maanantai 28. elokuuta 2017

TPS:LTÄ NOLON LASKELMOIVA YRITYS NUOLLA MUOTIAATTEEN MEDIAPAPISTOAYle Turun paikallisuutiset haastatteli tänään TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskolaa (kohdasta 2 min. 20 s.), koska hän oli paikallisen sodomiittiviikon kunniaksi lanseeranut seuralleen oman sateenkaarilipun. Asiasta kertoi myös toimittaja Jouni Koutonen Ylen verkkosivuilla ilmestyneessä jutussa Pride-viesti oli TPS:n pelinavaus etenkin nuorille – ”On okei olla sellainen kuin olet”.


Eskolan höpinät kuulostivat siltä, kuin ääneen olisi päästetty poliittisesti sisäsiistiksi koulutettu mekkoeinaripinko, joka toistaa median rakastamat kliseet kulttuurimarxilaisesta muotiaatteesta. On vaikea sanoa, onko TPS:n toimitusjohtaja vain kyyninen opportunisti, joka hyveliputtaa rappion ajan muotiaatteelle vai onko hän aidosti vasemmistolaisten poliittisesti hyödyllinen idiootti. 

Joka tapauksessa porvariseurana tunnettu TPS on uudella linjavedollaan alistunut vasemmistolaisten ääriajattelun aisankannattajaksi. Sikäli tämä oli vain ajan kysymys, sillä kokoomuslaiset ovat muutoinkin omaksuneet arvokysymyksissä täysin vasemmistolaisen diskurssin, koska kuvittelevat näin pysyvänsä kiinni ajan hengessä ja olevansa "edistyksellisiä" ja "fiksuja", vaikka tosiasiassa he eivät ole muuta kuin kulttuurimarxilaisten hyödyllisiä idiootteja:
– Olen vakuuttunut, että meidän kausikorttilaisemme ymmärtävät kyllä, että syrjintä, ennakkoluulo ja yleinen väheksyntä eivät kuulu mihinkään. Jotkut kommentoijat ovat paheksuneet, että jääkiekkoseura sotkee politiikan urheiluun. Toimitusjohtaja Mika Eskolan mielestä siinä ei ole mitään poliittista, että puolustaa maailmaa ilman syrjintää ja väheksyntää. Tai jos on, seura seisoo asian takana. Mika Eskola
Miksi TPS ei tehnyt tätä ulostuloa kaksi tai viisi vuotta sitten? Kannattiko se silloin vielä "ennakkoluuloja" ja "syrjintää"? Vai olisiko niin, että pervoideologisella päiväperholla ei ollut takavuosina vielä aivan samalanlaista medianostetta kuin nyt, jotta sen puolesta voisi liputtaa myös heteronormatiivinen jääkiekkojoukkue? Tavallisen lätkän seuraajan kannalta TPS:n urheiluun liittymätön seksuaalipoliittinen kannanotto on imagollisesti negatiivinen signaali, jonka vuoksi monet kääntävät selkänsä seuralle, sanoo Mika Eskola tässä yhteydessä mitä tahansa. Arvoliberaaleja TPS ei tällä tempulla saa edelleenkään katsomoon, vaikka he saattavatkin arvostaa Eskolan ulostuloa. Lämpimät sanat ovat edelleen piieni lohdutus hupenevalle kassavirralle.

Porvarillisella Eskolalla ei ole luultavasti mitään käsitystä siitä, että homojen ja muiden seksuaalisesti poikkeavien lobbyllä on vahvat juuret Frankfurtin koulukuntaan ja kulttuurimarxilaisuuteen, joka korvasi vasemmiston ideologian sen jäljkeen kun kommunismi kukistui lopullisesti Euroopassa vuonna 1991. Ennen kaikkea sateenakaari-ideologia pyrkii 1920-luvun Neuvostokommunismin tapaan hyökkäämään porvarillisen yhteiskunnan ydintä, heteroseksuaalista perhettä vastaan. Vetoamalla "erilaisuuden hyväksymiseen" ja muihin tällä hetkellä yleisesti "hyvinä" pidettyhin asioihin, Seta ym. toimijat pyrkivät oksymoronilla kuten homoavioliitolla ensin trivialisoimaan perheinstituution ja lopulta mitätöimään kansakuntaa uusintavan heteroseksuaalisuuden. 


Pieni mutta äänekkäästi esiintyvä, äärimmäisen narsistinen ja poissulkeva LGBTQ-jne. mafia, osaa käyttää taitavasti tunteisiin vetoavaa syrjintä- ja ihmisoikeuspuheretoriikkaa, vaikka niillä ei juuri mitään tekemistä sen kanssa, mitä tuo suhteettoman vaikutusvaltainen painostusryhmä todellisuudessa edustaa. Seksuaalisesti poikkeavilla sekä sukupuolensa silpoajilla on jo nyt omat erityisoikeutensa, joten homoparaatien ja yleisen homorummutuksen tarkoitus ei tosiasiassa ole jo toteutuneen tasa-arvoilveilyn puolustaminen ja syrjinnän vastustaminen, vaan vaatimus, että 96-97 prosentin normaaliväestö alistuu heidän tulkintaansa sukupuolisuudesta ja seksuaalisuudesta.

Tämän raivoisa kauna ja viha normaaliutta ja teveyttä kohtaan on nähtävissä jokaisessa irvokkaassa LGBTQ-jne-paraatissa, mutta hyväuskoiset oikeistoliberaalit eivät kykene erottamaan muuta kuin suvaitsevaisuustoitotuksen, jota kuullessaan kokomuuslaisen ehdollinen refleksi laukeaa ja hänestä tulee älyllisesti puolustuskyvytön suvakkizombi. Mika Eskola Ylessä:
– Mielestäni olisi aika erikoista olla sitä vastaan, että tuodaan parempaa ja hyväksyttävämpää tulevaisuutta ihmisille. Erityisesti urheilua harrastaville nuorille haluamme viestiä, että on okei olla sellainen kuin olet. Eskola huomauttaa, että jalkapallokentillä Suomessa ja Euroopassa on vuosia tehty työtä rasismia vastaan, ja kiekkoleijonatkin kantavat paidoissaan respect-tekstiä.
Parempaa ja hyväksyttävämpää sosialistista tulevaisuutta toivottivat myös maamme eturivin taistolaisälyköt ja toimittajat jo 1970-luvulla, mutta edes tuolla läpipolitisoituneella vuosikymmenellä urheiluseurat eivät julistaneet aikansa muotiaatetta neuvostoystävällisyyttä. Nyt uusvasemmistolainen mädätys on todella syvällä yhteiskunnan rakenteissa, koska sitä kannattaa jo porvarit, joiden kautta kulttuurimarxilaiset syöpäsolut ovat levinneet kulttuurielämän ohella myös urheiluun. Tähän lienee syynä se, että vasemmisto on ottanut paikkansa yhteisen liberaalin moraalifilosofian ylläpitäjänä, kun taas valtavirtaoikeisto vain kopio kömpelösti kuluttajamassoja miellyttävien loputtomien "oikeuksien" vaatimukset vasemmistolta.

Mitä tulee jalkapallokentillä tehtyyn  UEFA:n propagandatyöhön "rasismia" vastaan, on sekin suunnattu vain Euroopan valkoista kantaväestöä vastaan, sillä mediassa ja EU:ssa rasismin lähtöoletuksena on, että siihen syyllistyy vain valkoiset. Samaa valheellista syyllistämis- ja uhriutumiskampanjaa käy myös Seta enemmistönä olevaa normaaliväestöä vastaan.


Mistään Eskolan peräänkuuluttamasta paremmasta, edistyksellisestä tulevaisuudesta ei voida puhua silloin kun poikkeavien rintamaa on laajennettu transseksuaaleihin. Eurooppalaisilla on syystäkin ollut oikeus arvostella somalien tapaa ympärileikata sukukypsät naiset, mutta jotain vikaa on loogisessa ajattelussa silloin kun nuo samat ihmiset näyttävät vihreää valoa miesten sukuelinten silpomiselle, jotta harhaisen ihmisen sukupuoli saataisiin "korjattua", vaikka miehelle jää mutilaation jälkeen edelleen biologisen sukupuolen määrittävä XY-kromosomisto. Näiden sairaiden ihmisten makaaberi "auttaminen" kertoo pelottavaa kieltä siitä, kuinka osaan yhteiskuntaan on päässyt vallalle kulttuuripatologia, joka on primitiivisyydessään karkeammalla tasolla kuin somalien julmat ympärileikkaukset.

Kokoomushenkisen TPS:n laskelmoituun ulostuloon on saattanut vaikuttaa myös seuran toinen suuromistaja Supercell, jonka pomo Ilkka Paananen tunnetaan Finlaysonin homoaktivisti Jukka Kurttilan lailla ärhäkkään rappioliberaaleista mielipiteistään. Ehkä taustalla onkin raadollinen halu tehdä bisnestä homoyleisöllä? Ahneesta optimismista huolimatta on vaikea uskoa, että homot edelleenkään rynnisivät heteronormatiivisuutta tihkuviin jääkiekko-otteluihin:

Kielteinenkään palaute ei seurajohtoa tai yhteistyökumppaneita pelästyttänyt. Eskola kertoo saaneensa maanantaina viestiä muun muassa toiselta pääomistajalta, Supercellin Ilkka Paanaselta. – Omistajalta tuli äsken viesti, että hän on helvetin ylpeä organisaatiosta, että se oli aika selkeä viesti. Samanlaista viestiä on tullut yhteistyökumppaneilta, mitä heidän kanssaan olen keskustellut, ja osa on ihan julkisestikin tuonut esiin asian.
Toimittaja Jouni Koutonen päättää juttunsa Eskolan toivotukseen, johon hän luultavasti itsekin yhtyy. Valtamedian punavihreille toimittajille olisi mieluisaa, että setalaisten ajama vähemmistöille edullinen totalitarismi leviäisi kaikialle yhteiskuntaan ja kaikkiin instituutioihin. Vastaavasti Eskola voi onnitella itseään pioneerityöstään:
– Uskon, että tulevaisuudessa on muidenkin helpompi seurata perässä, kun joku on ensimmäisenä ottanut askeleen siihen suuntaan. On mielenkiintoista nähdä, kuka seuraavaksi ottaa sen askeleen.
Tuohon ei voi todeta muuta kuin että tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla  Aikamme suurin pahuus on siinä, että itsestäänselvät sivilisaation rappioilmiöt selitetään steriilissä, elämälle vieraassa intellektuellismissa "edistykseksi." Samalla yhteiskunnassa pääsevät ääneen vain pahantahtoiset mädättäjät ja kyyniset opportunistit. Siksi on melko varmaa, että muutama muukin seura tekee saman kuin TPS ja yrittää näin kerätä medialta hyvepisteitä.

TPS:n moraaliposeerauksesta ovat kertoneet myös muut mediat kuten Helsingin Sanomat. Hauskaksi jutun TPS joutui somemyrskyn keskelle Pride-päivityksellään – toimitusjohtaja: ”Mieluummin päivä leijonana kuin lopun elämää lampaana” tekee se, että Mika Eskola tuskin tietää, keneltä tuo uhoava mietelause on peräisin. Benito Mussolinilta, mieheltä, joka pyrki ajamaan innokkaasti läpi Italian heteronormatiivisen väestönlisäysohjelman. Punavihreän hegemonian degeneraatti-arvoja kannattavan Eskolan suuhun sopisi paremmin nöyrä ripitys: "Mieluummin päivä kulttuurimarxilaisten aisankannattajana kuin lopun elämä suoraselkäisenä sukupuolirealistina".


                                                      ********************************Yle Fem, maanantai 28.8.2017 klo 19:00, Uusi koti Ruotsissa 

6/6 Viittomakielinen sarja Ruotsiin tulleista kuuroista maahanmuuttajista. Onko Ruotsi kuurojen luvattu maa? Suomalainen Tanja Honkanen ja bosnialainen Ivan Cosic kertovat elämästään kahden kulttuurin välissä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi.

2 kommenttia: