perjantai 1. joulukuuta 2017

MUSTA PERJANTAI PANEE SINIVALKOISEN SUOMEN VIEMÄRISTÄ ALASYle TV1, p
erjantai 1.12.2017 klo 21:05, Perjantai 

Viina, sauna, nyhtökaura. Mikä kaikki tekee Suomesta Suomen ja mistä on jo aika päästää irti? 100-vuotiasta Suomea kyseenalaistamassa kirjailijat Tuomas Kyrö ja Juha Hurme. HD


Yle ei edes teeskentele olevansa puolueeton, kun sen Perjantai-ohjelman Suomi-teemaan on valittu keskustelijoiksi vain liberaaleja ja kommunisteja. Ei puhettakaan, että haastateltaisin kulttuurivaikuttajia, jotka haastaisivat suomalaisuutta hegemonisesti määrittävät "kriittiset" vasemmistoliberaalit.

Koska kansan syvien rivien tervejärkistä konservatiivista ääntä ei ohjelmassa kuulla, kuvaruudun täyttää "parantuneena" ex-skinheadina tunnettu arvoliberaali kirjailja Tuomas Kyrö ja avoimesti kansallismielisyyttä vastustava tuore Finlandia-palkittu kulttuurikommunisti Juha Hurme. Siinä missä julkkistyrkky Kyrön asenne edustaa kaupunkilaisliberaalin nilkkimäisen ironista hipsteröintä, Juha Hurme hyökkää suorasukaisen avoimesti tavallisia suomalaisia, näitä maan hiljaisia, vastaan.

Kansasta vieraantuneet kulttuurielämän kermaperse-vasemmistolaiset ovat systemaattisella arvonakertamisellaan suurimpia syyllisiä siihen, että 100-vuotias Suomi on hajanaisempi ja eripuraisempi kuin koskaan. Kuka tästä internationalistisesta uusbolshevismista hyötyy? Millainen järjestelmä tuottaa esimerikiksi poppari Maija Vilkkumaan kaltaisia muotiajattelijoita, jonka indoktrinoidusta järjenjuoksusta saa hyvän käsityksen Helsingin Uutisten tuoreesta jutusta Maija Vilkkumaa on kyllästynyt talvisodan ja Suomen lipun ihannointiin – "Kaipaan anti-isänmaallista meininkiä".  Punaisen kulttuurielämän puolellla Vilkkumaa näyttää olen aika tyypillnen yli 40-vuotias puberteettinen kiukuttelija, pikku prinsessa, joka on saanut kaiken, mutta märisee kun maailma ei tanssikaan hänen piillinsä mukaan; "mutsi ja faija on perseestä ja isänmaallisuus on niinku silleen perseestä koska koko Suomi on perseestä ja silleen".

Selvää on ainakin se, että uusvasemmiston arvo- ja väestöpohjan rapauttaminen on ollut tarkoituksellista kulttuurisotaa 1960-luvun lopulta lähtien. Viime vuosina tätä suomalaisvastaista kulttuurisotaa on lietsonut näkyvimmin punaisen teatterielämän äänitorivi Juha Hurme, vieläpä Ylen suosiollisella avustuksella.

Tavallisia suomalaisia vastaan hyökätään monelta rintamalta. Liberaalioikeisto on suomalaiset sivuuttavassa globalismikiimassaan vaikuttanut eniten kansalaisten taloudelliseen eriarvoistumiseen, jonka vuoksi monet veljet ja sisaret ovat tippuneet "hyvinvointivaltion" kelkasta. Osaltaan tähän vaikuttaa "oikeiston" vasemmiston kanssa tekemä yhteistyö, jossa maahan tuotetuille vierapopulaatioille lahjoitetaan yhteisestä verokertymästä resursseja, jotka ovat pois kaikkein köyhimmiltä suomalaisilta. 

Ylen uutisessa Professori Juho Saari suomalaisista: Emme enää koe, että olemme samassa veneessä varoitellaan kansan kahtiajaosta ja yritetään löytää keinoja sen estämiseksi. Valitettavasti Saari on myöhässä, sillä eriytmistä on jo tapahtunut huolestuttavan paljon. Tästä "kiitos" oikeistoliberaalien ja punavihreiden epäpyhälle liitolle, jossa tärkeämpää on globalistinen ideologia kuin suomalaisuuden säilyminen:
Suomen yhtenäisyyden ratkaisevat Saaren mielestä kaksi asiaa: – Ensimmäinen asia on ilman muuta luottamus. Sekä luottamus julkiseen valtaan että luottamus toisiin ihmisiin. Se tuo sitä joustavuutta yhteiskuntaan, jota vaikeina aikoina tarvitaan. Toinen on pärjäämisen kokemus ja pärjääminen ylipäätään. Menojen pitää olla pienemmät kuin tulot pysyvästi, että ihmiset pystyvät itse tekemään elämässään valintoja. Se tuo sitä innovatiivisuutta ja joustavuutta, mitä suomalainen yhteiskunta tarvitsee.

Yle TV1, perjantai 1.12.2017 klo 20:00, Pressiklubi 

Karahtiko vihreiden suosio karille? Vieraana kansanedustaja Emma Kari (vihr.) #pressiklubi HD Google-kalenteriin Lisää suosikkiohjelmiin

Mitä mitä mitä!? Missä on joka paikan "asiantuntija" Anu Koivunen? Vielä viime perjantaina hän oli ohjelmassa vakiasiantuntijana. Koivusen korvaajaksi saatiin sentään toinen äärivasemmistolainen, pseudovihreä toiseuden halaaja Emma Kari.

Sekopäisenä punaviherkiihkoilijana tunnettu Emma Kari piti sukupuolinarsistisena femikommunistina Suomen suurimpana ongelmana naisiin kohdistuvaa "seksuaalista häirntää" ja kannatti lynkkausmentaliteettia, jossa jo pelkän epäilyn perusteella voitaisiin julkaista julkisia (lynkkaus)listoja epäillyiden nimistä. Anu Kovunen voi olla ylpeä aatesisarensa yksisilmäisestä koohottamisesta.


Yle Teema Fem Perjantai 1.12. klo 19:00, Ootsä joku maahanmuuttaja? 

8/8. Byron on kansainvälisesti menestynyt house-tanssija New Yorkista. Syyskuun 11. päivän iskujen jälkeen hän jätti hyvin palkatun IT-alan työnsä Wall Streetillä ja omistautui tanssille. Redneck Productions, 2017. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.


                                                     *****************************


Päivän ikävin ja samalla tärkein kuolinuutinen Suomessa: Susi kuoli jäätyään auton alle Siikajoella. Hiljentykäämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti