keskiviikko 20. syyskuuta 2017

YLEN PUNAVIHREYS VAIN PUNERTUU – UUTISTOIMINNAN UUDEKSI JOHTAJAKSI AAMULEHDEN JOUKO JOKINEN

Aamulehden pt. Jouko Jokinen siirtyy Yleen.

Atte Jääskeläisen
savustamisen jälkeen Ylen hallitus on nimittänyt tänään Jouko Jokisen yhtiön suomenkielisen Uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtajaksi ja vastaavaksi toimittajaksi. Uutisessa Ylen uutistoiminnan johtajaksi on nimitetty Aamulehden päätoimittaja Jouko Jokinen – Video: "Yle on riippumaton" Jääskeläistä punavihreämpi ja siten entistä tiiviimmin sateenkaarikuplan arvoihin sitoutunut  johtaja yrittää vakuutella päivastaista.

Jokisen nykyinen satama 
Aamulehti tunnetaan jopa Helsingin Sanomia "edistyksellisempänä" sateenkaarimediana, joka selittyy maakuntalehtien mentaliteetilla, jossa yitetään päteä olemalla vielä "suvaitsevampia" kuin pääkaupunkinseudun mediat. Ei ole sattumaa, että juuri Aamulehti sai aikaan viimeisimmän yksipuolisen mediakeskustelun, kun se julisti Pravdan henkistä esimerkkiä seuraten kirjoittavansa jatkossa ammattinimikkeistä vain sukupuolineutraalisti. Aamulehden poliittista asennetta ja agendaa analysoi kohun keskellä verkkolehti Nykysuomi juttussaan Aamulehden uusin rimanalitus:
Aamulehti on Suomen vastenmielisin maakuntalehti, vielä pahempi kuin Helsingin Sanomat. Aamulehti on jo pitkään julistanut feminististä ilosanomaa kautta linjan, ja jopa palkannut vakituiseksi kolumnistikseen avoimesti feminismismiä tunnustuvan kirjoittajan, jonka kirjoitukset ovat sen mukaisia. Tosin nykypäivän tasa-arvoisessa Suomessa feministien ongelmat ovat juuri tätä tasoa. Kun oikeita tasa-arvo-ongelmia ei enää ole, keskitytään niitä keksimään vaikka väkisin pilkkua viilaamalla.  
Aamulehti on myös viimeisen reilun kahden vuoden ajan eli turvapaikanhakijatulvan alkamisesta lähtien uutisoinut asiasta erittäin puolueellisesti, värittyneesti ja yksipuolisesti. Melkein joka päivä on Aamulehden kannessa tai pääjuttuna artikkeli, jossa käsitellään maahanmuuttajia myönteisessä valossa ja haetaan sääliä kertomalla turvapaikanhakijoista nyyhkytarinoita, joiden todenperäisyyttä ei tietenkään mitenkään tarkisteta tai kyseenalaisteta.
Jouko Jokisen valinta tulee todennäköisesti vaikuttamaan Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan linjaan, joka muuttuu lähemmäs Aamulehden liputtamaa monikultturismi-feminismiä. Viimeisen eduskuntavaalin jälkeen Ylen hallintoneuvostoon nousi perussuomalaisia, jotka ovat vaatineet Ylen ohjelma- ja uutislinjan muuttamista kansan enemmistön näkemyksiä suosivaksi konservatiiviseksi realismiksi, mutta Jokisen valinnan myötä nämä kansanvallan haaveet ovat romahtamassa. Valtamedian kuten Ylen vastaus kansalaisten kasvaneeseen tyytymättömyyteen on poliittisesti oikeaoppisten toimittajarivien tiivistäminen ja entistä ankarampi sateenkaari-ideologian noudattaminen. Mitä kovemmaksi Ylen indoktrinaatio käy, sitä härskimmin se yrittää vakuuttaa suurelle yleisölle poliittista riippumattomuuttaan. Jouko Jokinen Ylelle:
– Kyllä Yle on riippumaton. Ylen suurkuluttajana en ole huomannut minkäänlaisia sidonnaisuuksia mihinkään suuntaan. Esimerkiksi 1970-luvulla riippumattomuus oli ihan toista luokkaa siinä vaiheessa kun politiikka vaikutti ehkä jopa ihan Ylen ohjelmasisältöihin. Kyllä nyt Yle toimii samalla tavalla kuin muutkin mediakentässä.
Tosiaan, Yle toimii samalla tavalla valtaa käyttäen kuin muutkin valtamediat. Toisin sanoen se nostaa julkisen keskustelun agendalle vain niitä aiheita, jotka ovat mieluisia hallitsevalle poliittiselle hegemonialle. Valtapuolueiden ja valtamedian kuten Ylen saumatonta yhteistyötä vielä korostaa Julkisen sanan neuvosto, jota johtaa pahamaineisen puolueellinen punavihreä  Elina Grundström.


                                                           ******************************


Yle Radio 1, 18.9.2017 klo 10.03. Roman Schatzin Maamme-kirja

Mistä Suomessa ei saa puhua? Onko Suomessa vaikenemisen tai jopa itsesensuurin kulttuuria? Voiko nykyisessä some-maailmassa enää pimittää tietoa? Mistä Suomessa ei saa puhua? Kuka julkista keskusteluamme ohjailee? Roman Schatzin vieraana on kirjailija-toimittaja Marko Hamilo.

Linkki ohjelmaan.

Ylen Radio 1:n kuulijamäärät ovat pieniä ja kanavaa seuraa lähinnä vain korkeakoulutettu väki. Kuten muillakin Ylen kanavilla myös Radio 1:ssä vallitsevat punavihreät tuulet, mutta hieman älyllisemmässä ja sofistikoituneemmassa muodossa kuin demarieläkeläisille suunnatuissa tv:n ajankohtaisohjelmissa. Koska Radio 1 ei tavoita suuria äänestäjämassoja siellä voidaan välillä päästää ääneen myös todellista vastakulttuuria edustavia nationalisteja ja konservatiiveja.

Saksalaisyntyisen Roman Schatzin puheohjelmassa on ajottain kuultu hyvin epäkorrekteja vieraita. Tällä kertaa keskustelijaksi oli saatu tietokirjailija ja tiedetoimittaja Marko Hamilo, joka tunnetaan suuren yleisön keskuudessa ehkä parhaiten siitä, että hän on ensimmäisenä Suomessa markkinoinut käsitteen punavihreä kupla. Hän on myös aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija ja vasemmistoliberaalin kulttuurihegemonian kovasanainen mutta asiallinen kriitikko.

Onneksi rauhallisesti mutta päättäväisesti puhunut Hamilo ei jäänyt Schatzin jalkoihin ja hän sai lähes aina sanottua sen minkä halusikin. Yleisöpalautteesta päätellen tämä ei miellyttänyt aisankannattajaoikeistoon ja punavihreisiin kuulunutta kuuntelijasegmenttiä.

Ohjelman loppu oli hauska mutta hieman eri tavalla kuin Schatz sen kuvitteli. Kaiken vastaansanomattoman argumentaation jälkeen jonka Hamilo esitti, Schatz totesi, että ohjelma päättyy kuulijakommenttiin "soittakaa Paranoid!". Kun kiistämättömät faktat ja kuvaukset punavihreästä hegemoniasta käyvät lukeneistolle sietämättömiksi, ainoa keino ylläpitää koherenttia maailmakuvaa on syyttää viestintuojaa "paranoidioikeiston" sanansaattajaksi. Tällaiseen itsepetokseen kykenee vain hallusinaatiovasemmisto tai juuri sen leipiin siirtyneet "liberaalit" (lue: sosialistit). Kun kognitiivisesta dissonanssista kärsivä kuulija esittää Black Sabbath -läppään kuuluvan parahduksen "soittakaa Paranoid!" voi tällaiseen toiveeseen vastata ainoastaan, että kaataa vain itselleen

5 kommenttia:

 1. No mutta nythän sai Matti Rönkä oikein kaverin pomokseen. Täytyypä joskus vilkaista saako uutistoimitus uusia ulottuvuuksia propagandaansa.

  VastaaPoista
 2. En Tajua Mitä Nämä puna viher vasuri globalistit vinkuvat
  Oikeiston kannatuksesta
  ja puhuvat siitä jonain Vaarana
  kun Mietii mitä heidän ajama poliitika on saanut aikaaan euroopasa
  heidän poliitinen aate on se joka on se vaaralisempi suuntaus
  kun mietii mitä he ovat saaneet aikaaan
  Faktoja huom viher vasuri suvakkien omista medioista
  eivätkä he edeleenkään tajua oman poliitiikansa seurauksia
  varsinkaan Ylen Eu uskovainen toimittaja
  jolle islam terrorismiakin pahempi uhka on kansalismieliset puolueet
  Yle Uutiset 20.30
  https://areena.yle.fi/1-3825300
  Eli
  Britannia nosti terrorismin uhka-arvionsa korkeimmalle tasolle – Pääminsteri May: Uusi isku saattaa tapahtua pian JULKAISTU 15.09.2017 22:42
  https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/britannian-paaministeri-terrorismin-uhka-arvio-nostettu-korkeimmalle-tasolle-isku-saattaa-tapahtua-pian/6577734#gs.iLxDnH8
  Matkustustiedotteet, 19.9.2017 Ranska: matkustustiedote
  http://www.finlande.fr/public/default.aspx?contentid=341196&culture=fi-FI
  Ranskassa on voimassa poikkeustila. Uusien terrori-iskujen mahdollisuutta ei voida sulkea pois. Viranomaisten mukaan riski on korkein Suur-Pariisin ja Ranskan Rivieran alueilla. Muualla Ranskassa noudatettava tavanomaista varovaisuutta.
  Varoitus uusista terrori-iskuista Euroopassa: ”Äärimmäisen korkea uhka”
  https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/181978-varoitus-uusista-terrori-iskuista-euroopassa-aarimmaisen-korkea-uhka
  Konepistoolit partioille, panssariajoneuvot mietinnässä - näin poliisi torjuu terrorismia
  http://m.iltalehti.fi/kotimaa/201709162200395802_u0.shtml
  Suurimpia terrori-iskuja Euroopassa
  Tapahtumapaikka, ajankohta, kuolonuhrit
  Tuhoisimmat terrori-iskut Euroopassa ja muualla maailmalla
  Madrid, 3/2004, 192Pariisi, 11/2015, 137Nizza, 12/2016, 87Oslo/Utøya, 7/2011, 7
  Lontoo, 7/2005, 56Bryssel, 3/2016, 35Manchester, 5/2017, 23 Pariisi, 1/2015, 20
  https://yle.fi/uutiset/3-9783264
  Katsokaa YLEN vuosilukuja mutta silti Hesari kirjoitaa
  Terrorismi vaati Euroopassa 1970- ja 80-luvuilla enemmän uhreja kuin tämä vuosituhat – mutta nyt uhka kohdistuu kaikkiin
  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002892867.html
  Asiantuntija: Terrorismi kiihtyy entisestään - Euroopassa aineksia jopa sissisotaan
  Tiistai 23.5.2017 klo 15.33
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705232200147032_ul.shtml
  Turvapaikanhakijat maksavat valtiolle lähes miljardin ensi vuonna
  Ymm kaikki muut ongelmat uskonosta Arki rikollisuuteen Lista on loputon näistä ongelmista
  mitä näiden pina viher vasureiden oma poliitikka on saanut aikaan
  Agele Merkel
  ja Saksan Sdp +Viher vasuri Suvakit
  https://yle.fi/uutiset/3-8487839
  Eli nämä Punaviher vasuri suvakit väittävät että heidän poliitikansa olisi jotekin
  parempaa kuin oikeiston
  suoraa sanoen mielen vikaista ajattelua kun mietii faktoja
  mitä nämä puna viher vasuri Eu uskovaiset glopalisti liberaalit ovat aiheutaneet euroopalle
  omalla todella turvalisutta lisäävällä öhöm politiikallaan
  edeleenkään en voi tajuta
  miten he voivat pokkana kehua omia saavutuksiaan
  kun oikeasti he ovat tuhoneet kaiken entisen

  VastaaPoista
 3. YLEN Toimittaja Susanna Ruusunen
  YLEN SUSANNA TURUNEN LEVITTÄÄ MIESKAUNAISIA VALHEITA EU:N ECR-RYHMÄSSÄ.
  http://ylewatch.blogspot.fi/2015/02/ylen-susanna-turunen-levittaa.html
  Häntä siteeraten
  luulen että moni on aika rauhalisin mielin ennen saksan vaaleja koska
  ranska oli se viimeinen etappi jossa PELÄTTIIN äärioikeiston nousua Hän huutaa tuon sanan haastatelussa
  Yli draamatisin ilmein kaikkien hänen vastustajien
  oikeiston kannatajien silmille
  heristellen sormea kuinka ylivoimaisen empaatinen suvakki hän itse on
  verratuna muun mielisiin hänen kansaan
  hän jatkaa viitoitamalaan idiotismin tiellään
  lakaisemalla oman aate suuntauksensa
  punaviher vasuri globalismi ääri liberaalismin synnit maton alle
  kuin Reinikainen joka nuijii koko-laatia maton alle Emänän tyttären lemmikki marsun
  Reinikainen kertoo lattiamaton laittamiseta
  https://www.youtube.com/watch?v=6_xEyHdDj8s
  Matti Pidätelee seisokiiaan haastatelussa
  että pääsee vempaamaan lähetyksen jälkeen kuivat
  Ajatelen susannan liberaali pakaroita
  Ylen siivous kopissa
  jossa on muitakin ylen mies ja nais toimittajia jonoon asti
  masturboimassa I Podista katsellen Susanan haastatelua Re-beetinä
  etenkin kohtaa jossa hän sanoo seuravaa
  kehuen kun ihmisyyttä halveksivat siirtolaisuus vastaiset kansallismieliset
  Anti Eu vastaiset eivät ole pääseet valtaan
  ja taas nämä todelliset globalisti vasuri liberaalit *euroopan vakkauttajat* ovat
  joista kerroin edeltävässä kirjoituksessani
  ja vittu tuon nartun ylimielisyyden määrää
  Matti nyökää aina vakavana tappi seisokissa väliin
  Onko Eu n juoppo Junger Lahjonut Ylen Susanna Turusen
  Levitämään tätä propagandaansa
  Eu n tuntien korruption kehtona isinä ja aitinä väitän että juuri niin on tapahtunut
  susanna saa luxusus ravintolassa Brysellissä late kahvinsa ja kroisantinsa ilmaiseksi
  Vilautamalla pressi kortiaan jossa on
  jyrki kataisen ja jungerin allekirjoitus
  käsilaukku ja punaiset korko kengät ja uusi BMW kin on homattu Ilmaisekisi
  Jyrki Käteisen Allekirjoituksen Turvin
  Matti Riekin Haaveilemasta susannan korsetista
  runkkaus siivous-kopissa Ylellä koti suomen pasilassa
  En ole varma kuka sen on ostanut hänelle
  Ehkä Ranskan Presidentti
  Hänhän pitää kypsemmistä naisita
  Katso kohdasta 5min 40 Sec ja tajua jotain ylen puolueelisuudesta
  ja Puna viher vasuri liberali Globalisti Eu uskovaisten propagandasta
  Gobbels olisi ylpeä Susanasta ja Ylestä jos hän eläisi
  ja näillä Ylen* propakandistisilla keinoilla*joilla he pönkitävät liberaali viher vasureita arvoja
  Niistä oppia ahmien Nazien ja Göbbesin historiassa
  unelma 1000 vuotisesta valtakunnasta olisi toteutunut
  Nazien olessa juuri nytkin valassa
  mutta nyt vallassa ovat nämä terrorismin suojelia liberaali suvakki puolueet
  kylväen pelkoa taas heidän vastustajillensa noita vainoisaan
  https://areena.yle.fi/1-3825300
  la 23.9.2017 Yle Uutiset 20.30
  Joseph Goebbels
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Joseph_Goebbels
  Eli Nyky Valtamedian Toimittajat
  Aate on vain eri
  Mutta yhtä vaaralinen kun mietii mitä he saavat aikaiseksi poliitikoinilaan
  Valtamedian toimittajina
  Euroopassa suomessa Usassa ruotsissa ymm....
  PS Ylen uutisissa haastatelaan Neljää 75 vuotiasta SDP suomen saksalaista mummoa
  *siis taas muilta ei kysytä mitään* uutis insernissä kuin SDP Mummoilta
  jossa hän toteaa
  vaikka SDP Lähettäisi lapsen lapseni siperiaan
  tai pakottaisi hänet alistumaan Allahille
  Äänestän aina Sdp tä Niin olen tehnyt 40 vuotta
  Mietikkä minkälaista idiotsimia tuollainen äänestys käyttäytyminen edustaa
  siis järjetöntä toimintaa
  SDP vaikka sukuni olisi SDP politiikan takia siperiassa islamistien ruoskitavana periaatessa
  su 24.9.2017 Yle Uutiset
  https://areena.yle.fi/1-3826046?autoplay=true

  VastaaPoista
 4. En ymmärrä kuvitelevatko YLEN toimittajat etteivät ihmiset tajua mitä he tekevät
  The Lie of the 21st Century: How Mainstream Media “Fake News” Led to the U.S. Invasion of Iraq
  https://www.globalresearch.ca/the-lie-of-the-21st-century-how-mainstream-media-fake-news-led-to-the-u-s-invasion-of-iraq/5558813
  pohjois korean sanasota jatkuu mutta yle ei kerro kuin mitä Trumph on solavannut
  Kim ju unin solvauksia emme kuuleet
  Eli Yle suojelee kommari sadisti diktaatoria
  Ja he käytävät häntä välikappalena Trumph vastaisessa YLEN Anti -Thruph propagandasaan
  tervettä touhua Ylen pellet tai sitten ei

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista