lauantai 2. syyskuuta 2017

YLE HEHKUTTAA PRESIDENTTI NIINISTÖN FANITTAMAA AMERIKKALAISTA KULTTUURIKOMMUNISTIA


Kulttuuriväki on tunnetusti punavihreää, niin myös Ylen kulttuuritoimitus. Kun amerikkalaisen uusavasemmiston yksi näkyvimmistä kirjailijoista, juutalaisliberaali Paul Auster, vierailee nyt Suomessa promotoimassa uutta kirjaansa 4,3,2,1
, se sai jo ensimmäisen vierailupäivänä viime torstaina Ylen innostumaan. Silloin Austeria haastateltiin Ylen tv:n pääuutislähetyksestä ja samainen toimittaja Miia Gustafsson kirjoitti pitkän jutun Kirjailija Paul Auster odottaa Niinistön haastattelua: Olen iloinen, että teillä on lukeva presidentti Ylen verkkosivuille.

Kirjailija Paul Austerissa tiivistyy oikeastaan kaikki se, mitä länsimaisen kulttuurin alasajoa edistänyt 1960-luvun sukupolvi edustaa: omahyväisyyttä, vastuutonta hedonismia, kyvyttömyyttä ymmärtää politiikan syy- ja seuraussuhteita, kykenemättömyyttä tunnustaa oman sukupolven virheitä, järjen kumoavaa sentimentalismia, kirkkotätien moralismia, biologisten tosiasioiden kieltämistä (mm. USA:n rotukysymys), valheellisen viholliskuvan ylläpitoa jne.

Kirjailijoilta odotetaan yleensä suurempaa elämänymmärrystä yksilötasolla kuin tavallisilta ihmisiltä, mutta silloin kuin he yrittävät selittää abstrakteja, kokonaisiin populaatiohin liittyviä kulttuurin muutoksia, heidän käsityskykynsä surkastuu pienemmäksi kuin Esson baarin kantapeikolla:
Auster ei voi vieläkään ymmärtää, miten on mahdollista, että 63 miljoonaa amerikkalaista äänesti Trumpia. – Ihmettelen millaisessa maailmassa elän. Demokraattien on parasta löytää hyvä ehdokas seuraaviin vaaleihin. Jos maailma on vielä jäljellä. Muuta en voi sanoa.
Itseriittoisuuden hybriksessä viihtyvä Ylen toimittaja ja amerikkalaiskirjailija Auster eivät kykene näkemään, että juuri heidän kaltaiset itsekkäät 60-lukulaiset moraaliposeeraajat ovat antaneet länsimaiselle kulttuurille viimeisen kuoliniskun ja nyt he kehtaavat vielä syyttää näistä jätöksistään muita. Trumpin valinta ei ollut mitään muuta kuin 60-lukulaisten vuoksi paskaliejuun joutuneen valkoisen duunariluokan keskisormen näyttö etuoikeutetuille vasemmistoliberaaleille.

Tänään Yle sai syyn julkaista toisen uutisen Austerista, kun hän vieraili presidentti Niinistön haastateltavana Akateemisessa kirjakaupassa Helsingin keskustassa. Verkkosivujen jutusta Kirjailija Paul Auster presidentti Niinistön haastattelussa: Kertoi uutukaisestaan, kritisoi Donald Trumpia ja pohti tulevaisuutta löytyy myös video koko tapaamisesta. 

Jo Austerin haastattelijaksi ryhtyminen kertoo paljon siitä, millainen cuckservatiivi, vasemmistolaisten rappioarvojen aisankannattaja, presidentti Niinistö on. Yksikään aidosti oikeistolainen arvokonservatiivi ei suostuisi julkisesti fanittamaan kulttuurmarxilaista egalitaristifanaattikkoa, mutta Kokoomus ja sen johtavat poliitikot eivät olekaan enää pitkään aikaan olleet kodin, uskonnon ja isänmaan puolella, vaan kannattavat uusvasemmistolaisten lailla multikulturalismi-feminismiä, joka on marxismi-leninismin 2000-luvun virulentti mutaatio. Jos Niinistö olisi eurooppalaisen sivilisaation puolustaja ja kunnon arvokonservatiivi, hän ylistäisi Paul Austerin serkkua, edesmennyttä Lawrence Austeria, joka oli tunnettu valkoinen rotutietoinen konservatiivi ja poliittinen esseisti. Koska Niinistö ei tätä tee, hänen olisi luultavasti mahdoton haastatella toista kuuluisaa amerikkalaista kirjailijaa Tom Wolfea, koska tämä irvailee romaaneissaan 60-lukulaisten tekopyhyydelle ja poliittiselle korrektiudelle.

Niinistön haastattelussa "rationaalisena tiedeihmisenä" esiintyvä Auster oli niin taikauskoinen, ettei voinut lausua edes Yhdysvaltain nykyisen presidentin nimeä. Haastattelun perusteella hän ei eroa juuri mitenkään muiden vasemmistolaisten laiskasta ajattelusta kun puheeksi tulee Donald Trump. Jo pelkkä presidentin nimen mainitseminen lopettaa vasemmistohyväkkäillä kaiken loogisen päättelyn ja sen tilalle astuu kliseisten taikasanojen kuten "rasisti" ja "natsi" toistelu ikään kuin ne selittäisivät tyhjäksi Trump-ilmiön yhteiskunnalliset taustat. Yllättävää kyllä Yle Radio 1:n puolella tuli eilen Kulttuuri Cocktail -ohjelmassa jakso Me kannatamme Trumpia!, jossa saivat kerrankin suunvuoron maamme kolme tunnettua Trumpin kannattajaa.

Päästyään puhumaan uudesta kirjastaan 4,3,2,1 Auster otti esille Yhdysvaltainen nykyisen kahtiajaon ja rotutilanteen. Höpinöidensa perusteella Austerin on vaikea tunnustaa, että nykyinen Amerikan kansakuntaa repivä kulttuurisota on seurausta vasemmiston 1960-luvulla aloittamasta silmittömästä uusbolshevistisesta hyökkäyksestä perinteistä valkoista Amerikkaa vastaan. Vain typerys voi uskotella itselleen, ettei tuollainen mädättävä kumousyritys herättäisi ennen pitkää oikeutettua vastareaktiota.

Niinistön haastattelussa Auster teeskentelee hämmästynyttä närkästystä sanomalla että Amerikan rotukysymyksessä ei olla edistytty yhtään sitten 1960-luvun. Huolimatta mustien saamista yhtäläisistä vapauksista ja (etu)oikeuksista, heitä suosivasta orwellilaisesta vihrarikoslainsäädännöstä ja rotukiintiöistä, he ovat edelleen köyhempiä, väkivaltaisempia ja useammin vankilassa kuin valkoiset. Itse asiassa holtittomien vapauksien kasvaminen on vain pahentanut mustien asemaa sitten 60-luvun, sillä yhä useampi heistä elää ilman isää, käyttää huumeita ja on vankilassa. Melkoinen hinta siitä, että "vapauden" seurauksena perinteiset mustat yhteisöt hajotettiin kullttuuriseen kaaokseen.

Austerin patenttiselitys tasa-arvo-projektin epäonnistumiselle on tietenkin epämääräiset "rasistiset rakenteet", vaikka Occamin partaveitsellä todellinen syy putoaa paljon kätevämmin rationaaliseen ymmärrykseen. Liberaalien kaikkien valheiden Äiti eli epätieteellinen usko siihen, että ihmiset ja ihmisryhmät ovat kyvyiltään ja olemukseltaan samanlaisia, on syynä siihen, ettei mikään yhteiskuntainsinöörien armeija kykene tekemään kyvyiltään erilaisista "tasa-arvoisia". Mikään kaadettu rahasumma ei tee mustista keskimäärin älykkäämpiä tai hillitse heidän tilastollisesti vahvistettua väkivaltaista, impulsiivista ja seksuaalisesti kontrolloimatonta (vrt. yksinhuoltajaäitien määrä) käytöstäLiberaali valhe on kuvottava, tuhoava, ihmiskunnan historian suurin huijaus, jota Paul Auster propagoi, koska ei halua tunnustaa olevansa väärässä. Hävyttömintä tässä kaikessa on se, että "oikeistolainen" presidenttimme vielä peesaa tätä kulttuurikommunistia.

4 kommenttia:

 1. Vapaamuurarina Niinistö tähtää kaikilla toimillaan mädätykseen ja tuhoamiseen. Eipä hän muuten olisi presidentti. Kansan vihollinen esiintyy koko kansan presidenttinä paitsi ei nationalistien nyt sentään edes esitä.

  VastaaPoista
 2. Nettihuhujen mukaanhan hra Niinistö on myös juutalaista sukua. Voisi jopa uskoa ulkonäön perusteella. Kähärät hiukset, huulten muoto ja koko sekä profiili.

  Lisäksi itse juutalainen nimimerkki ruukinmatruuna mainitsi joskus puolihuolimattomasti Takkirauta-blogissaan, että Jenni Haukio on hänen äitinsä puolelta hänen pikku-pikkuserkkunsa tjsp, eli mitä ilmeisimmin Haukio on myös enemmän tai vähemmän (etniteetiltään) juutalainen.

  VastaaPoista
 3. Ruukinmatruuna juutalainen? Missä ja milloin hän on niin sanonut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäsuorasti omassa blogissaan vaikka kuinka monta kertaa. Ja kommenteissa häntä sellaiseksi "syytettäessä" ei ole vastaan väittänyt.

   Poista