sunnuntai 17. syyskuuta 2017

TOTUUSPUHETTA AMERIKAN MUSTISTA JA SUOMALAISVIHAMIELISISTÄ POLIITIKOISTA.Mustat ovat jälleen mellakoineet Yhdysvalloissa, vaikka Yle uutisessa Saint Louisissa mellakoitu jo kahtena yönä – Taustalla poliisin vapauttaminen murhasyytteistä vakuutellaankin, että "mielenosoitukset ovat sujuneet pääosin rauhallisesti." Rähinöinnin taustalla on Ylen mukaan poliisin vapauttava tuomio:

Mielenosoitusten taustalla on oikeuden perjantainen päätös kumota 24-vuotiaan mustaihoisen miehen ampuneen poliisin murhasyytteet. Poliisi ampui huumekaupasta epäillyn miehen takaa-ajon jälkeen vuonna 2011.
Ilman oikeudenkäynnin todistemateriaalia tavallisen uutisten seuraajan on mahdoton saada selvyyttä, onko kyseessä oikeusistuimen väärä päätös vai ei. Ainoa asia, jonka tuomio tuli jälleen todistaneeksi, on mustien väkivaltainen kollektiivinen reaktio rotuveljeä koskeneesta oikeusjutusta.

Poliisi on tappanut myös valkoisia ja aasialaisia rikollisia ja heidät on niistä vapautettu, mutta nämä roturyhmät eivät ole koskaan päätöksen julistamisen jälkeen ryhtyneet mellakoimaan väkivaltaisesti. Tässä kohtaa voisi puhua jopa rotuspesifistä käyttäytymismallista. Siksi toimittaja Simo Ortamon puhe "mustaihoisesta miehestä" on harhauttavaa rotudenialismia. Se redusoi geneettisten klusterien (rotujen) erot pelkkään ihonväriin, vaikka se on perinnöllisesti pienin joskin näkyvin ero. Ihon alla ilmenevät ominaisuudet kuten aineenvaihdunnalliset erot, kognitiiviset kyvyt ja temperamentti  ovat eri populaatioiden välillä kaikkein merkittävimmät.                                                         *****************************


Yle se jaksaa marmattaa kansalaisten antamasta yhteiskuntakritiikistä, jota se kutsuu uutisissaan vihapuheeksi. Mediajätin verkkosivuilla on parikin tuoretta juttua aiheesta, jossa toisesta, Tutkija: Perussuomalaisten ja hallituskumppanien olisi pitänyt puuttua vihapuheeseen tiukemmin, Tampereen punaisen yliopiston pahamaineinen politrukki Pentti Raittila harmittelee sitä, että vihatotuuspuhetta olisi pitänyt sensuroida jo ajat sitten nettivalvonnan ja lainsäädännön keinoin.

Samaisessa jutussa punavihreää totalilaristista Isosisko-yhteiskuntaa kiihkeästi ajava kiiluvasilmäinen Vihreiden entinen puheenjohtaja Ville Niinistö puolestaan uhriutuu huolella ja kääntää päälalleen poliitikkojen harjoittaman suomalasvihamielisen poliitiikan:

– On tärkeää, että ei anneta tuumaakaan periksi. Vihapuheella ja rasistisella tai ihmisvihamielisellä kirjoittelulla ei pysty vaientamaan ihmisiä. Se on kaikkein tärkein asia, että jatkamme elämää juuri niin kuin sitä elämme ja puolustamme ihmisoikeuksia, Niinistö sanoo.
Tällaisen sentimentalistisille hölmöille suunnatun kauniin ihmisoikeuspuheen taakse kätkeytyy syvä halveksunta ja viha suomalaisuutta kohtaan. Juuri Niinistön kaltaiset hurskastelijat ovat harjoittaneet stalinistista väestöpolitiikkaa, jossa suomalaisuuden säilyttämisestä yritetään tehdä rikos. Kun tällaisen etnomasokistiseen vihaan sitten regoidaan, poliitikot syyttävätkin kansalaisia "vihapuheesta" ja "ihmisvihamielisyydestä". 

Kunnon mekkoinari-feministin tapaa Niinistö yrittää olla myös ritarillinen väittämällä, että vihapuhe kohdistuu paljon kovemmin naisiin kuin miehiin. Mitään tilastollista näyttöähän tästä ei ole, mutta sitäkin enemmän poliittisesti korrektia mutua ja halua lisätä viidakkokuumeisten naisten uhripääomaa.


Toisessa vihapuheuutisessa 
Turvallisuusjohtaja poliitikkojen häiriköinnistä ja uhkailuista: Koko ajan joudumme tätä perkaamaan kuullaan valtiovarainminiseri Petteri Orpon itkua siitä, kuinka hänen vaimoaan on häiriköity jo pitkään internetissä. Sanomatta kuitenkin jää miksi Niina Kanniainen-Orpoa on kritisoitu.

Petteri Orpon vaimo nimittäin sattuu olemaan osakkaana
 lakiasiaintoimisto Lakiverstas Oy:ssä, jonka toiminta keskittyy viranomaisvalituksiin. Erityisesti kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet elintasopakolaiset ovat tehneet tämän lakifirman kautta valtavan määrän viranomaisvalituksia, jotka ovat tulleet maksamaan veronmaksijlle tuhansia euroja per valitus. Sisäministerikaudellaan 36 000 turvapaikkaksurffaajaa maahan päästänyt Petteri Orpo on poliititisella päätöksellään kiistämättä edistänyt vaimonsa pakolaisbisnestä, jonka kustantajia ovat tavalliset suomalaiset. Olisi kummallista etteivät kansalaiset reagoisi näin ilmeiseen korruptioon. Sen sijaan että Petteri Orpo ja hänen vaimonsa myöntäisivät häikäilemättömän oman etunsa ajamisen, he syyttävätkin kansakunnan peiliä, joka ei anna heistä miellyttävää kuvaa.

 
                                                       *****************************Yle TV1, sunnuntai 17.9.2017 klo 18:45, Arto Nyberg  

Suorassa lähetyksessä haastateltavina poptähti Antti Tuisku, alakulttuurin sekatyöläinen Perttu Häkkinen sekä tubettajaksi ryhtynyt televisiolegenda Riitta Väisänen.

HD 
Linkki Yle Areenaan.

Viikko sitten
Yle Watchissa julkaistu totuuspuhe Arto Nybergin vieraana olleesta punamädättäjätaitelija Rosa Liksomista pillastutti totaalisesti vasemmistohyväkkäät, koska he tekivät Facebookissa runsaasti kollektiivisia ilmiantoja kirjoituksen jakajista. Onhan se ymmärrettävää, että juuri tämä väestönosa ei kestä kuulla totuutta, jonka vuoksi he ovat yhteiskunnassamme innoikkaimpia sensuurin kannattajia mitä erilaisin verukkein.

Tällä kertaa
Arto Nybergissä oli katsomisen arvoinen toimittajavieras. Perttu Häkkinen on siinä mielessä harvinainen Ylen toimittajia, koska häntä ei vaivaa poliittinen korrektius, vaan hän on aidon puolueettomasti kiinnostunut myös mediassa paariaksi julistetun "äärioikeiston" toimijoiden tekemisistä. Tästä Häkkinen on saanut myös moitteita, esimerkiksi Punk in Finland -foorumissa hänet on julistettu "paskaksi jätkäksi" vain siksi, että on kirjailija Timo Hännikäisen fb-kaveri ja tuttu. Miehessä, jota tuo porukka vihaa intohimolla täytyy olla jotain hyvää. Jokainen voi tarkistaa asian itse seuraamalla Perttu Häkkisen radio-ohjelmia täältä.

3 kommenttia:

 1. Mutta Orpohan nimenomaan väittää, ettei hänen muijansa ole saanut euroakaan turvapaikanhakijoiden valitusten hoitamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis väittää. Ainahan voi väittää. Totuus on eri asia.

   Poista
 2. Vapaassa maailmassa Orpon pariskunnan touhu on selvää korruptiota paitsi Suomessa jossa se on "Maan tapa."

  VastaaPoista