perjantai 13. maaliskuuta 2020

KORONAVIRUS VOI OLLA KRIISIYTYVÄLLE LÄNSIMAAILMALLE MYÖS MAHDOLLISUUS


Vielä alkuviikosta virallinen Suomi piti koronavirusta (
covid-19) lähinnä Kiinaa ja Italiaa koskevana terveysongelmana, kunnes keskiviikkona YK:n terveysjärjestö WHO julisti sen leviämisen  pandemiaksi. Pikkuhousut kintuissa yllätetty punavihreä feministihallitus yritti seuraavan päivän tiedotustilaisuudessa paikata poliittisen vitkastelunsa antamalla suositukset koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Ylen uutisessa Lue lista hallituksen suosituksista koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi käy ilmi, että muihin maihin verrattuna toimet ovat liian heppoisia ja tulevat liian myöhään taudin etenemisen hidastamiseksi. Tämä ei ole yllättävää, sillä pääministeri Sanna Marin totesi vielä keskiviikon A-studiossa, ettei jämeriin toimiin ole syytä ryhtyä:
Marin perusteli toimintamallia kokonaisharkinnalla. Koko maan sulkeminen ei välttämättä ole tehokasta yhteiskunnan kannalta. Esimerkiksi jos päiväkodit suljettaisiin kategorisesti, vanhemmat joutuisivat jäämään kotiin. Heillä saattaa kuitenkin olla yhteiskunan toimivuuden kannalta merkittäviä tehtäviä, jotka jäisivät tekemättä ja koko yhteiskunta lamaantuisi.

– Jos tulisi kategorinen kielto, kuten Italiassa, seuraukset olisivat suuremmat kuin itse viruksesta, Marin sanoi.
Koviin ratkaisuihin kykenemättömän hallituksen naiskvartetti selvästi aliarvioi tautiriskin, jonka vuoksi karkuun päässyt virus tartuttanee lähiaikoina kolmanneksen suomalaisista. Kun koronaviruksen keskimääräinen kuolleisuusprosentti on maailmalla 3,5, suomalaisia saattaa kuolla taudin seurauksena 60-70 000! Feministihallituksella tulee olemaan vielä kova työ pestä tuo veri käsistään. Voi olla, että vihainen kansa vaatiikin pian ministerien verta.

Kaikesta traagisuudestaan huolimatta Ilmestyskirjan ratsastajaa muistuttava koronavirus voi parhaassa tapauksessa kääntyä vielä eurooppalaisten eduksi. Jopa poliittisen johdon on tunnustettava, että rajat ja niiden ylläpitäminen ei olekaan anteeksiantamaton ihmisoikeusloukkaus, vaan täysin järkevää kansalaisten itsesuojelua. Samalla aletaan ehkä ymmärtää laajaemminkin, että avoin globalistinen järjestelmä on pahimpien katastrofien alkusyy, jota pitäisi sen vuoksi suitsia. Ihanteellisimmassa tapauksessa kansakuntia kahlitseva kansainvälinen järjestelmä puretaan ja vapaan liikkuvuuden sopimukset neuvotellaan uusiksi. 
Juuri nyt olisikin loistava mahdollisuus purkaa myös ajastaan jälkeen jääneet kansainväliset pakolaissopimukset, joista on tullut käytännössä vain väline Eurooppaan suuntautuvalle elintasosiirtolaisuudelle. 

Ymmärrettävästi sisäministeri Maria Ohisalo ei halua enää puhua Kreikkaan tunkeutuvista "pakolaisista", sillä vaatimus heidän päästämisestään Eurooppaan raivostuttaisi luultavasti lähes kaikki suomalaiset lukuunottamatta fanaattisimpia monikultturisteja. Silti on selvää, mitä Ohisalolla on mielessä: suomalaiset eivät saa matkustaa viruksen takia ulkomaille, mutta kehitysmaalaisilla on kaikissa olosuhteissa oikeus tulla rajojen läpi hakemaan Suomesta turvapaikkaa. Muukalaisten päästämiselle ei Ohisalon mukaan saisi olla esteitä, sillä onhan hänen mielestään koko maailma isänmaamme.


Pahin koronaviruksen vanavedessä syntynyt skenaario voisi olla se, että globalismin synnyttämä vapaiden rajojen katastrofaalisuus yritetään kääntää voitoksi vakuuttamalla, että "tauti voidaan voittaa vain yhdessä, sillä olemmehan me kaikki samassa veneessä". Todennäköisesti tätä mantraa tulee toistamaan myös suomalaisvihamielinen sisäministerimme.

Varmuudella hyvää koronaviruksessa on se, että se vähentää edes hetkeksi luonnon kuormitusta taloudellisen toiminnan vähetessä. Eikä sitäkään voi pitää pahana, että syvien kansanrivien oopiumina tunnettu urheilu ja viihdetapahtumat taukoavat joksikin aikaa. Koronaviruksen laajat seuraukset alkavat näkyvä vasta kuukausien päästä, joten tässä vaiheessa ei voi kuin surffata Kali Yugan harjalla.
2 kommenttia:

  1. Jos sonta osuu tuulettimeen niin kuolleisuus on samaa tasoa kuin sotasurmat aikavälillä 1917 - 1945! Siis Vapaussota, Heimosodat, Talvisota, Jatkosota, Lapinsota! Vuoden 1990 jälkeisinä vuosina pankkien pelastaminen, Sonerakupla ja mm. Kreikka ovat maksaneet jo enemmän kuin koko kustannuksemme II Maailmansodasta ja kiitos tunaroivan ministeriön ynnä pätemättömän virkamieskunnan nyt voi edessämme olla suurempi lyhytaikainen massakuolema kuin 1868! Siis jos sonta osuu kunnolla tuulettimeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, otin juttuun mukaan viimevuosikymmenen taloudelliset takaiskut alleviivaamaan todennäköisyyttä siitä, että tässä maassa sonta lentää hyvinkin usein juuri nimenomaan tuulettimeen!

      Poista