tiistai 22. elokuuta 2017

PRESIDENTTI NIINISTÖ HALUAA VALVOA SUOMALAISIA, JOTTA MONIKULTTUURI VOISI RYNNIÄ ESTEETTÄ


Suomen ulkomaanedustustojen päälliköiden vuosittaisessa kokouksessa Helsingissä tänä aamuna puhunut presidentti Sauli Niinistö sanoi ääneen sen, jota Yle Watch aavisteli jo viime lauantain kirjoituksessa Tapahtui mitä tapahtui, mutta monikulttuurista ei luovuta. Nyt se on sitten virallista korkeinta valtiojohtoa myöten, että Turun terrori-iskusta huolimatta Suomi tulee jatkamaan liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa, joka on välttämätön ehto vierasperäiselle terrorismille näillä Pohjan perukoilla. Ylen verkkosivuilta löytyvässä videossa ja siihen liittyvässä lyhyessä jutussa jo otskko kertoo kaiken: 
Presidentti Niinistö: "Suomi ei voi sulkea rajojaan sulkeutumatta itse"
Niinistö muistutti, että Suomea sitovat kansainväliset sopimukset pakolaisista ja turvapaikanhakijoista ja niitä Suomen tulee noudattaa. 
– On siis syytä tehdä selväksi: Suomi ei voi sulkea rajojaan sulkeutumatta itse. Palaaminen rajatarkastuksiin lännessä ei estä turvapaikanhakijan maahan pääsyä, ei estänyt itärajallakaan pari vuotta sitten, Niinistö sanoi.
Niinistön puhe edustaa vaihtoehdottomuuden politiikkaa, kun hän toteaa yks kantaan, että rajatarkastukset eivät estä turvapaikanhakijoiden maahan pääsyä. Tämä on silkkaa valhetta, sillä Suomi voi juuri presidentin peräänkuuluttamien kansainvälisten sopimusten perusteella olla päästämättä maahan turvapaikanhakijaa, joka tulee turvallisesta EU-maasta kuten Ruotsista. Mikäli Euroopan Unionissa noudatettaisiin Dublinin sopimusta "pakolaisena" tulo Suomeen olisi jo teknisesti mahdotonta. Suomeen tullessaan turvapaikanhakija on tullut  8-10 turvallisen Euroopan maan läpi, vaikka sopimuksen mukaan turvapaikkaa tulee hakea ensimmäisessä EU-maassa johon on saavuttu.

Kehitysmaalaisten kansainvaellus ei ole sateen kaltainen normaali luonnonvoima, jolle ei muka mahda mitään ja joka pitäisi siksi hyväksyä "luonnollisena ilmiönä". Osuvampi vertauskuva olisi sateen jäljiltä syntyvä mutavyöry, jota vastaan voidaan paikallisesti aina suojautua, jos siihen löytyy vain riittävästi tarmoa. Eri verukkeilla maahan pyrkivät afrikkalaiset onnenonkijat ja potentiaaliset terroristit voidaan pysäyttää Suomen länsirajoilla tarvittaessa helposti. Kyse on puhtaasti poliittisesta tahdosta, ideologisesta arvovallinasta sekä halusta kuulla tai olla kuulematta kansan ääntä. 

Niinistön arvovalintana on suosia kolmannen maailman ylijäämäväestön invaasiota, jonka päässä häämöttää suomalaisen etnisyyden tuhoutuminen ja yhteiskunnan vajoaminen samanlaiseen tilaan, josta muukalaiset ovat lähtöisin. Voi olla, että Niinistön näkemykset kumpuavat hänen pedantista lakimiesasenteesta, jossa sosialistien mädättämän oikeusvaltioperiaatteen katsotaan menevän kaiken edelle. Siksi presidentin mielestä muukalaisia suosivien umpikierojen kansainvälisten pykälien täsmällinen noudattaminen on tärkempää kuin kansakunnan säilyminen tulevaisuudessa. 

Muun poliittisen klienteelin lailla Niinistökin uskoo, että ongelmien ratkaisu löytyy uusien lakien säätämisestä. Tästä kertoo hänen samaisessa puheessaan ollut kannanotto, jossa yhdytään pääministeri Juha Sipilän vaatimukseen, että uuden tiedustelulain hyväksymistä pitää kiirehtiä. Tulee väistämättä mieleen, että terrori-iskua käytetään nyt hyväksi korruptoituneen Systeemin pitkään toivomalle valvonnan lisäämiselle, jota ei ole voitu aikaisemmassa yhteiskunnallisessa tlanteessa toteuttaa.

Koska sekä presidentti Niinistö että eduskuntapuolueet Perussuomalaisia lukuunottamatta eivät halua puuttua maahanmuuttoon terrorismin ehkäisyssä, ainoaksi keinoksi jää epäiltyjen urkinnan tehostaminen uuden tiedustelulain avulla. Kaikista vakuutteluista huolimatta laki voi osoittautua täysin turhaksi ja tehottomaksi. Riippumaton verkkolehti Vastavalkea kertoo tuoreessa artikkelissaan, ettei ole mitään takeita siitä, että kyseinen urkintalaki ennalta ehkäisee terrori-iskuja. Sen soveltamisen hyöty järjestelmälle löytynee muualta, sillä se avaa loppumattomat mahdollisuudet valvoa niitä suomalaisia, jotka suhtautuvat nuivasti maamme poliittisen johdon ajamaan globlistiseen ja suomalaisvihamieliseen politiikkaan.

Tiedustelulaki ei olisi tietenkään mikään läpihuutojuttu, koska se vaatii perustuslain muutoksen, jossa tarvitaan 5/6 enemmistö eduskunnassa. Laki saattaa mennä silti läpi, koska jopa kovassa nosteessa oleva oppositiopuolue Vihreät näyttää kannattavan sitä, jos on uskomista Ylen uutiseen Vihreiden Touko Aalto: Poliisille lisää resurssejaTämä ei ole sinänsä yllättävää, sillä vihreiden suosimaa monikulttuurista yhteiskuntaa ei voi pitää koossa ilman poliisivaltiota ja omien kansalaisten valvontaa. Myös "maahanmuuttokriittinen" Perussuomalaiset kannattaa lakimuutosta, mikä asettaa puolueen samaan rintamaan kansanvihollisten kanssa omaa kansaa vastaan. 

Lakimuutosehdotus ei ole jäänyt valveutuneilta kansalaisilta huomaamatta. Niin sanotun neohumanismin isäksi kutsuttu originelli kansalaisaktivisti Esa Tabeman esitti aivan hiljattain sosiaalisessa mediassa skenaarion, jonka toteutuminen tekisi ajan mittaan Suomesta poliisivaltion:
Todennäköisesti seuraavaa on tulossa: 1. Systeemi ryhtyy seuraamaan pääsääntöisesti satojen suomalaisten viestiliikennettä ja osin jopa kymmenien tuhansien. Tarkoitus on selvittää kiinnostavien henkilöiden kaikki kontaktiverkostot ja kerätä aineistoa, johon tukeutuen voidaan, jos henkilöä pidetään vaarallisena, tekaista jonkinlainen oikeusjuttu. Vaaralliseksi katsotaan henkilö, joka vastustaa Systeemin agendaa, uskoi tämä henkilö väkivaltaan tai ei. 2. Mihin tahansa kansallismieliseen tai jopa ei-poliittiseen hallinnosta liian riippumattomaan järjestöön tai yhteisöön solutetaan provokaattoreita, joiden tehtävänä on vakoilun lisäksi tekaista erilaista "todistusaineistoa" syyttäjäviranomaisille. 3. Ketä vastaan tahansa voidaan periaatteessa nostaa syyte nimettömien todistajien lausunnon perusteella! Käytännössä pelkkä julkituotu kansallismielisyys johtaa , jos muita syytteitä ei löydy, syytteeseen vihapuheesta! Tähän riittää se, että joku provokaattori kertoo kohteen puhuneen levottomia hänen kuultensa.  
Tämä yllä oleva ei toteudu päivässä tai kahdessa, mutta nopeammin kuin moni pelkääkään, sillä Systeemi pelkää, että sen valheilla on piankin lopullinen uskottavuusongelma ja panee toivonsa kaikenaikaa kiristyvään "demokratian itsepuolustukseen". Johtopäätösten aika?
Järjestelmän päällysmiehet ja -naiset selvästi pelkäävät omia kansalaisiaan, mikä on ymmärrettävää, koska viime kesänä Helsingin Uutiset kertoi ajatuspaja e2:n kyselytutkimuksesta, jonka mukaan 42 prosenttia kansalaisista on valmis laittomuuksiin. Uutisjutusta käy selväksi, että kaikkein innokkaimpia oman käden oikeuteen eivät ole suinkaan "äärioikeistolaiset" vaan Vasemmistoliiton kannattajat. 

Tutkimuksen luvut ovat selvä osoitus siitä, että tyytymättömyys järjestelmään on kasvanut huimasti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Protestimielialasta kertoo myös tänään Turun Sanomista löytynyt uutinen Poliisi poisti Orpoa loukanneen banderollin Koulukadun alikululta. Uutinen viestii, että osa kansalaisista ei ole tyytyväisiä siihen alistuneeseen tapaan, jolla terrorin uhreja on haluttu Turussa muistaa, vaan he ovat halunneet muistuttaa miehestä, joka avasi kanatarhan häkin oven ketulle. Juuri tällaisia hulluuden virtaa vastaan kulkevia suomalaisia varten uusi tiedustelulaki on ensisijassa tarkoitettu.


3 kommenttia:

 1. Suomi on hyvää vauhtia muuttumassa DDR:läiseksi ilmianto ja kontrollivaltioksi. Se on oikeastaan aika luonnollinen jatkumo hallinnolle, jolle kansalainen on vain epärehellinen ja vastenmieleinen sosiaalipartkkeli, jolle on annettva valheellinen käsitys siitä että elävät demokratisaa.

  Tuo otsikon kuva on AIVAN LOISTAVA!! Siitä pitäisi teettää juliste vaikkapa Virossa, joita kansalaiset voivat sitten laittaa vaikkapa paskahuussin seinälle, tai
  muuten vaan kotiinsa muistutukseksi siitä ketkä maan tuhosivat sadan itsenäisen vuoden jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usko pois, pian on sekin aika tulossa, että suomalaiset lähtevät maastaan pakolaisiksi Viroon. Kiitos kaikkien 1990-luvun alun jälkeisten maamme hallitusten!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista