististen globalistien määrittämillä lain irvikuvilla yritetään kumota kansallinen itsemääräämisoikeus. Näköjään onnistuneesti, sillä Italian valtion sisällä olevat juonittelijat ovat onnistuneet sorvaamaan lakipykäliä, joilla kyetään kumoamaan 90-95 prosenttisesti kansan hyväksymä lainsäädäntö.

Globaalisosialistista tulonsiirtoa ajava Fausto Melluso uskottelee suomalaislukijoille, että olisi joku kaiken ylittävä kosminen laki, jonka turvin kuka tahansa elintason perässä tuleva muukalainen olisi oikeutettu saamaan jalkansa maan oven rakoon lausumalla taikasanan "Asyl":

Melluson mukaan ongelmana järjestelmässä on se, että se epää suurelta osalta Välimeren yli tulijoista oikeuden hakea Italiasta turvapaikkaa. Oikeus hakea turvapaikkaa on jokaisen ihmisoikeus. 
– Käännytyspaperissa sanotaan, että tulija ei halua hakea turvapaikkaa. Tiedämme pitkästä kokemuksesta, että tämä ei ole totta. Todellisuudessa viranomaiset eivät anna tulijoille tietoja näiden oikeuksista, Melluso sanoo

– Päättämällä mielivaltaisesti, ketkä saavat ja ketkä eivät saa hakea turvapaikkaa, olemme tappaneet universaalin ihmisoikeuden

Farsisealaisesti kansalaisten lompakkoa omanaan pitävä Melluso vetoaa tärähtäneistön viimeisimpään uskontunnustukseen, universaaliin ihmisoikeuteen. Hänen moralistiseen kitinäänsä voidaan esittää vastavuoroisesti toteamus: päättämällä mielivaltaisesti kenen tahansa olevan tervetullut maahan nauttimaan kansalais- ja sosiaalioikeuksista, olemme tappaneet oikeuden kansojen olemassaoloon.

Seuraavaksi konformistiset toimittajapinkot antavat puheenvuoron EU:n turvapaikkapolitiikkaa pitkään edistäneelle saksalaiselle Gerald Knaussille, joka työskentelee European Stability Initiative -lobbausjärjestössä. Sattumoisin Ylen jutussa jää kertomatta, että pahamaineisena ääriliberaalina tunnettu Knauss on jo vuosia käynyt omaa poliittista ristiretkeään Unkarin presidentti Viktor Orbánia vastaan. Samalla jätetään kertomatta, että European Stability Initiative saa joka vuosi toimintansa tueksi 400 000 euroa George Sorosin johtamalta Open Society Foundationsilta  

Tieteellisen  puolueettomuuden kaapuun käärityneellä lobbaajalla on selvät poliittiset motiivit ajaa eurooppalaista dystopiaa vastustamalla kaikkia puolueita, jotka kannattavat kansallista itsemääräämisoikeutta. Knaussia ärsyttää pääinhokki Unkarin lisäksi myös Italia, jonka entisestä sisäministeristä hän ei näytä olevan päässyt vieläkään henkisesti yli:
Esimerkiksi Italiassa sisäministerinä vuosina 2018–2019 ollut Matteo Salvini nosti La Lega -puolueensa kannatusta vastustamalla maahanmuuttoa ja ihmisten pelastamista Välimerellä. Puolueen kannatus nousi kuudesta prosentista 35 prosenttiin. 
– Esimerkki kertoo siitä, mihin kehitys voi johtaa, jos maahanmuuton ongelmia ei ratkaista, Gerald Knaus sanoo.
Näille valkoisten kansakuntien pakkomielteisille tuhoajille maahanmuuton ongelmien ratkaisu tarkoittaa ainoastaan väestön vaihtamista ja tuhoamista dumppaamalla Afrikan satojen miljoonien ekologisesti kestämätöntä ylijäämäväestöä Eurooppaan. Puhe demokratiasta tässä yhteydessä on irvokasta, sillä valtava enemmistö eurooppalaisista ei halua hukkua kognitiivisesti haasteellisten elätettävien tummaan mereen. Ymmärrettävästi Knauss paheksuu aitoa demokratiaa, jossa kuunellaan enemmistön ääntä:
Myös yhä useamman maan kansalaiset tuntuvat hyväksyvän tämän ja ajattelevan, että vain rikkomalla lakia voidaan turvata rajoja.
Demokraattisesti hallitujen kansallisvaltioiden perustuslakien kulmakivenä ovat kansalaisuuden rajaaminen ja maan rajojen koskemattomuus. Näiden peruslähtökohtien rikkominen myöhemmillä globalistisilla päätöksillä on todellinen rikos, jossa rikotaan kaikkien lakien perustaa. Pöyristyttäväksi tämän vehkeilyn tekee se, että
 "kansainvälisillä sopimuksilla" ei ole koskaan ollut kansalaisten antamaa mandaattia esimerkiksi äänestyksen muodossa.

Kaiken karvaisten tendenssituntijoiden lisäksi toimittajat vetovat Euroopan komissioon, joka teki syyskuussa esityksen maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikan uudistamiseksi:
Laajan uudistuspaketin ydinajatus on hakemusten käsittelyn nopeuttaminen, palautusten nopeuttaminen ja solidaarisuuden nimellä kulkeva uudenlainen vastuunjako siirtolaisista ja turvapaikanhakijoista.

Uudistus tarkoittaisi niin sanotusta Dublin-järjestelmästä luopumista. Sen mukaan tulijoiden turvapaikkahakemukset pitäisi käsitellä ensimmäisessä maassa, yleensä eteläisessä Euroopassa.
Omia säädäntöjään jatkuvaksi edukseen muuttava Euroopan Unioni on viimeinen taho puhumaan mistään laillisuudesta. EU on rikkonut jo vuosikausia omia sääntöjään kuten Dublin-sopimusta. Monilla on varmaan muistissa globalistivoimien vuonna 2015 orkestroima invaasio, jota myötämielinen valtamedia kehtasi kutsua "pakolaiskriisiksi". Silloin ja sen jälkeenkin esimerkiksi Suomeen on hipsinyt kymmeniä tuhansia elintasopakolaisia kymmenen  turvallisen maan kautta. Toisin sanoen Dublin-järjestelmästä luopuminen on yhdentekevää, koska sitä ei ole noudatettu EU:ssa ennenkään.

Hallitseviin auktoriteetteihin vetoaminen näyttää olevan suostuttelukirjoituksen tärkein retorinen keino.  Edellä mainittujen nomenklatuuran edustajien lisäksi Yle vetää viimeisenä kortenaan esiin poliittisesti korrektin yliopiston "asiantuntijan", joka voisi helpoisti olla sikäläisen radikaalin sosialistipuolueen kandidaatti:
Sekä tutkija Gerald Knaus että toinen Ylen haastattelema maahanmuuton asiantuntija, Oxfordin yliopiston emeritusprofessori Dawn Chatty, arvostelevat esitystä.

– Esitys korostaa joka tasolla rajojen vahvistamista sen sijaan, että se mahdollistaisi turvapaikan saamisen sitä tarvitseville, Dawn Chatty sanoo.

– Jos maailman vaurain manner, jossa pakolaissopimus luotiin, kääntää selkänsä sopimukselle, kuinka mikään muu maa sitä noudattaisi, hän kysyy
Vaurain? Vellalla elävä Eurooppa on jo nyt kestämättömässä tilanteessa eikä satojen miljoonien afrikkalaisten tyhjäntoimittajien maahan päästäminen ja elättäminen tilannetta mitenkään paranna. Ainoastaan taloudellisti turvattua elämää nauttivalle pienelle utopistijoukolle, järjestelmästä hyötyvälle parasiittiseliitille ja heidän Euroopaan päästämilleen kehitysmaalaisille tämä tuntuu olevan hyvä diili.  

Agendauutisen päättää jutun alussa ääneen päästetty 
gambialainen elintasoturisti Batch Mballowi, jonka  human interest -tarina saa Euroopan tuhosta hekumoivien silmissä onnellisen lopun. Hän vetoaa syyllistävästi umpikieroihin ihmisoikeusopimuksiin, jotka palvelevat tätä nykyä pelkästään kehitysmaalaisten oikeutta tulla syömään valmiiseen pöytään:
Viisi vuotta sitten Italiaan tulleelle Batch Mballowlle kävi hyvin. Hän valitti käännytyspäätöksestä ja sai myönteisen päätöksen. Sitten hän haki turvapaikkaa ja sai sen toissijaisen suojelun perusteella. Nyt Mballow opiskelee sairaanhoitajaksi Palermossa ja auttaa Sisiliaan Välimeren yli tulleita. Hän ihmettelee edelleen Italian tapaa hoitaa hänen maahantulonsa.
– Se tuntui todella oudolta. Minusta tällainen ei ole inhimillistä. Me puhumme täällä ihmisoikeuksista, mutta nehän pätevät vain tiettyjen ihmisten kohdalla, Mballow sanoo. 


                                                           *************************


TV1, 26.12. klo 17.10, Rauhantekijä (12)

Kausi 1, 8/10. Uusi aika. Ann-Mari lähettää Asierin ja Emilian keräämään lisää tietoa Zamenin suunnitelmista pakolaisleiriin. Tapahtuu uusi isku ja Ann-Marin pahin painajainen toteutuu. HD ohjelmatekstitys (suomi) 45 min. Linkki ohjelmaan. Uusinta.


Käsittämättömän kökkö veronmaksajien rahoilla tehty kansainvälinen tv-sarja Yleltä. Sen siitä saa kun tehdään viihdettä harhainen ideologia edellä. Tätäkin sarjaa on tungettu syksystä saakka jo kolmatta kertaa eetteriin, mutta siitä huolimatta kansan syvät rivit hylkivät sitä.  Eikä ihme, sillä sarja on hölmöjen vasemmistoliberaalien "voimaannuttava" fantasia rauhan työstä feministisellä kierteellä.

Jo ensimmäisessä jaksossa lapseton uraa tekevä harmaatukka kiihkoilee maailmanparantamisen puolesta ja suomalaisten globaalista syyllisyydestä. Epäuskottavassa mutta samalla käsittämättömän tylsässä juonessa ikoniksi nostetaan nainen, joka on hylännyt kaiken sen, joka tekee naisesta aidosti arvostettavan. Kansakunta tulee vallan mainiosti toimeen ilman "itseään toteuttavia" maailmanparantajia, mutta lapsettomana se näivettyy hyvinkin nopeasti ja avaa elintilan kleptoparasiittisille tunkeiljoille. Nämä kyllä täyttävät mielellään maan lapsillaan alkuperäisasukkaiden kustannuksella. 

Vahingollisinta sarjan propangandassa on sen antama naisen malli, jossa globalistista agendaa palveleva "eettisyys" ja pätemisen tarve naurettavalla uralla pannaan itsekkäästi jälkipolvien edelle.

1 kommentti:

  1. jos Helvetti olisi todellinen niin Soros kätyreineen palaisi oikeutetustisen liekeissä!

    VastaaPoista