maanantai 3. kesäkuuta 2019

HALLITUSOHJELMA SUOMEN TULEVALLE KONKURSSILLE JULKAISTU


Punavihreä painajaishallitus sai tänään 
kuukauden kestäneiden lehmänkauppojen jälkeen puserrettua uussosialistisen hallitusohjelman, joka tekee todennäköisesti Suomen taloudesta neljässä vuodessa Euroopan Venezuelan. Tästä kaikesta saamme kiittää viime kädessä vaalit hävinneen Keskustapuolueen talikkokommunisteja, joita ilman SDP:n olisi ollut mahdotonta muodostaa punavihreää enemmistöhallitusta. Avainasemansa vuoksi Kepulla oli hallitusneuvotteluissa ainutlaatuinen mahdollisuus kiristää muita. 

Siksi haja-asutusalueiden siltarumpupuolue sai kaikki vaatimuksensa läpi kuten edellisen hallituksen sössimän soteuudistuksen. Kepun iltalypsyn tuloksena saamme 18 maakunnan sotehimmelin, jonka seurauksena syntyy kolmas verottajainstanssi valtion ja kunnan rinnalle. Taloustieteen professori Matti Virenin mukaan Kepun maakuntamalli ei lisää sosiaali- ja terveyspuolen kustannustehokkuutta vaan ainoastaan paisuttaa jo entisestään pöhöttynyttä julkisen sektorin kallista byrokratiaa.

Lähihistorian tuhoisimman hallituksen ainoaksi hyväksi puoleksi voi kaiketi laskea sen, että siitä puuttuu äänestäjänsä moneen kertaan pettänyt Kokoomus. Vasemmiston ideologisena aisakannattajana toimiva epäkansallinen Kokoomus kun on valtapuolueena ollut käytännössä suurin syyllinen maamme peruuttamattomalle demografiselle muutokselle. Vihreät olisivat varmasti olleet Kokoomustakin tuhoisampia, mutta ilman merkittävää hallitusvaltaa puolue ei ole voinut toteuttaa dystooppisia houreitaan. Tässä hallituksessa se on siihen kykenevä ja Vihreät tulevatkin näyttämään kyntensä, joilla se repii kansan hauraan yhtenäisyyden lopullisesti kappaleiksi.

Kulttuurin ja poliittisten vapauksien puolella maamme on siirtymässä uuden hallituksen myötä samaan rintamaan Pohjois-Korean kanssa. Tästä kertoo ministeripaikkojen jako uutisessa 
Yle seurasi hetki hetkeltä: Puolueet valitsevat ministerinsä alkuviikosta – Haavisto todennäköinen ulkoministeri ja Andersson opetusministeri, Sipilä jää ulos hallituksesta:
SDP:llä on 7 salkkua: pääministeri, eurooppaministeri, kunta- ja omistajaohjausministeri, kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri, perhe- ja peruspalveluministeri, liikenneministeri sekä työministeri.
Keskustalla 5 salkkua: valtiovarainministeri, tiede- ja kulttuuriministeri, elinkeinoministeri, puolustusministeri ja maa- ja metsätalousministeri.
Vihreillä 3 salkkua: ulkoministeri, ympäristö- ja ilmastoministeri ja sisäasiainministeri.
Vasemmistoliitolla 2 salkkua: opetusministeri ja sosiaali- ja terveysministeri.
RKP:lla 2 salkkua: oikeusministeri ja pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri.
Kansallisen identiteetin ja poliittisten vapauksien kannalta mielenkiintoismmat ministerivalinnat löytyvät Vihreiltä, Vasemmistoliitolta ja RKP:ltä. Hirvittää ajatella kuinka sisäministerin salkun saanut maamme epäisänmaallisin globalistipuolue aikoo toimia jo ennestään rapautuneen sananvapauden suhteen. On erittäin todennäköistä, että Vihreiden Khmerien "rakkausministeriö" pyrkii "järjestäytyneen rasismin" kriminalisoimiseen, jota se ehti vaatia viime hallituskaudella oppositioista käsin. Tämä ei ole pelkkää ounastelua, sillä hallitusohjelmasta löytyy kohta, jossa sanotaan: "Arvioidaan tarve puuttua vakavimpiin järjestäytyneen rasismin muotoihin lainsäädännön keinoin."

Vasemmistoliiton saama opetusministeriö ei sekään lupaa hyvää: kouluissa monikulttuurisuuden ja sateenkaari-ideologian indoktrinaatiota tullaan suurella varmuudella vain lisäämään entisestään. Vastaavasti RKP:n johtamassa suomalaisvihamielisessä oikeusministeriössä ollaan innokkaita soveltamaan vihreän sisäministeriön orwellilaista lainsäädäntöä, johon tulee kuulumaan kryptiset viharikoslait. Kielipuoleen toisen salkun 
pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri voisi taas olla kuin suoraan romaanista Vuonna 1984. Jos tuo kirja päivitettäisiin tähän vuoteen siellä olisi varmuudella uudesta hallituksesta löytyvä ilmastoministeri.

Suurelle yleisölle  hallituksen vesimeloniohjelmaa (päältä vihreää, sisältä punaista) myydään sillä, että pieni- ja keskituloiset muka hyötyisivät siitä. Punaliberaali Yle on lähtenyt leikkiin mukaan ja tehnyt aiheesta jutun Antti Rinteen hallitus lupaa jokaiselle jotakin: Ylen hakukone kertoo, mitkä lupaukset koskevat sinua

Tyhmä vaalikarja ei taida ymmärtää, että sen saamat "edut" ovat sen itsensä kustantamia tai velaksi ottamia, jotka hallitus vain jakaa sille takaisin. Kyse on samasta hölmöläissadusta, jossa mattoa jatketaan ottamalla sitä toisesta päästä. Jos hyvin käy uudelle hallitukselle voi tulla pää vetävän käteen jo parin vuoden päästä. Mikäli tällainen hallitus saa toteuttaa ohjelmaansa koko vaalikauden, Suomi joutuu neljän vuoden päästä IMF:n holhoamaksi valtioksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti