tiistai 17. huhtikuuta 2018

MAANPETTURIKOMMUNISTIA YLISTÄVÄSTÄ YLIOPPILAASTA YLEN UUSI TOIMITUSJOHTAJA


Yksi tämän päivän ykkösuutisista on ollut Yleisradion uuden toimitusjohtajan nimen paljastaminen. Valituksi tuli MTV3:n vastaava päätoimittaja, 57-vuotias ylioppilas Merja Ylä-Anttila. Hän on ensimmäinen Ylen naispääjohtaja sitten maanpetturikommunisti Hella Wuolijoen, mikä tehdään ylpeällä tavalla selväksi h
aastatelussa, jonka voi katsoa Ylen verkkosivujen jutusta Merja Ylä-Anttila tulevasta Yle-pestistään: Haluan olla ihmisläheinen johtaja, mutta otan paikkani kuin Niskavuoren emäntä. Haastattelun lopussa hän tunnustaa olevansa kommunistin työnjatkaja siteeraamalla Hella Wuolijokea:
– Jossakin Niskavuori-näytelmässä on kohta, jossa nuori emäntä otti sukupolvenvaihdoksessa vallan käsiin ja istahti Niskavuoren pöydän päähän. Hän sanoi, että istun nyt tähän pöydän päähän, mutta teen sen tavallani.
Tehtävänsä hän aloittaa vasta 1. syyskuuta 2018, jolloin urakiidossa oleva nykyinen toimitusjohtaja Lauri Kivinen siirtyy muualle. Uuden toimitusjohtajan myötä on turha odottaa suurta muutosta Ylen kulttuurimaxilaiseen ohjelmapoltiikkaan, joka on ollut vallalla viimeistään siitä lähtien kun Arne Wessberg vaikutti pääjohtajana kaudella 1994–2005. 

Vaikka toimitusjohtaja ei vastaa ohjelmatuotannon sisällöstä, hänen linjauksensa vaikuttavat käytännössä myös siihen. Wuolijoki-sitaatin perusteella näyttää jopa siltä, että Ylä-Anttila tulee viemään Yleä vielä pari piirua lisää vasemmalle. Jo aiemmin hän on tehnyt selväksi, että valtamedialla ei ole Neuvostoliiton Pravdan (suom. Totuus) tapaan velvollisuutta kertoa uutisia, jos poliittinen oikeaoppineisuus ja "vastuullinen tiedottaminen" sitä vaativat. 

Varmaa Ylä-Anttilan kaudella tulee olemaan ainakin se, että monikultturistinen propaganda ja globaalien enemmistöjen eli "vähemmistöjen" identiteettipolitiikka saavat lisää ohjelma-aikaa Ylessä. Tämän hän sanoi suoraan Ylen tuoreessa haastattelussa (Radio 1 uutiset kohdasta 03:03 eteenpäin):
Suomalaisuus on niin monelaista tänä päivänä, Ylellä on paljon roolia myös siinä, että se vahvistaa erilaisten vähemmistöjen identiteettejä ja selviytymistä suomalaisessa yhteiskunnassa. 


                                                          **********************


Yle on kampanjoinut jo pitkään hiki otsalla MV-lehteä ja sen entistä päätoimittajaa Ilja Janitskinia vastaan. Herkkähipiäinen mediajätti ei ole voinut antaa Janitskinille anteeksi sitä, että MV-lehti on paljastanut suurelle lukijakunnalle valtavan määrän Ylen ja muiden valtamedioiden valheita, uutispimityksiä ja toimittajien kyseenalaisia edesottamuksia. Lapselliseksi kostoksi Yle on päättänyt pitää Jantiskinia esillä kuin murhamiestä, vaikkä hänen julkaisutoimintaansa koskevat syytteet eivät antaisi siihen juuri mitään aihetta.

Viimeksi tänään Yle yritti uutisellaan Ilja Janitskinin vangitsemista jatketaan – vangittiin todennäköisin syin epäiltynä lukuisista rikoksista ylidramatisoida entisen MV-lehden omistajan väitettyjä "rikoksia". Kaikesta loiskiehunnasta huolimatta median vakavimpina pitämät syytteet koskevat vain sanavapautta suitsivaa lainkohtaa kansanryhmän vastaisesta kiihotuksesta. Tuo puhtaasti poliittinen lainpykälä on Suomessa hyvin kyseenalainen, sillä korruptoituneet oikeuslaitokset tulkitsevat jopa pelkän totuuden kertomisen muukalaisten tekemistä rikoksista  kansanryhmän vastaisena kiihotuksena.

Ylen kiihottamana maamme viranomaiset ovat jahdanneet kansainvälisillä pidätysmääräyksillään Janitskinia 
pitkin Eurooppaa kuin suurtakin rikollista, vaikka esimerkiksi kansanryhmän vastaisesta kiihotuksesta voi saada maksimissaan vain kahden vuoden vapausrangaistuksen, mutta käytännössä yleensä vain sakkoja. Tästä ei voi päätellä muuta kuin että Ylen ja viranomaisten näyttävä Janitskin-jahti on perustunut aivan muuhun kuin hänen "rikostensa" vakavuuteen. 

Syy ei muu kuin poliittinen, sillä Janitskinin perustama MV-lehti puhkoi maamme tiedotusmafian mätäpaisekuplan, jonka sisällä poliittisen eliitin ja virkamiesten ei tarvinnut pelätä ikäviä paljastuksia. Maassamme on toki ollut jo ennen MV-lehteä vaihtoehtomedioita, mutta hallitsevalle nomenklatuuralle Jantiskinin projektista tuli vaarallinen siinä vaiheessa kun sen lukijamäärät vastasivat Helsingin Sanomia. Tämä on se syy, miksi viranomaiset ja vanha valtamedia ovat hyökänneet ja hyökkäävät edelleen Janitskinia vastaan suhteettoman ankarasti ja näkyvästi.


                                                          **********************


TV1, tiistain 17.4.2018 klo 21:00, A-studio 


Raportti Ruotsin jengirikollisuudesta. Juontajana Kirsi Heikel. #yleastudio HD

Katso Yle Areenasta.

Monikulttuurin kasvukipuja vai karu totuus siitä millaiseen suuntaan länsimaa muuttuu, kun se ottaa loppumattomana virtana kehitysmaalaisia? A-studiossa sentään tunnustettiin, että asiat ovat menneet Ruotsissa myös jengirikollisuuden suhteen huonompaan suuntaan. Yhtälö on yksinkertainen: mitä enemmän ulkomaalaisia, sitä enemmän jengirikollisuutta.

Rehellisestä tosiasioiden kertomisesta huolimatta raportissa turvauduttiin tuttuihin pinnallisiin syihin miksi ulkomaalaisnuoret liittyvät väkivaltaisiin rikollisjengeihin: työttömyys, joka johtuu siiitä, että vieraskammoiset håkanit eivät halua palkata lukutaidottomia ja osaamattomia ulkoeurooppalaisia. Vika on kaikissa muissa paitsi niissä, jotka polttavat autoja, räjäyttelevät poliisiasemia ja murhaavat toisiaan keskellä kirkasta päivää.

Kun maahantunketujavolyymit lähenevät Suomessa Ruotsin tasoa, voidaan olla varmoja, että sama rikollisaalto tapahtuu myös täällä. Studiossa ollut poliisi ilmaisi tämän rivien välistä sanomalla, että maahamme on viime vuosina perustettu täysin uusia ulkomaalaisten liivijengejä. Tähän on syynä ainoastaan maahan päästettyjen vieraspopulaatioiden lisääntyminen.

1 kommentti:

 1. Tästä nazi saksa stalin mediaksi pyrkivästä ylestä

  ohjelma Ghostery JOKA ESTÄÄ SINUN TIETOJESI URKINTAA NETTI SIVUILLA
  Ghostery – Privacy Ad Blocker
  https://www.ghostery.com

  ON PUNAISELLA YLE ARENAN KOHDALLA
  MINKÄÄN MUN MEDIAN SAITILLA
  EI OLE ILMOITUKSIA NIIN PALJON
  ETTÄ SINUA VAKOILAAN KUIN YLEN AREENASSA
  Ei edes imutus ohjelmien
  porno sivujen äärioikeiston sivujen ääri vasemmiston sivujen
  maailmalla olevissa netti saiteissa

  YLE AREENAN VIDEOT EIVÄT PYÖRI CHOSTERY OHJELMAN OLLESSA SELAIMESSA AKTIIVISENA
  SE PITÄÄ OTAA POIS PÄÄLTÄ JOS YLEÄ AIOT KATSOA

  ELI MILLAIN STASI
  YLEISRADIO OIKEASTI ON
  MITÄ TIETOJA HE KALASTELEVAT IHMISITÄ
  ONKO HEILLÄ JOKU LAITON
  IP NUMEROIDEN RYÖSTÖ SERVERI ESIM

  JONKA AVULLA VOIDAN SELVITÄÄ ESIM IHMISEN SIJAINTI HENKILÖLISYYS KAUPINGIN OSA
  HELVETTI KAIKKI
  PLEASE TUTKIKAA JOKU

  VastaaPoista