keskiviikko 19. kesäkuuta 2019

VASEMMISTOLIBERAALIA YLIVALTAA JUHLIVIEN GLOBALISTIEN RIEMU-UUTISET


Eilen ja varsinkin tänään Yle on kertonut liudan uutisia, jotka ovat eurooppalaisiin kantaväestöihin kuuluvien normaalien veronmaksajien kannalta suorastaan tuhoisia. Toisaalta turmeltuneen globalistieliitin hyödyllisinä idiootteina toimivat keskiluokkaiset Hyvät ihmiset pitävät näitä sanomia suorastaan merkkeinä messiaanisesta "edistyksestä". Laajemmassa katsannossa kyse ei voi kuitenkaan olla muusta kuin rappeutuneen sivilisaation turvautumisesta totalitarismiin, jolla yritetään antaa  mädätystilassa olevalle  moniarvoiselle "kulttuurille" tekohengitystä.

Seuraavat kuusi uutista kertovat tuleville sukupolville lahjomattamasti, miten maamme johtavin valtamedia näkee kesällä 2109 asiat ja ilmiöt, jotka ilmentävät kultturimme pitkään jatkunutta alennustilaa ja nihilismiä.


Uutinen 1) Taylor Swift skannaa faniensa kasvot tunnistaakseen stalkkerit – jopa teknologiajätit huolestuivat järjestelmien mahdollisuuksista. Ylen uutiseksi toimittaja Teemu Hallamaan juttu on yllättävän tasapainoinen, koska siinä huomioidaan myös uuden teknologian todennäköiset haitat:
Yksi kasvojentunnistusteknologian säätelyä vaativista ihmisistä on Microsoftin hallituksen puheenjohtaja Brad Smith. Smith ennustaa, että ilman sääntelyä päädymme dystopiaan, painajaismaiseen tulevaisuuteen, jossa hallinnon on mahdollisuus seurata ketä tahansa missä tahansa ja milloin tahansa.
Hyvin rakennetusta uutisjutusta jäi silti kertomatta, että maamme virkamiesten, poliisin, eduskunnan ja valtamedian junttaama tiedustelulaki (tuli voimaan 1. kesäkuuta 2019) on jo purkanut yksilönsuojan sääntelyä, sillä se antaa ilman rikosepäilyä hallinnolle mahdollisuuden "seurata ketä tahansa missä tahansa ja milloin tahansa". Luonnollisesti Ylessä ei katsota nykyhallinnon edustavan dystopiaa, onhan se sentään kaikkien hyvien asioiden kuten liberaalidemokratian, EU:n ja monikulttuurin puolella. Kunnon kansalaisilla ei  pitäisi olla valvonnan suhteen mitään pelättävää, mikäli hän vain kannattaa liberaalidemokratiaa, EU:ta ja monikulttuuria.

Uutinen 2) Suomessa asuu nyt yli 400 000 ulkomaalaistaustaista ihmistä – kaksi kertaa niin paljon kuin 10 vuotta sitten. Päivän raskain uutinen kertoo järkyttävän tilastollisen totuuden Suomen muuttumisesta tunnistamattomaksi värilliseksi persläpimaaksi. Ulkomaalaisväestön kaksikertaistuminen yhdessä ainoassa vuosikymmenessä kertoo invaasion räjähtäneen lähes eksponentiaaliselle kasvu-uralle. Ilmiö tulee jatkumaan varmuudella tulevaisuudessa, koska mitä suuremmaksi viraspopulaatio paisuu, sitä nopeammin se kasvaa. 

Tämä on alkusoittoa Ruotsin kaltaiselle peruuttamattomalle kansanvaihdolle ellei kansa ota itseään niskasta kiinni, pane petokselliset poliitikot viralta, laita sulkua muukalaisinvaasiolle ja käynnistä samalla etnisesti sopeuttamattomien massakarkoituksia. Toki tämän vaatiminen johtaa hallitsevassa nomenklatuurassa ankariin vastatoimiin, joita auttavat valitettavasti Uutisessa 1) mainitut uudet tekniset valvontasovellukset.

Uutinen 3) Perussuomalaisten Nuorten 115 000 euron avustus peruutetaan tältä vuodelta – ensimmäinen kerta, kun järjestöltä perutaan tuet nuorisolain rikkomisen takia. Hegemonisella vasemmistoliberalismilla mädätetty Opetus- ja kulttuuriministeriö on sitten päättänyt lopettaa Perussuomalaiset Nuoret ry:n avustuksen maksamisen vuodelta 2019. Uutisen mukaan ministeriö perii takaisin jo maksetun osuuden. 

Sosialistien hallussa olevan ministeriö käyttää hyväksi sosialistoveriensa aiemmin sorvaamaa poliittista nuorisolakia, jonka imelän internationalismin takaa paljastuu mitä häikäilemättömin suomalaisvihamielisyys. Laissa vastustetaan jyrkästi suomalaisten etnistä itsepuolustusta samalla kuin rotumuukalaisten etnosentrismi nähdään arvostettavana asiana. Lausunnon perusteella ylijohtaja Esko Ranto vaikuttaa pesunkestävältä kansanviholliselta:
Avustusta saavien järjestöjen on noudatettava toiminnassaan nuorisolain tavoitteita, joihin kuuluvat muun muassa nuorten yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen. Laissa lähtökohtia ovat esimerkiksi kulttuurien moninaisuus ja kansainvälisyys.

– Ministeriöstä avustusta haluavan nuorisoalan järjestön on noudatettava toiminnassaan nuorisolakia. Jos lakia ei halua noudattaa, on järjestön hankittava rahoitus toimintaansa jostain muualta kuin nuorisotyön varoista, toteaa ylijohtaja Esko Ranto nuoriso- ja liikuntapolitiikan osastolta ministeriön tiedotteessa.
Tapaus osoittaa kuinka pitkälle Syvän valtion sosialistis-monikultturinen korruptio on tunkeutunut hallintomme ytimeen. Vielä vallassa ollessaan nämä viheläiset tuholaiset yrittävät tehdä kaikkensa suomalaisuuden mitätöimiseksi kaikkialla minne he ulottavat vaikutusvaltansa. 

Mitä pitemällle he jatkavat, sitä kovemmat ovat seuraukset, monellakin tapaa. Ainakin kansantuomioistuin tulee aikanaan arvioimaan uudelleen tämän tapauksen ja rankaisemaan myös julkisivun takana toimivat vehkeilijät.

Uutinen 4) Arkkipiispa Luoma vastaa Pride-kohuun: “Kirkon sanoma kuuluu kaikille”. Uskontoa kuten kristinuskoa voidaan tulkita monella tapaa, mutta uskon sisällä sen pyhiä kirjoituksia joko pidetään uskon perustana tai sitten kyse ei ole uskonnosta, jota se väittää edustavansa. 

Mukakonservatiivisen uuden arkkipiispan näkemykset antavat ymmärtää evankelisluterialaisen kirkon oppien tulevan Setan propagandamonisteista, YK:n julistuksista ja kulttuurimarxilaisen Marcusen kirjoista. Kirkon sisältä käsin vallanneilla punaisilla troijalaissoluttajilla ei olekaan mitään tekemistä kristillisen opin kanssa kuten kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen kirjoittaa avoimessa kirjeessään. Homokysymystä voidaan toki tulkita nykyisen degeneraation hyväksi, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että Raamatussa ei edes tunneta koko homoavioliiton käsitettä saatika konventiota. Se oli muinoin täysin absurdia ja nykyajan maallisestakin näkökulmasta silkka oksymoroni.

Uutinen 5) Prinssi Harrya rasistisesti solvannut äärioikeistolaisteini tuomittiin vuosiksi vankilaan. Sananvapauden saralla Iso-Britanniaa voidaan perustellusti kutsua länsimaiden Pohjois-Koreaksi. Parin viime vuoden aikana maa on sikäläisten sionistien painostuksesta säätänyt kryptisen mielivaltaisia "terrorismilakeja". Kansan kauhisteleman muslimiterrorismin pelossa säädetyt lait koskevat käytännössä vain valkoisia nationalisteja.

Toinen puolalaistaustaisista opiskelijoista tuomittiin yli neljäksi vuodeksi vankilaan vain siksi, että hän luonnehti prinssi Harryä rotunsa petturiksi, jota hän kiistämättä onkin. Koira älähti kun kalikka kalahti, joten näin voi reagoida vain tosikkomaisen yliherkkä virkavalta. Yli neljän vuoden vankilatuomio julkisuuden henkilöstä esitetystä kommentista 
suljetussa nettiyhteisössä  photoshopatun kuvan kera ei voi olla missään suhteessa "teon" vakavuuteen. Ainoastaan omista totuuksistaan epävarma poliittinen järjestelmä yrittää kompensoida heikkouttaan mielivaltaisilla tuomioilla.

Uutinen 6) 
Uusnatsien nettilehti The Daily Stormer joutuu maksamaan muslimikoomikolle miljoonakorvaukset valheellisista väitteistä. Paljon puhuttu yhdysvaltalainen sananvapaus on sekin lähinnä pelkkää sanahelinää. Siinä missä Brittein saarilla toisinajattelijat ja totuudenpuhujat heitetään vuosiksi vankilaan, Amerikassa naurettavuuteen asti korruptoitunut oikeusjärjestelmä rankaisee vastasolvauksen esittäjää tähtitieteellisillä korvaussummilla. 

Paskanpuhujjia Amerikan (((valtamediassa))) riittää pilvin pimein, mutta tavallisella ihmisellä on näitä vastaan mahdoton nostaa oikeusjuttuja niiden kalleuden vuoksi. Sen sijaan pieniä natsitoimijoita vastaan voidaan hyökätä, koska vasemmistoliberaalit valtalehdet antavat asialle ilmaista julkisuutta ja demokraattipuolueen upporikkaat juutalaiset sekä SPLC rahallista oikeusapua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti