tiistai 5. syyskuuta 2017

LUHISTUVAN LÄNNEN UUTISIA

Poliisi joutui eilen Jyväskylässä saarroksiin.

Jos joku keskivertosuomalainen olisi jostain syystä ollut parikymmentä vuotta uutispimennossa ja avaisi tänään Yle uutisten verkkosivut, niin mitä hän mahtaisi ajatella? Mikäli arvuuttelijana olisi punavihreässä kuplassa elävä helsinkiläinen, hän luultavasti toteaisi, että pimeydessä vaeltanut suomalainen löytäisi uutisista Edistyksen valon, sen verran nimittäin kehitys on kehittynyt sosiaalisen todellisuuden puolella viimeisen 20-30 vuoden aikana. Sanomatta jää, että mielipide pitää sisällään kulttuurimarxilaisten marssin läpi instituutioiden, jossa yliopiston yhteiskuntatieteellisissä tiedekunnssa 1990-luvun alussa harjoitettu nyrjähtänyt ääriajattelu on muuttunut 2010-luvulla yhteiskunnalliseksi valtavirraksi. Kun läntisen sivilisaation henkistä tilaa, itsetuntoa ja elinvoimaa tarkastellaan kylmän objektivisesti, viimeisten vuosikymmenien muutokset eivät näytäkään paljon mainostetulta edistykseltä, vaan enimmäkseen kulttuurin luhistumiselta ja rappiolta. Siksi tähän aikaan herätetty keskivertosuomalainen tuntisi todennäköisesti enemmän kauhun sekaista järkytystä kuin riemua "edistyksestä"

Vanhoilla silmillään Suomen ja maailman tapahtumia seuraava keskivertosuomalainen kysyisi luultavasti ensimmäsenä, että mitä ihmettä tälle maalle on oikein tapahtunut. Ylen uutinen Turvapaikanhakijat osoittavat mieltään Torniossa – myös rajanylityksiin on varauduttu ei luultavasti avautuisi hänelle ollenkaan, ennen kuin kerrottaisiin, että syksyllä 2015 Suomi päästi maahan kymmenen turvallisen EU-maan kautta 
36 000 elintasopakolaista, joilla ei ole lähtökohtaisesti mitään oikeutta turvapaikkaan. Nyt osa tuosta maahantunkeutuneesta porukasta, joka on saanut oikeutetusti kielteisen turvapaikkapäätöksen, tekee mielenilmauksen, jossa he protestiksi Suomen lainsäädännölle siirtyvät hakemaan "turvapaikkaa" Ruotsista! Jo valmiiksi Pahkasikamaisia piirteitä sisältävä performanssi yltyi toisen kertaluvun absurdismiin, kun elintasopakolaisia vastustavat suomalaiset mielenosoittajat heiluttavat Ruotsin puolella kilpeä "Sweden says welcome". Vielä 1990-luvulla käsite karnevalismi löytyi vain sössölogian oppikirjoista ja graduista, joissa sitä käytettiin ylistävänä ilmaisuna marginaalin käytökselle. Tuon saman akateemisen porukan harmiksi siitä on tullut tänään myös tavallisen rahvaan tapa ilmaista asioita. 

Toinen kotimaan uutinen, Poliisi päätti Jyväskylän käännytyskärhämän voimakeinoin – dramaattinen video näyttää mielenosoituksen hajottamisen, yllättäisi yhtä lailla uutispimenossa olleen suomalaisen. Ensinnäkin häntä tyrmistyttäisi poliisin vieraskorea lepsuus rikollisen väkivaltaisesti käyttäytynyttä muukalalaislaumaa kohtaan. Lähes 8 tuntiseksi (!) venyneessä poliisioperaatiossa ensimmäinen partio joutui mielenosoittajien piirittämäksi ja kaappaamaksi. Mukana riehumisessa oli myös suomalaisia äärivasemmistolaisia provokaattoreita. Uutisessa näin ainutlaatuiseen rikokseen ei kiinnittetty juuri mitään huomiota ja nyt näyttääkin siltä, että sekä passiivinen poliisi että media painavat panttivankitilanteen villaisella. Voi vain kuvitella minkälaisia tuomiovaatimuksia mediassa kuultaisiin, jos moottoripyöräkerholle ratsian tehnyt poliisipartio olisi kaapattu moniksi tunneiksi. Nykymaailmaan herätetty Yle uutisten lukija todennäköisesti pyörittelisi päätään, miten tällaiseen villin lännen tilanteeseen, jossa luvattomat maassaolijat pompottelevat virkavaltaa, on oikein päädytty.

Ulkomaan uutisia selatessa hypoteettinen lukijamme pöyristyisi luultavasti vielä enemmän kuin kotimaan tapahtumia lukiessa. Ruotsi oli jo 1990-luvulla kaikenlaisen sekopäisen kulttuurimarxilaisen "edistyksen" koelaboratorio, mutta vasta 2010-luvulla homma on lähtenyt siellä aivan helvetinmoiseen nousuun. Tästä kertoo yksi monista Ruotsin "kehityksestä" kertova tämän päivän uutinen Virstanpylväs Ruotsissa: Samaa sukupuolta oleva pari adoptoi lapsen ulkomailta. Perässä läähättävä punavihreä Yle antaa tietenkin normatiivisen hyväksymisensä Ruotsin uusimmalle sekoilulle kutsumalla homojen adoptiota "virstanpylvääksi", vaikka oikea nimitys olisi kansakunnan kusitolppa:
Seksuaalikasvatusjärjestö RFSU ja sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjä edustava RFSL pitävät tietoa adoptiosta ilahduttavana. 
– On tavattoman hauskaa, että ruotsalainen samaa sukupuolta oleva pari saa viimein adoptoida kansainvälisesti, sanoo RFSU:n puheenjohtaja Hans Linde.
Vaikka luhistuvan Ruotsin uutiset luultavasti kauhistuttavat kuvitteellista suomalaislukijaamme, saisi hän niistä samanlaista iloa kuin mekin, jotka ymmärrämme tahattoman komiikan päälle.

Ylen uutislistaa selataessa tähän aikaamme istutettu lukijamme todennäköisesti ihmettelisi Amerikan uudesta presidentistä Donald Trumpista kerrottujen uutisten valtavaa määrää ja kuinka niissä kaikissa valtiojohtajaan suhtaudutaan äärimmäisen myrkyllisesti. Sikäli uutinen "Kuka tietää, mitä Trumpin hallinto tekee!" Viisivuotiaana USA:han tulleella Espinosalla on hätä siirtolaisten puolesta ei hämmästyttäisi lukijaamme, koska hän muistaa jo 1990-luvulta, kuinka läntinen valtamedia kannatti avoimesti väriillisten massiiivista siirtolaisuutta valkoisiin maihin Amerikassa ja Euroopassa. Tosin silloin asenteellisetkin uutiset vaikuttivat otsikkoa myöten sisällöltään todenmukaisilta toisin kuin kyseinen Trump-uutinen, jota lukijamme kutsuisi varmasti valeuutiseksi. Otsikossahan puhutaan siirtolaisista, mutta jutussa paljastuu nopeasti, että karkotetut eivät ole varsinaisia siirtolaisia (siirtolainen tarkoittaa yleensä työluvan kanssa maahan luvallisesti muuttanutta henkilöä), vaan laittomasti maassa olevia meksikolaisia. Jutun alussa olevalla nyyhkytarinalla varomatonta lukijaa valmistetaan hyväksymään se, että Yhdysvaltain lain rikkominen ei ole väärin. Itse asiassa jutussa väärintekijäiksi julistetaan Donald Trump, joka haluaa muuttaa täysin laillisesti lakia, jossa myös lapsina laittomasti saapuneet ulkomaalaiset voidaan karkottaa. 
Nyt epävarmuus on jälleen lisääntynyt. DACA-ohjelman poistumisen uhka koskee Cesar Espinosan lisäksi noin 800 000 siirtolaista, kaikkiaan runsaasta 11 miljoonasta. Loppujen osalta uhkana on ennen kaikkea ICE eli Yhdysvaltain siirtolaisuus- ja tulliviranomainen. Se on presidentti Trumpin virkakaudella alkanut aktiivisesti etsiä, pidättää ja karkottaa laittomia siirtolaisia.
Trumpin kansan tahtoa noudattavaa viranhoitoa on asettunut vastustamaan sekä vasemmistolaisuuden mädättämä oikeusjärjestelmä että globaalien suuryritysten johtajat, joiden yhteisenä tavoitteena on tuhota valkoinen Amerikka muuttamalla maa Brasiliaksi. Nyt kansanvaltaisuuden vastaiseen rintamaan ovat yhtyneet republikaanipuoleen kukservatiivit ja demokraatit, jotka yrittävät turvautua umpikieroihin juridisiin kepulikonsteihin, jotta Trump ei voisi tehdä täysin legitiimejä päätöksiä:
Uutistoimisto Reutersin mukaan yhdeksän republikaanista osavaltioiden oikeusministeriä aikoo haastaa Trumpin oikeuteen, jos hän ei lopeta DACA-ohjelmaa. Samoin joukko demokraattipuoluetta edustavia oikeusministereitä aikoo haastaa Trumpin, jos hän lopettaa ohjelman.
Kehitysmaalaisten invaasio on tullut mahdolliseksi, koska länsimaiden lainsäädäntöön on saatu sisällytettyä universaalikommunistisia pykäliä, jossa ne toimivat pitkälti kansakunnan luoneen valkoisen yhteisön intressejä vastaan. Siinä missä loputon kansainvaellus on tehty kansan tahdon vastaisesti lailliseksi harkituilla mutta vuosia kestänelllä kärsivällisen pienillä lainmuutoksilla, on invaasion vastustamisen vastavuoroisesti onnistuttu kriminalisoimaan ankarasti suuren yleisön sitä juuri huomaamatta. Brittien etnistä itsepuolustusta riisumaan tarkoitettu rotulainsäädäntö (Race Relations Act, 1965) säädettiin pitkälti siksi, että se legitimoi värillisten muukalaisten maassaolon ja maahanmuuton samalla kun se kriminalisoi niiden vastustamisen. Tässäkin on tapahtunut kiristyksiä vuosien varralla, sillä se puhe joka olisi parikymmentä vuotta sitten ehkä vielä sallittu luokitellaankin nyt "terrorismiksi".

National Action osoittamassa mieltään kun järjestö oli
vielä laillinen.
Yle Watch kertoi viime joulukuussa, kuinka Iso-Britannia kielsi National Action -nimisen kansallissosialistisen järjestön toiminnan uuden terrorismilain perusteella, vaikka NA:n toiminta oli perustunut pelkästään laillisiin mielenosoituksiin, tarrojen liimaamiseen ja omien videoiden julkaisuun YouTubessa. Tänään ilmestynyt uunituore uutisen tapainen Britanniassa pidätettiin armeijaan kuuluvia uusnatseja – terrorihanke vireillä väittää pelkkään poliittisen poliisin väitteisiin perustuen
, että neljä järjestön armeijassa työskentelevää jäsentä olisi suunnittelemassa "terroritekoa". Tavalliset kansalaiset eivät vain tiedä, että uuden "lain" mukaan myös valkoista etnisyyttä puolustavien tarrojen levittäminen luokitellaan terrorismiksi! Ilmeisesti pidätyksen syynä onkin NA:n propagandakampanjan suunnittelu. Toki kyseessä voi olla myös härskisti tehty lavastus, jollaiseen vieraiden voimien hallussa oleva brittipoliisi on syyllistynyt aiemminkin. Syy, miksi poliisi pitää kielletyn järjestön toimijoita vaarallisina, johtuu pelkästään naurettavan ankarasta orwellilaisesta lainsäädännöstä:
National Action -järjestö kiellettiin viime vuonna sisäministeriön määräyksellä. Tuolloin hyväksytyn lain mukaan järjestön jäsenyydestä tai sen tukemisesta voi saada enimmillään kymmenen vuoden vankeustuomion.
Globalistiellitin kaappaama brittihallinto haluaa tehdä National Actionin vainoamisesta varoittavan esimerkin muille aivan samalla tavalla kuin Suomessa Poliisihallitus, joka nosti kanteen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen osastoa vastaan. Yle Watchin joulukuun päivityksessään kerrotaan tiivistetysti se, mikä on myös tänään syynä National Action vastaisissa toimissa:
Uutisessa jätetään kertomatta kiellon taustalla oleva etnosentrinen aggressio, joka on tähdätty valkoisen enemmistön poliittisten toimintavapauksien rajoittamiseen. Juutalaiset ovat kaikkialla Euroopassa monikultturismin innokkaimpia ajajia ja nationalismin vastustajia (paitsi Israelissa), mikä näkyy myös Iso-Britanniassa, jossa vaikutusvaltaiset etnosentriset juutalaisjärjestöt Campaign Against Antisemitism ja Community Security Trust ovat painostamassa sisäministeri Amber Ruddia julistamaan National Action terroristijärjestöksi.
Ylen uutisessa ei kerrota kiellon konkreettisista perusteista mitään, mikä on ymmärrettävää, sillä sellaisia ei ole. Tai sitten terrorismi on määriteltävä uudelleen, jolloin se käsittää kansallismielisten tarrojen liimaamisen islamististipropagandan päälle ja vasemmistolaisen juutalaispoliitikon paljastamisen juutalaiseksi Twitterissä. Sen sijaan todelliset terroristit ja heidän tukijärjestönsä kuten Hizb ut-Tahrir saa täysin vapaasti julistaa tavoittelevansa islamilaista kalifaattia Englantiin. Myöskään äärivasemmistolaisten kurdinationalistien PKK:ta ei olla kieltämässä, vaikka se on syyllistynyt lukuisiin kuolonuhreja vaatineisiin terrori-iskuihin eri puolilla Eurooppaa.
Parikymmentä vuotta uutispimennossa ollut hypoteettinen keskivertosuomalaisemme olisi Ylen uutisannin ja yhteiskunnallisen tilan perusteella luultavasti aluksi lamaantunut. Toinnuttuaan uutisshokista tämä perin maltillinen suomalainen ymmärtäisi, ettei saa jäädä tuleen makaamaan. Hän tuskin jäisi hiljaiseksi sivustaseuraajaksi sille kehitykselle, johon läntistä maailmaa ollaan tarkoituksella viemässä. 

Nykyihminen tarvitsisi samanlaisen herätyksen nykytodellisuuteen kuin kuvitteellinen suomalaisemme. Se passiivisuus omaa elinympäristöä ja yhteisöä kohtaan, jonka näemme suomalaisissa tänään, johtuu hiljaisen syövyttävästä sopeutumisesta, omaan napaan tuijottamisesta ja historiallisen perspektiivin puutteesta. Onko tosiaan oltava niin, että asioiden on mentävä vielä huonommin ennen kuin kansan syvät rivit reagoivat? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti