maanantai 25. syyskuuta 2017

SAKSAN MIEHITYSHALLINTO JA MERKELIN ÄÄRIPOLITIIKKA SAIVAT JATKOAJAN


Lännen liberaalit mediat ovat painaneet taas paniikkinappulaa, kun ääriliikkeeksi leimattu maltillinen oikeistopopulistipuolue AfD eli Vaihtoehto Saksalle keräsi 12,6 prosentin äänisaaliin ja 94 paikkaa viime sunnuntain liittopäivävaaleissa. Äärioikeisto-hysteriaa lietsotaan siitäkin huolimatta, että kansanviholliseksi kutsuttu Angela Merkel sai neljännen jatkokauden. Median mielestä CDU:n johtajan uudelleen valinta liittokansleriksi on tietenkin hieno osoitus länsimaisesta demokratiasta, toisin kuin esimerkiksi Vladimir Putinin kolmas presidenttikausi, joka on vain oire bysanttilaisesta autoritaarisuudesta.

Yle on koonnut Saksan vaaliuutiset ja siitä tehdyt analyysit linkkeineen yhteen juttuun Mitä Merkelin laiha vaalivoitto tarkoittaa Saksalle, Euroopalle ja Suomelle? – Tässä analyysit ja arviot yhtenä pakettina. Niissä analyysien kirjoittajina ja kommentoijina on pelkästään federalismia kannattavia EU-kiivailijoita kuten Eurooppa-kirjeenvaihtaja Sampo Vaarakallio, EU-kirjeenvaihtaja Petri Raivio ja Ulkopoliittisen instituutin johtaja Teija Tiilikainen. Esimerkiksi Teija Tiilikainen pitää AfD:tä "ääriliikkeenä" vain siksi ettei puolue ole korruptoituneetn Saksan miehityshallinnon suorassa kontrollissa.

– Siellä ei ole ollut vahvoja ääriliikkeitä politiikan piirissä. Ne ovat kasvaneet virallisen poliittisen järjestelmän ulkopuolella, mutta nyt ne tulevat sinne sisään, Tiilikainen sanoo haastattelussa.
Käsitteenä ääriliike ei ole useinkaan objektiivinen kuvaus jostain poliittisesta suuntauksesta vaan kyse on pikemminkin hallitsevan hegemonian käyttämästä retoriikasta poliittisia haastajia vastaan. Jos Euroopan ja Saksan tilannetta tarkastellaan vaikkapa maahanmuuton kannalta, hallitsevat oikeistoliberaalit- ja vasemmistopuolueet edustavat ilman muuta ääriliikettä, koska ne ovat politiikallaan muuttaneet dramaattisesti Euroopan väestöllistä koostumusta ja vieläpä ilman kansojen enemmistön suostumusta. 

Jos toimittaisiin terveen järjen ja maltillisen ajattelun mukaisesti, Euroopan kulttuuri ja yhtenäisyys turvataan ainoastaan silloin kun eri maiden väestöt voivat säilyttää alkuperäisen koostumuksensa. Eurooppalainen korkeakulttuuri sellaisena kuin me olemme sen oppineet tuntemaan olisi mahdotonta, jos mantereen olisivat asuttaneet vaikkapa Saharan eteläpuoliset kongoidit. Siksi on rikollisen egalitaristista ääriajattelua tuottaa mantereelle temperamentiltaan täysin erilaisia ja monesti kognitiivisesti haasteellisia vieraspopulaatiota. 

Euroopan läpimädälle poliittiselle eliitille pienikin ulkopuolelta tuleva haaste koetaan luonnollisesti kuolemanvaarana. Vaara ei sinänsä liity AfD:n kaltaisten populistipuolueiden merkityksettömiiin vaalivoittoihin ilman hallituspaikkaa, vaan niiden antamaan esimerkkiin että politiikassa on mahdollista ajatella toisinkin. On nimittäin selvää, ettei AfD:n vaalikampanjaa vetänyt Alice Weidel, julkilesbo ja entinen Goldaman Sachsin investointipankkiiri, tule pelastamaan Eurooppaa. 

Jos Eurooppa on pelastuakseen sen kansalaisten tulee saada takaisin kansallinen itseluottamus ja päästä irti vihamielisen eliitin valkoisia syyllistävästä kuristusotteesta. Se, että 87%:ia saksalaisista on näiden vaalien perusteella edelleen multikulturalismin aisankannattajia ei vielä lupaa suurta muutosta, mutta se voi olla rohkaisu uinuvalle kansanosalle, joka lopulta kääntää kehityksen heilurin Euroopan pelastukseksi. Ylen verkkosivujen asenteellisessa jutussa Vaihtoehto Saksalle kurvasi tukipakettien vastustuksesta islamilla pelotteluun paljastetaan se potentiaali, joka historian taakasta kärsivällä saksalaisella kansallismielisyydellä on:
Puolue sai liikkeelle varsinkin äänestäjiä, jotka eivät viime vaaleissa äänestäneet. Toiseksi eniten ääniä siirtyi Saksan suurimmilta puolueilta. Miljoona ääntä tuli kristillisdemokraateilta ja puoli miljoonaa sosiaalidemokraateilta.

AfD menestyi varsinkin entisen Itä-Saksan alueilla, joilla elintaso on heikompi kuin lännessä. Kannattajien mielestä AfD on parhaiten puhutellut kansaa ymmärtämällä turvattomuuden tunnetta.
Ei ihme, että puoli yhdeksän Ylen tv-uutisissa ahdistuneen kuuloinen naistoimittaja kutsui AfD.tä kansallispopulisteiksi, jolla hän hän halusi samaistaa äänivyöryn saaneen puolueen kansallissosialisteihin. Kuten sanottua, hallitsevalle nomenklatruuralle jopa maltillinen ja tervehenkinen kansallismielisyys katsotaan natsismiksi. Kun jotain asiaa oikein pelottelulla manaa, se voikin muuttua jonain päivänä todellisuudeksi.

                                              

                                                    ********************************


Yle TV1, maanantai 25.9.2017 klo 19:00, 
Historia: Viininviljelijät sodassa 

Natsit ryöstivät miehittämästään Ranskasta yli 10 miljoonaa viinipulloa II maailmansodan aikana. Viinitilalliset Bordeaux'sta Champagneen liittyivät vastarintaliikkeeseen pelastaakseen tuotantonsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Ylen ohjelmakaavioon on jo kauan sitten pantu ruksi Saksan liittopäivävaalien kohdalle. Se merkitsee sitä, että ennakoitua oikeistopopulistien voittoa pitää demonisoida lähettämällä heti seuraavana päivänä perinteinen natsidokumentti.

Natsien viinivarkaus-dokumentti on sikäli tyypillistä Ylea, että aihe on väkisin väännetty, koska tutut natsiteemat on jo vuosia sitten kaluttu loppuun. Jotta natsit saadaan pidettyä edelleen tapetilla, heistä täytyy tehdä tikusta asiaa, jotta päästään esittämään dokumentteja natseista.



Yle TV1, maanantai 25.9.2017 klo 20:00, MOT : Mannerheimin kotinatsi 

Suomen ja natsi-Saksan yhteistyö jatkosodassa oli hyvin tiivistä. Hitler lähetti Mikkelin päämajaan saksalaiskenraalin, jonka päiväkirjat paljastavat liittolaisuuden. Toimittajana Kai Byman. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.


MOT yrittää tehdä kohudokumentin "paljastamalla", että Suomi olikin käytännössä Saksan liittolainen, vaikka virallista yhteistyösopimusta ei ollutkaan. No shit, Sherlock! Kenenköhän tästä nyt pitäisi pöyristyä, kauhistua ja pyytää anteeksi?

Ohjelmassa, jonka tekijöinä on mm. Roman Schatz ja haastateltavina historiantutkijat Oula Silvennoinen ja Erkki Tuomioja, kertoo jälleen, että nyt ollaan Yle-jännän äärellä. Totta kai Suomen koplaamisella natseihin halutaan tehdä historiapolitiikkaa, jotta kansakunta alkaisi ruoskia itseään muka "maansa salatusta natsimenneisyydestä". Sopii yrittää, vaikka tällaisen narraation nielee ainoastaan se marginaalinen punavihreä rinki, joka itkee päivittäin muutenkin kuunatseista. Kansan enemmistö ei välitä, vaan se porskuttaa eteenpäin ja ostelee Osasto Kuhmley -kiitospaitoja.



Yle Teema Fem, maanantai 25.9.2017 klo 18:30, Minä olen muslimi 

3/6. Hannalla ja Imanilla on eri näkemys naisten tilasta moskeijassa. Husseyn muutti Ruotsiin voidakseen elää avoimesti homoseksuaalina. Sarjassa tavataan ruotsalaisia muslimeja, jotka kertovat suhteesta uskontoonsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.



Kutonen Maanantai 25.9. klo 23:00, Ku Klux Klan

Nykypäivän Ku Klux Klanin jäsenet kertovat toiminnastaan ja raottavat huppujen alle jäävää mystisyyden verhoa. Millaisena liike näkee tulevaisuutensa? (KKK: Beneath the Hood, dokumentti, USA, 2013) Sallittu kaiken ikäisille.


6 kommenttia:

  1. et ole tosissasi?
    putin nimitte medejevin presidentiksi ilman vaaleja, koska muuten putin ei olisi voinut jatkaa.
    asiasta ei kayty vaaleja ollenkaan.
    lopeta valehtelu paskianen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Median mielestä CDU:n johtajan uudelleen valinta liittokansleriksi on tietenkin hieno osoitus länsimaisesta demokratiasta, toisin kuin esimerkiksi Vladimir Putinin kolmas presidenttikausi, joka on vain oire bysanttilaisesta autoritaarisuudesta."

      Tässähän ei puolusteltu Putinia, vaan naureskeltiin sarkastisesti lännen demokratiailveilylle, median manipuloimalle politiikalle ja tekopyhyydelle. Kansan tahdon toteutuminen on kyseenlaista MYÖS lännessä. Tosin Putlinin kannatus taitaa ryssänmaalla olla aitoa, Merkelistä pitää enimmäkseen vain media.

      Ja kyllä Putin viimeiselle kaudelle ihan vaaleilla valittiin:
      "Vuoden 2012 presidentinvaaleissa Putin sai 63,6 % äänistä eli kahdeksan prosenttiyksikköä vähemmän kuin vuonna 2004"
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Putin

      Putinia ja Venäjää saa ja kuuluukin ihan vapaasti kritisoida. Passaakos Doukausille tällainen kritiikki:
      "Puppet Putin: Yet Another Zionist NWO Puppet Politician, Russian-Style":
      https://www.youtube.com/watch?v=argPA1QGTZI

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista