maanantai 16. huhtikuuta 2018

TIMO SOINI, EU-MARIONETTI MYÖS SYYRIAAN KOHDISTUVASSA AGGRESSIOSSA

EU ja Nato kuumottavat opportunisti Soinia.

Sinisten arkkitakinkääntäjä, ulkoministeri Timo Soini, todistaa viimeisimmällä lausunnollaan olevansa globalistien maailmanjärjestystä tukeva poliitikko, joka näennäisestä unionin vastaisuudesta huolimatta asettuu sopuisasti EU:n julkilausumien taakse. Huolimatta Soinin häikäilemättömästä vallanahneudesta, mistään itsenäisestä poliittisesta toimijasta ei ole kyse, joka käy selväksi Ylen uutisesta EU antoi tukensa Syyrian ilmaiskuille – Soini: Näytöt kemiallisten aseiden käytöstä riittävät. Todennäköisesti Soini itsekin tietää, että hän puhuu EU:n syöttämää potaskaa sanoessaan että Syyria on varmuudella Itä-Ghoutan kaasuiskun tekijä:
– Kemiallista asetta on käytetty ja sillä on seurauksensa, Soini sanoi kokouksen tauolla Luxemburgissa.

Hänen mukaansa ei ole mitään syytä epäillä kuka kemiallisia aseita on Syyriassa käyttänyt, ja etteivätkö ilmaiskujen tekijät olisi toimineet riittävin tiedoin. EU ilmoitti olevansa valmis panemaan toimeen uusia pakotteita kemiallisten aseiden käytön seurauksena, mutta varsinaisia uusia pakotepäätöksiä ei Luxemburgin kokouksessa tehty.
Lukija voi jo tässä kohtaa ihmetellä miksi taas pitää jankuttaa Syyrian tilanteesta. Tähän on hyvänä perusteena se, että Lähi-idän maailmanpoliittisen näytelmän avaaminen paljastaa esimerkinomaisesti kuinka lännen vihollinen ei ole Assadin laillinen hallinto, vaan omille kansalaisileen valehteleva poliittinen johto ja sitä myötäilevä valtamedia. 

Syyrian Ghoutan alueella on tehty ennenkin kaasuiskuja kuten vuoden 2013 syksyllä ja myös silloin Assadin hallinto julistettiin yksiselitteisesti syylliseksi. Yllättävää kyllä Yle julkaisi seuraavan vuoden tammikuussa uutisen MIT:n tutkimus: Ghoutan sariiniraketit eivät voineet tulla Syyrian hallituksen alueilta, jossa todennäköisimpänä iskun tekijänä pidettiin kapinallisia. Kun nykytapahtumia vertaa Ylen yli neljä vuotta vanhaan uutiseen lukija ei voi välttyä déjà-vu kokemukselta. Vai mitä sanoa tuolloin MIT:n tutkimukseen osallistuneen YK:n entinen asetarkastaja Richard Lloydin näkemyksistä:
McClatchy DC:n mukaan Richard Lloyd on tutkinut viimeisen puolen vuoden ajan Syyrian konfliktissa käytettyjä aseita. Lloydin mukaan Syyrian kapinallisilla on taito valmistaa Ghoutan iskussa käytettyjä raketteja.   
– Syyrian kapinallisilla on varmasti kyky valmistaa tällaisia aseita. Luulen, että heillä voi olla enemmän kykyä kuin Syyrian hallituksella, Lloyd sanoi.
Täysin oma lukunsa on kemiallisten aseiden käytön kauhistelu, joka vaikuttaa jokseenkin tekopyhältä, koska samaan aikaan suurvallat voivat halutessaan turvatua "legitiimisti" ydinaseisiin. On kieltämättä hirtehistä, että kemiallisten aseiden käyttämisestä rangaistaan toisilla aseilla, joiden kautta kuolee yhtä lailla ihmisiä. Ilmeisesti maailmanlaajuista pöyristystä ei olisi tapahtunut lainkaan, mikäli tekijät olisivat teloittaneet Itä-Ghoutan uhrit rynnäkkökivääreillä.


                                                       ****************************


Jokapäiväinen negatiivinen Trump-uutinen Ylessä oli kyhätty tänään potkut saaneen virkamiehen kaunaisen uutuuskirjan otteista. Uutisessa FBI:n entinen johtaja: Trump on moraalisesti epäpätevä presidentiksi – "kohtelee naisia lihapaloina" jutun kirjoittaneen Johanna Pohjolan ei tarvitse itse sättiä Trumpia, koska hän voi panna asialle Deep staten korruptoituneen asiamiehen, entisen CIA-johtaja James Comeyn, jonka potkuista Yle Watch kertoi kesäkuussa 2017 ilmestyneessä jutussaan Globalistieliitn poliittinen teatteri nimeltä Trumpin Venäjä-yhteydet. Trumpissa on paljon moitittavaa kuten alistuminen sionisti-lobbyn sodanlietsontaan, mutta tätä liberaalimediassa ei nähdä paheksuttava tosin kuin presidentin hyviä aikeita, joita ovat mm. yritys padota laittomien siirtolaisten tulva.

Ihan vain vertailun vuoksi, myös Barack Obamasta tehtiin hänen presidenttikaudellaan paljon paljastuskirjoja, mutta jostain syystä niitä ei nostettu koskaan läntisessä valtamediassa julkiseen keskusteluun. Se, että Comeyn kirja saa nyt paljon huomiota johtuu vain siitä, että enemmistönä olevat liberaalit (=vasemmistolaiset) toimittajat saavat jälleen syyn solvata Trumpia. Mikä ihana tekosyy. Kun homma vielä annetaan katkeroituneelle CIA:n ex-johtajalle, toimittajat voivat pestä tämänkertaisesta suunsoitosta kokonaan kätensä.                                                        ****************************
                                                          

TV1, Maanantaina 16.04. klo 21:30 Dokumenttiprojekti: Ei tietä kotiin 
Kongon pakolainen Charles haluaa viedä suomalaiseksi kasvaneen tyttärensä Nadinen tutustumaan kotimaahansa. Matkan peruuntuessa jää vain muistot, jotka eivät ole helppoja jakaa. O: Markku Heikkinen. T: Zone2 Pictures Oy. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

"Suomalaiseksi kasvanut"? Ei suomalaiseksi kasveta, suomalaiseksi synnytään. Näitä tunteisiin vetoavia tarinoita "pakolaisista" Ylessä riittää viikosta toiseen, väsymättä. Luulisi jo liberaalien päiden sulavan näihin, sen verran usein tätä hapokasta myrkkyä erittyy tv-ruuduilta naivien lumihiutaleiden tajuntaan.TV1, maanantai 16.4.2018 klo 21:00, A-studio  

Brexit uhkaa Pohjois-Irlannin rauhaa, erikoishaastattelussa IRA-terroristiksi epäilty Gerry Adams kertoo miksi. Juontajana Marja Sannikka #yleastudio HD

Ylen tuttu viesti: Brexit-paha, EU hyvä. Vaikka sitten IRA-terroristin suulla.

1 kommentti:

  1. Soinilla on katolilainen moraali. Vrt. kaksinaismoralismi, mafia sekä muu rikollisuus. Rukousaamiaisella nautittu eväs maksetaan nyt USA:n perseilyllä.

    VastaaPoista