torstai 5. huhtikuuta 2018

YLEN TOIMITTAJA SELITTÄÄ MUSTIEN KÖYHYYDEN VALKOISTEN RASISMILLA

Valtamedian mustaksi pyhimykseksi nostama MLK oli
viime kädessä pelkkä kommunisti Raamattu kädessä.
Hänen kommunistitaustastaan liberaali media on
vaiennut systemaattisesti.

Eilen vietettiin Amerikassa mustien etuja ajaneen Martin Luther Kingin jr:n kuolinpäivää, josta on tullut kuluneeksi 50 vuotta. Totta kai punaliberaali Yle nosti asian esille tv:n pääuutislähetyksessään ja lisäksi verkkosivuillaan kolmella uutisjutulla. Yhteistä näille uutisille on se, että ne osoittavat syyttävän sormensa kollektiivisesti kaikkia valkoisia kohtaan. Erityisen huomionarvoisa on tv-uutisen perusteella kirjoitettu juttu Mustan dollari on 48 senttiä – Memphisissä on yhtä paljon köyhiä ja enemmän rikollisuutta kuin Martin Luther Kingin surman aikaan

Mustien köyhyyttä pohtiessaan toimittaja Mika Hentunen antaa ne tutut liberaalit patenttiselitykset, jotka eivät kestä edes yksinkertaisinta kriittistä analyysia. Esimerkiksi toimittaja haastattelee köyhiä mustia yksinhuoltajaäitejä, mutta ei kysy, miksi juuri afroamerikkalaisissa on niin paljon yksihuoltajia. Vaikka jokin selitys annettaisiinkin, kertomatta jäisi, että taustalla on 1960-luvulla tapahtunut "vapautuminen" ja mustien yhteisöjen hajoaminen. Mustien miesten vapaus on tarkoittanut perhevelvollisuuksista luistamista ja ajautumista rikolliseen machokulttuuriin. Yksinhuoltajaäidit eivät puolestaan kykene kasvattamaan poikia ilman miehen esimerkkiä. Tämä taas ajat pojat etsimään mallin itse, joka otetaan suoraan rikollisten katukulttuurista ja gangsta rap -viihteestä.

Tämä yksi tärkeimmistä mustien köyhyyttä selittävä syy on pitkälti liberaalin arvomuutoksen ansiota. Silti enemmistö mustista ja toimittaja Hentunen syyttävät köyhyydestä lähes yksinomaan valkoista rasismia, joka nousee aina esiin kun muuta ei osata tai uskalleta sanoa. S
elittäessään mustien ja valkoisten varallisuuseroa jutussa haastateltu Memphisin yliopiston apulaisprofessori Elena Delavega väittää syrjinnän näkyvän jo työhönottohaastatteluun pääsemisessä, varsinkin korkeaa koulutusta vaativilla aloilla. 

Tosiasiassa mustat saavat kykyihinsä nähden monesti työpaikan valkoisten ja aasialaisten nenän edestä, koska Yhdysvalloissa harjoitetaan mustia suosivaa positiivista syrjintää eli Affrimation Action -nimistä politiikkaa. Tästä mustia suosivasta rasistisesta työvoima- ja virkapolitiikasta apulaisprofessori ei mainitse sanallakaan. Myös toimittaja Hentunen jättää kertomatta asiasta, koska se ei sovi yhteen sen narraation kanssa, jossa mustien heikko tulotaso johtuu heihin kohdistuvasta syrjinnästä.

Suurin tabu mustien köyhyyttä selittävänä tekijänä on heidän keskimääräinen älykkyysosamäärä, jota mitataan Yhdysvalloissa SAT-testillä. Esimerkiksi maahan erittäin köyhinä saapuneiden vietnamilaisten ja korealaisten apuna ei ole ollut positiivista syrjintää ja tulonsiirtoja, mutta silti he ovat taloudellisesti ja sosiaalisesti (mm. vankiluku) paljon paremmin menestyneitä kuin muistat. Liberaali media on kuvannut myös aasialaissiirtolaiset "valkoisen rasismin uhreina", mutta tämä ei ole vaikuttanut mitenkään heidän menestykseensä. Koska yleisälykkyys on suurin (joskaan ei ainoa) varallisuutta selittävä tekijä, voidaan itäaasialaisten ja afroamerikkalaisten taloudelllisten erojen katsoa johtuvan siitä. 

Koska ihmispopulaatioiden erot ovat sisäsyntyisiä, geneettisiä, eikä lahjakkuutta voida listätä poliittisilla ohjelmilla, on Martin Luther Kingin unelma eri rotujen taloudellisesta tasa-arvosta yhtä todellisuuden vastainen kuin marxilaisten haave kommunismista. Ihmisten pitäisi kasvaa jo aikuisiksi ja luopua pohjimmiltaan epäoikeudenmukaisesta tasa-arvo haaveesta, koska sen väkisin saattaminen johtaa väistämättä luonnostaan kyvykkäämpien syrjintään. Loogisena lopputelemana on tasa-arvon nimissä suoritetut kansanmurhat, joita tehtiin Venäjällä, Kiinassa ja Kamputseassa.                                                          *********************Kohu Facebookin ympärillä ei ota laantuakaseen. Yle uutiset kertoo tänään, että liki 20 000 suomalaisen tiedot saattoivat päätyä luvatta Cambridge Analyticalle. Median loiskiehunta yhtiön yhdestä väärinkäytöksestä kätkee tarkoituksella paljon vakavamman ongelmat. Keskustelunaiheeksi ei pääse vahingossaan Facebookin, EU:n ja juutalaisen ADL:n yhdessä harjoittama mielipiteenvapauden tukahduttaminen, jota on pidettävä yhden keskeisen länsimaisen perusoikeuden loukkauksena. Tämä on puolestaan johtanut siihen, että ylläpitääkseen poliittista sensuuria, Facebook on turvautunut totalitaristisista maista tuttuun ilmiantokulttuurin lietsomiseen.

Toinen yhtiön harjoittama sensuurinmuoto on uutisvirran algoritmien peukaloiminen siten, että konservatiivisten tiedotusvälineiden uutiset tippuvat kokonaan pois näkyvistä. Tätäkään ihmisten ajattelua ohjaavaa moraalittomuutta ei ole valtamediassa käsitelty juuri lainkaan.

Kaikkein törkein temppu kuultiin tänään, kun Mark Zuckerberg tunnusti, että Facebook lukee kaikki käyttäjien yksityisviestit Messengerissä. Suomessa asiasta on kertonut tähän menessä vain MTV. Voi vain arvailla keitä varten mesettäjien yksityisviestejä kopioidaan. Todennäköisintä on, että fb antaa ne "terrrorismin vastaisen sodan" nimissä Yhdysvaltain tiedustelupalveluille. Poissuljettua ei ole sekään, että juutalaisvetoinen yhtiö antaa valkoisten patrioottien fb-profiilitiedot ja messenger-viestit suoraan Israelin Mossadille ja Anti-Defamation Leaguelle (ADL). Näin hyvää ja kaiken kattavaa ilmaista tiedustelumateriaalia heprealaiset heimoveljet eivät kerta kaikkiaan vain voi olla luovuttamatta toisilleen.                                                          *********************TV2, torstai 5.4.2018 klo 21:00, Noin viikon studio 

Hyvä suomalainen arkisatiiri saapuu ruutuihin. Noin viikon aiheena laihduttaminen. Vieraana toimittaja Jenny Lehtinen. #nvstudio HD

Poliittisesti korrekteille punavihreille ja hipstereille suunnattu "satiiri", jossa ei vahingossakaan pilkata "hyviä ihmisiä" kuten vihreiden äänestäjiä. 


Ohjelma on jatkoa Noin viikon uutiset -satiirille, jota veti Jukka Lindström. Hänen Ylelle viime marraskuussa antama haastattelu, Koomikko Jukka Lindström vitsailee ronskisti poliitikoista, mutta on varovainen vähemmistöjen ja feminismin kanssa, paljastaa suoraan mitä poliittista agendaa pelkästään persuille ja Trumpille maanisesti vinoillut show ajoi. 


TV 1, t
orstai 5.4.2018 klo 22:00 Ulkolinja: Weinstein vastaan #metoo 


Harvey Weinstein oli Hollywoodin menestynein tuottaja. Glamourin alta paljastui karu totuus: häntä epäillään kiusaamisesta, seksuaalisesta häirinnästä, jopa raiskauksista. Skandaalista käynnistyi #metoo-kampanja. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi.


Tätä saagaa pidetään tulilla niin kauan kuin kulttuurimarxilaisten omat näpit eivät vielä pala. 

1 kommentti:

  1. "Loogisena lopputelemana on tasa-arvon nimissä suoritetut kansanmurhat, joita tehtiin Venäjällä, Kiinassa ja Kamputseassa."
    Ja nyt Etelä-Afrikassa. Mutta siitähän yle ei tosiaankaan aio uutisoida.


    VastaaPoista