torstai 3. elokuuta 2017

VALTAMEDIAT KUTEN YLE VAIKENEVAT YOUTUBEN KIRISTYVÄSTÄ SENSUURISTAPari päivää sitten Googlen verkkosivuilta kerrottiin, että sen omistama YouTube aikoo jälleen kerran kiristää sensuuritoimiaan. 
Maailmalla mikään suuri uutistoimisto ja media ei nostanut asiaa esille, vaan uutista käsiteltiin ainoastaan pienissä riippumattomissa uutissivustoissa. Suomessa tapauksesta kertoi ensimmäisenä ja melkeinpä ainoana uutissivisto Nykysuomi uutisessaan Youtube kiristää sensuuria ADL apunaan.

Tällä kertaa YouTubessa sensuuri ulottuu myös sellaisiin videoihin, jotka eivät suoranaisesti levitä globaalieliitin pelkäämää totuus- eli "vihapuhetta", vaan karsinnan kohteeksi joutuu mikä tahansa "kiistanalainen" materiaali, joka ei miellytä asiantuntijaksi värvätyn pahamaineisen juutalaisen painostusjärjestön Anti-Defamation Leaguen eli ADL:n silmää. Puolueellisen sionistijärjestön valinta YouTuben vihapuheasiantuntijaksi ei ole yllätys, sillä Google/YouTube on juutalaisten Sergei Brinin and Larry Pagen omistama. Sattumaa ei liene sekään, että myös muut vekkomaailman vaikuttajat Facebook, Wikipedia, Yahoo, MySpace, E-bay ja jopa PayPal ovat heprealaisen heimon tiukassa monopoliomistuksessa.

Lyhyessä uutisessaan Nykysuomi kertoo:
Google aikoo mm. rajoittaa videoiden leviämistä, jotka eivät riko sen ehtoja, mutta joissa on ”kiistanalaista” sisältöä.

Videot, joista jotkut käyttäjät ovat valittaneet voivat nyt joutua rajoitetuiksi eri tavoin, vaikka ne eivät rikkoisia sääntöjä siinä määrin että ne poistetaan.

Rajoituksina voi tulla mm. varoitustekstejä, mainoksia ei sallita niille ja toimintoja kytketään päältä kuten kommentointi, tykkääminen tai se, että videota voidaan ehdottaa palvelussa.

Google myös käyttää yhä enemmän koneoppimista videoiden poistamiseen. Youtube on myös ottanut kumppanikseen 15 uusliberaalia toimitahoa pahan kitkemiseen palvelustaan.

Tunnetuin niistä on ADL, joka on mm. ilmoittanut, että luvut 13, 38, 83, 511 ja 43 ovat rasistisia. ADL:ää on myös syytetty siitä, että se väittää Israelin kritisoimista antisemitismiksi. 
ADL kieltää Armenian kansanmurhan samalla taistellessaan juutalaisten kansanmurhan unohtamista vastaan ja on lisännyt vihalistoilleen mm. juutalaisten kansanmurhasta selvinneiden jälkeläisiä.
YouTuben tiukentuneesta totuuden tukahduttamisesta ovat olleet huolissaan vain erilaiset riippumattomat sananvapausjärjestöt, libertaarit sekä kansallismieliset aktivistit, joihin sensuuri ensisijaisesti kohdistuu. Luonnollisesti äärivasemmisto on ollut uutisesta hiljaa, sillä se hyötyy eniten siitä, että poliittisten ideoiden ja vaiettujen totuuksien markkinoilla vastapuolen näkemykset vaiennetaan suurelta yleisöltä.

Maailman suurimman videoiden levityskanavan toimet ovat suututtaneet myös ne vaihtoehto-oikeiston aktiivit, jota suhtautuvat muutoin positiivisesti juutalaisiin. Heistä yksi tunnetuin, Ramzpaul, kertoo tuoreessa videossaan, että mikään uusnatsien propaganda ei ole kyennyt lisäämään niin paljon antisemitisimiä kuin ADL:n ryhtyminen YouTuben pääsensoriksi. Ramzpaulin mukaan YouTuben ratkaisu todistaa ikävällä tavalla, että natsien ennakkoluuloiset puheet juutalaisista ovat sittenkin totta.


                                                     *****************************

Yle Fem, torstai 3.8.2017. klo 19:00, Minun Ruotsini 

7/9. Juontaja Ylva Hällen työskenteli 1990-luvulla pakolaisleirillä. Nyt hän tapaa perheen, johon tutustui siellä. Syyriasta Ruotsiin paennut Fady on onnistunut aloittamaan Forshagassa uuden elämän perheensä kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: ruotsi.

1 kommentti:

  1. Ei mitään juutalaisten kansanmurhaa tapahtunut, vaan se oli rotupuhdistus.
    https://ylilauta.org/yhteiskunta/43612730#no92023056
    http://blokiarvostelut.blogspot.com/2015/12/onko-hitlerin-mein-kampf-vaaristetty.html

    VastaaPoista