maanantai 17. kesäkuuta 2019

VIHREÄT JA YLE NÄKEVÄT NAZEJA KAIKKIALLA


Hallituspuolue Vihreiden saama sisäministerin salkku oli sananvapauden kannalta pahin mahdollinen vaihtoehto. Puolueen vasenta city-vihreää siipeä edustavalla uunituoreella sisäministeri Maria Ohisalolla ei mennyt nimittämisensä jälkeen montaa päivää näyttää todellinen punakarvansa. 


Viikonloppuna puolueensa puheenjohtajaksi valittu Ohisalo julisti puheessaan paranoidia viholliskuvaa, josta kertoo mm. Ylen uutinen Maria Ohisalo vihreiden puheenjohtajaksi: En pelkää trolleja, en pelkää natseja – Yle seurasi puoluekokousta Porissa.

NKVD-Ohisalo ennakoi puheessaan jo etukäteen missä hänen pitkään muhinut haaveensa tulevista ajatusrikoslaeista saa eniten vastustusta. Natseilla hän tarkoittaa tietenkin kaikkia niitä, jotka eivät kannata Vihreiden khmerien 2000-luvun kommunismia, globaalia tulonsiirtovarkautta.  


Opposition pitäisikin painostaa Ohisaloa sanomaan ääneen keihin hän tosiasiassa viittaa puhuessaan natseista. Jos sisäministerin annetaan pysyä suurta valtaväestöä demonisoivassa kannassaan, niin tätä menoa ei olisi mikään ihme, että hänestä tulisi vielä uusi Heikki Ritavuori.




                                                         **************************


TV1, maanantai 17.6.2019 klo 19.00 Historia: Hitlerin Sudenpesä

Puolan Masuriassa seisovat valtavat betonirakennelmat pitivät aikoinaan sisällään Hitlerin sotilastukikohtaa. Näiden seinien sisällä muutama urhea mies yritti turhaan lopettaa Saksan historian synkimmän kappaleen. (U) HD ohjelmatekstitys (suomi) 43 min



TV 1, maanantai 10.6.2019 klo 19.00, Historia: Obersalzbergin lapset 

Obersalzberg oli Hitlerin ja hänen lähimpien uskottujensa vapaa-ajan asunto vuoristossa. Nyt siellä vaikuttaneiden lapset kertovat ensimmäistä kertaa kokemuksistaan natsi-idyllissä. (U) HD ohjelmatekstitys (suomi) 55 min Ohjelman sivulle

Ylen ohjelmapolitiikkaa on jo hyvissä ajoin synkronisoitu hallusinaatiovasemmistolaisen hallituksen pakkomielteiselle maailmanselitykselle: natseja on joka puolella, joten niiden entisestä ja nykyisestä olemassaolosta on kerrottava koko ajan, 24/7.

1 kommentti:

  1. Ritavuoren surmasi sekopää Tandefelt eräiden ruotsinkielisten kiihkoilijoiden yllytyksestä kun taas nyt esillä olevan persoonan vertaaminen Ritavuoreen on jälkimmäisen puutteista huolimatta vainajan herjaaista.

    VastaaPoista