tiistai 17. maaliskuuta 2020

SISÄMINISTERI OHISALON VIHA SUOMEN KANSAA KOHTAAN TEKI TAAS ENNÄTYKSEN


Hallituksen tämänpäiväisessä tiedotustilaisuudessa tarkennettiin eilen julistetun valmiustilan päätöksiä koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Kameroiden eteen oli marssitettu pääministeri Sanna Marinin lisäksi eilen poissaoloillaan loistaneet sisäministeri Maria Ohisalo (vihreät), ulkoministeri Pekka Haavisto (vihreät) ja liikenne-ja viestintäministeri Timo Harakka (sd.). Ylen verkkosivujen uutisessa Suomen rajaliikennettä aletaan rajoittaa torstaina ja poliisi alkaa valvoa kokoontumisrajoituksia käydään läpi kohta kohdalta tiedotustilaisuuden antia. Yksi pieni kappale otti monien silmään, vaikkei sitä uutisjutussa käsitelty sen enempää:

klo 16:21: Turvapaikanhakijoilla on edelleen oikeus hakea turvapaikkaa, Ohisalo sanoo.
Tämä sisäministeri Ohisalon lyhyt ilmoitus ilman mitään perusteluja on sikäli outo, koska poikkeustilassa maahantulokiellon pitäisi koskea kaikkia ilman pätevää syytä tulevia ulkomaalaisia. Sisäministerin aiemmin maintsemat "kansainväliset sopimukset" ovat nekin vain sopimuksia, eikä niillä ole siksi todellisten lakien voimaa. Niihin vetoaminen ei ole muuta kuin kieroilevaa sopimusfundamentalismia, jolla yritetään ajaa omaa agendaa kansallisesta turvallisuudesta piittaamatta.  

Kaikenkarvaisten Ohisalon puolustajien epätoivoinen ripustautuminen kansainvälisiin sopimuksiin ei poista mitenkään sitä tosiasiaa, että Ohisalon ohituskaistalta pääsevät nyt maahan kehitysmaalaiset turvapaikkashoppailjat, kun taas EU-kansalaisilta ja viisumilla tulevilta ulkomaalaisilta pääsy evätään. Lisäksi EU-maista tulevat työtekijät joutuvat Suomeen tullessaan kahden viikon karanteeniin, kun taas turvapaikanhakijoille Ohisalo ei tällaista ehtoa ole asettanut.

Yleisradiolta on erittäin tarkoitushakuista jättää uutisoinnissaan käsittelemättä tämä huutava ristiriita. Esimerkiksi Ylen verkkosivujen uutisessa "Nyt on päätettävä, haluaako Suomeen tulla", liikkumista estetään Suomen rajoilla, lääkkeiden saantia rajoitetaan – Näistä 5 asiasta hallitus päätti turvapaikkakysymystä ei edes mainita! Puoli yhdeksän tv-uutisissa asia otettiin esille vain ohimennen yhdessä lauseessa. Tarkoitus on ilmiselvästä lakaista koko kysymys maton alle.

Kyse ei ole kuitenkaan mistään mitättömästä yksityiskohdasta, 
sillä maahamme voi hyvinkin pian rynniä suuri joukko elätettäviä, vaikka muutoin Eurooppa näyttää pitkästä aikaa tiiviisti suljetulta mantereelta. Nimittäin pohjoinen naapurimme Norja on ilmoittanut karkottavansa maasta kaikki ilman hyväksyttyä turvapaikkapäätöstä olevat ulkomaalaiset. Ainoa maa minne he voivat mennä vapaasti on Suomi. Juuri tämä lienee ollut Ohisalon mielessä kun hän petasi ohituskaistaa tuleville kunniakansalaisille. 

Koska rajojen sulkemisen tarkoitus on estää mahdollisten viruksen levittäjien maahan saapuminen, on edesvastuutonta, että yhdelle täysin ulkopuoliselle vapaamatkustajien joukolle se sallitaan. Varsinkin kun tiedetään millaisia taudinkantajia heidän keskuudessaan on aina viihtynyt. Näyttämällä turvapaikanhakijoille vihreää valoa Ohisalo tulee viestittäneeksi, ettei oma kansa saa olla etusijalla edes pandemian kohdatessa.

Maria Ohisalon ajama Suomen afrikkalaistaminen ei ole mikään poikkeus Vihreässä puolueessa. Jos sisäministerinä olisi joku toinen vihreä, harjoittaisi hänkin varmuudella samanlaista muukalaiskiimaista kansanvaihtopolitiikkaa kuin Ohisalo. Vain hyväuskoisimmat toiveajattelijat jaksavat vielä uskotella itselleen, että vihreiden ensijainen poliittinen tavoite olisi luonnonsuojelun edistäminen. Viimeistään Eero Paloheimon lähdön jälkeen puolueen cityvihreä feministisiipi on voinut estoitta harjoittaa politiikkaa, joka on ollut sille aina mieluisinta: mahdollisimman suuren ei-valkoisten väestömäärän Suomeen päästämisen

Aivan kuin sosialistihallituksen amatöörimäinen vitkastelu koronaviruksen leviämisen estämisessä ei riittäisi, sen täytyy Ohisalon johdolla antaa taudin etenemiselle vielä uusi mahdollisuus tulevien "pakolaisten" muodossa. Mikäli poikkeuslaeista huolimatta suomalaisia alkaa kuolla hälyttävä määrä tulee hallitus saamaan eduskunnassa epäluottamuslauseen. Eron jälkeen kaikki ministerit olisi syytä määrätä jonkinlaiseen kansantuomioistuimeen. Onhan poikkeusoloissa mahdollista säätää myös poikkeuslaki, jossa syyllisiksi todetuille kansanvihollisille määrätään kuolemantuomio.

Vaikka taistelu suomalaisia vastaan on raskasta,
Ohisalolla ei ole aikomustakaan luovuttaa
.


15 kommenttia:

 1. Tästä se lähtee sujumaan.

  "Ten cases of the Chinese coronavirus were confirmed Tuesday by the U.N. refugee agency (UNHCR) among recently arrived “refugees and asylum seekers” in Germany."
  https://www.breitbart.com/politics/2020/03/17/10-coronavirus-cases-confirmed-by-u-n-among-refugee-arrivals-in-germany/

  VastaaPoista
 2. Kyllä nyt pitää vihreät saada pois hallituksesta ja jos muut hallituksen jäsenet on vihreiden kannalla niin uudet vaalit. Ei tällä toiminnalla ole kansan mandaattia.

  VastaaPoista
 3. Ei näitä ole vaaleilla valittukaan..mielivaltaista poliitiikkaa harjoittavat ovat mielestäni vain Ohisalo, vaikka ihmettelen kuinka nuo kaikki haluavat polttaa nahkansa Ohisalon temppuilujen vuoksi, maanpetturuudesta syytteeseen tuollaiset ..

  VastaaPoista
 4. Tämä Ohisalon "ulostulo" "turvapaikan" hakijoiden tervetulleeksi toivottaminen tällaisessa tilanteessa jossa Suomi on jo konkurssin partaalla on edesvastuutonta. Tämä on aiheuttanut kansalaisissa suurta vihaa Ohisalo kohtaan. Voi sitä "vihapuheen":arvostelun määrää mitä täällä Suomessa nyt tällä hetkellä on. Pitäiskö viherpunahallituksen perustaa työryhmä tutkimaan mistä "vihapuhe" johtuu.

  VastaaPoista
 5. Niin täytyy luottaa ettei mikään viisaampi valtio päästä ketään tänne asti eikä laivat, lentokoneer,junat ja bussit ym. Ei ota ketään paperittomia kyytiin

  VastaaPoista
 6. Kyllä tästä mieleen tulee kun vapaasti päästettiin viruksenkantajat levittämään edelleen kaikkiin kansalaisiin,ja edelleen laitetaan terveisiä maahanmuuttohalukkaille että onko tarkoitus alentaa keski-ikää aivan radikaalisti.

  VastaaPoista
 7. Mitä helvetin lehmänkauppoja hallituksessa tehdään ettei hallitus saa Ohisaloa aisoihin. Ohisalo upottaa hallituksen pikapikaa ja uskoisin ettei kenellekään tule ikävä, päinvastoin. Hei hei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti tällä sateenkaaribolsevikkihallituksella on eduskunnan enemmistö takanaan, joten sen erottaminen ei käy käden käänteessä. Saattavat kiusata Suomea vielä pitkään.

   Poista
 8. Täysi ääliö tukehtuis omaan paskanjauhantaan ei kukan varmasti surisi vois pitää kansanjuhlat senaatintorilla

  VastaaPoista
 9. Ei tee verenpaineelle hyvä tommonen kiukuttelu.

  VastaaPoista
 10. Onkohan lainvastaista toivoa giljotiinin ottamista politiikan työvälineeksi?

  VastaaPoista
 11. Mitä vittua te hourupäät täällä nyt oikein sekoilette? Oletteko ihan tosissanne matkassa? Jos joku pitäisi viedä saunan taakse, niin tälläisen paskan kirjoittajat. 🤣

  VastaaPoista
 12. Jotkut luulevat olevansa täydellisen koskemattomia tekojensa seurauksilta.Niin luuli Leinokin.

  VastaaPoista
 13. Eikö tässä jo näy tyttöjen meikkihuonehallituksen loppu. Aikuiset miehet päättämään asioista, miehet tai vastaavat naiset, merkkinä jos finnejä ei ainakaan eduskuntaan.

  VastaaPoista