keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

YLE VAIKENI KUN VAPAA INTERNET LOPETETTIIN 5. KESÄKUUTA 2019

YouTuben toimitusjohtaja ja kanavan käyttäjien Isosisko Susan Wojcicki.
Valkoisten asiaa ajavien puheiden ja musiikkivideoiden (ns. RAC-musiikki)
löytyminen on YouTubessa nyt äärimmäisen vaikeaa.

Viime viikon keskiviikkoa voi pitää vapaan internetin viimeisenä päivänä. Silloin videopalvelujen globaali monopoli YouTube lopetti yhdellä kertaa tuhansia tilejä, joiden yhtiö katsoo edistävän "ylivalltaa", "salaliittoteoriota" ja muita "haitallisia asioita". Päätös on jatkoa yhtiön aiemmille koville toimille, joissa sensuuria on kiristetty vaivihkaisesti mutta päättäväisesti. YouTuben hermeettisesti suljettu sensuuri kansallismielisiä ja muita toisinajattelijoita vastaan ei eroa juurikaan somejätti Facebookin maaliskuisesta päätöksestä kieltää palvelussaan vain "valkoisen nationalismin" edistämisen. Häikäilemättömyydessään YouTuben päätös on jopa rajumpi kuin Facebookin etninen syrjintä valkoisia vastaan.


On selvää, että Googlen omistukseen kuuluvan YouTuben päätös oli Yhdysvaltain piilaksoon vasemmistioliberaalin eliitiin yhteisesti masinoima projekti. Tästä kertoo eri verkkopohjaisten suuryritysten rajoitustoimien ajallinen läheisyys, sensuurin tekninen samankaltaisuus ja sen kohdistaminen vain valkoisten intressiä ajaviin käyttäjiin. 

Lisäksi ei ole mikään salaisuus, että Facebookin lisäksi myös Google ja YouTube ovat liberaalijuutalaisten omistuksessa. Jopa juutalaisten perustama ja omistama Wikipedia tietää kertoa, että YouTuben toimitusjohtajana vuodesta 2014 asti toiminut Susan Wojcicki on taustaltaan juutalainen. Poliittisesti hän on vasemmistolainen ja kannattanut koko ajan konservatiivien ja oikeistoradikaalien suiden tukkimista verkossa.

Erikoisinta YouTuben "Suuressa harppauksessa" oli globaalien tiedotusvälineiden lähes täydellinen radiohiljaisuus. Vain muutama valtamedia kuten brittiläinen Independent kertoi asiasta tuoreeltaan. Luonnollisesti johtava suomalainen valtamedia Yle katsoi parhaaksi vaieta koko asiasta, vaikka se on aiemmin kirjoittanut eri verukkein myötäkarvaisesti YouTuben lisääntyneistä sananvapaudenrajoituksista. Viimeksi huhtikuussa Ylessä harmiteltiin sitä, että YouTube on "pilalla", koska "sinne ladataan liikaa videoita", vaikka jutussa suurinta ärtymystä tuotti se, ettei videomonopoli ole edelleenkään kyennyt riittävästi estämään toisinajattelijoiden "vihapuhetta".

Nyt kun YouTube ylittää "vapaassa lännessä" moninkertaisesti paljon moititun Kiinan valtiollisen sensuurin, Ylessä voidaan huokaista helpotuksesta. Videopalvelun oletetaan tästedes toimivan normaalisti kuten globalistit ja ns. edistyksellinen väki ovat aina toivoneet. Paitsi että viimeismimmällä päätöksellään YouTube tosiasiallisesti lakkautti lopullisesti alkuperäisen vapaan internetin. Siis sen Internetin, jota eivät hallinnoi  kansainväliset suuryhtiömonopolit ja niiden kanssa yhteistyötä tekevät globalistipoliitikot.

YouTuben Suuri puhdistus oli viimeinen osoitus siitä, että suuret teknologiayritykset ja palveluntarjoajat ovat muuttaneet Internetin sensuroiduksi, sieluttomaksi ja puhdistetuksi (kosher) paikaksi, jossa käyttäjien ainoa yhteinen nimittäjä on toimiminen persoonattomana kuluttajana. Jos kansalainen "loukkaa" (sanoo totuuden) jotakuta, sosiaalinen media tekee hänestä olemattoman tuhoamalla tämän profiilin. Näin yksilölle ei jätetä mitään sananvaltaa ja mielipidettä mistään asiasta. Tästedes ainoa "vapaus" netissä on olla kuluttajaidiootti muiden mukana.

Internet on tosiaan pilalla, mutta ei siten kuin vihapuheesta vaahtoavat ja  sensuuriin turvautuvat silmäätekevät suurelle yleisölle väittävät.


Hallitsevat globalistit tuhosivat sensuuril-
laan Internetin, mutta valehtelevat valta-
mediat kehtaavat syyttää vielä jäljellä
olevasta sanavapaudesta "vihan
kulttuuria". Kenelle tämä paskapuhe
muka menee enää läpi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti