perjantai 18. elokuuta 2017

MONIKULTTUURISUUS SAAPUI TODEN TEOLLA TURKUUN

Turun kauppatori 18.8.2017.

Viimeisen viikon aikana terrorismi on ollut erinäisten tapahtumien vuoksi tiedostusvälineiden otsikoissa. Tänään se sitten laskeutui "kaikkien yllätykseksi" kotimaan kamaralle, Suomen Turkuun. Sitä ennen on syytä tarkastella paria muuta iskua, joista ensimmäisen ei edes ollut terrorismia muuten kuin punavihreiden toimittajien uutisiksi naamioiduissa mielipidekirjoituksissa.

Suhteettomasti eniten huomioita sai viime lauantain punaväritetysti kuvatut tapahtumat Yhdysvaltain Charlottesvillessä, jotka olivatkin varsinainen lottovoitto v
asemmistoliberaaleille, kommunistitotalitaristeille ja Systeemin syöttiläinä toimiville anarkisteille. Hallitseva liberaalimedia ei pysynyt kunnolla housuissaan, kun se pääsi päivästä toiseen tyhjentämään natsipajatsoaan mitä hepposimmilla uutisverukkeilla. 

Myös Ylessä omaksuttiin kosher-liberaalin USA:n Itärannikon narraatio, jossa Donald Trumpin selvästi lievempi "vastamielisenosoittajien" eli äärivasemmiston huligaanien tuomitseminen on merkki Israel-mielisen presidentin natsisympatiosta,  vaikka hän oli pari päivää aikaisemmin kutsunut uusnatseja "pahoiksi" ja "rikollisiksi". Valehtelusta media ei voinut Trumpia syyttää, vaan tällä kertaa hänen rikoksensa oli se, että hän puhui totta luvattomista vastamielenosoittajista, anarkokommunisti-militanteista, joita media kutsuu edelleen kaunistelevalla nimellä "antirasistiset vastamielenosoittajat" ikään kuin liekinheittimin, kusipussein ja pesäpallomailoin varustautuneet tappelunmetsästäjät olisivat lastenvaunuja työnteleviä perheenäitejä "hyvällä asialla". Uniikesta lumihiutaleista koostuvan Antifan moraalisesta aisankannattajuudesta kertoo parhaiten se, että he käyttivät Charlottesvillessä  tappelupukareinaan isoja Black Lives Matter -liikkeen gorilloja.

Valtamedia puhui toistuvasti äärioikeistolaisesta terroriteosta, vaikka jokaiselle tapahtumia ilman CNN:n punalaseja seuranneille kuten Donald Trumpille kävi selväksi, että aggressio lähti äärivasemmiston joukoista. Väkivaltaisella auton murjonnallaan punakaarti sai aikaan paniikkireaktion "natsiterroristissa", mutta tästä ei juuri mediassa puhuttu. Provosoidun kuolemantuottamuksen seurauksena koko punaliberaali blokki mediasta ja yliopistoista aina Järjestelmän subventoimiin anarkisteihin asti sai pitkään toivomansa marttyyrin, jota hyväksi käyttäen he vaativat nyt sanavapauden kieltämistä "natseilta" eli kaikilta niiltä joiden poliittisista näkemyksistä he eivät satu pitämään.Suomessakin valtiovallan suojelemat anarkistit kuten Suvi Auvinen ehtivät hokea tuttua mantraansa, että "natsit tappaa ihmisiä kadulla", kunnes eilen torstaina tapahtui jotain sellaista jota kutsutaan todellisuudeksi. Espanjan Barcelonassa islamistiterroristit tappoivat barbaarisessa iskussa 14 ihmistä, joista suurin osa kuoli kävelykadulla pakettiauton päälleajamana. Hallusinogeeni-vasemmisto kirosi varmaan mielessään huonoa tuuria, sillä enää se ei voinut takertua Charlottesvillen taivaan lahjana tulleeseen natsiuhka-narraatioon, koska median oli raportoitava rauhanuskonnon kannattajien suorittamasta teurastuksesta Espanjassa. Hyödyllisten idioottien keinoiksi hallita nopeasti muuttunutta tilannetta jäi täydellinen vaikeneminen tapahtuneesta tai sitten tuttujen patenttiselitysten esittäminen kuten tulkinta, että iskulla ei ollut mitään tekemistä ulkomaalaisten eikä varsinkaan islamin kanssa.

Tänään tapahtui Suomessa sitten se väistämätön, joka on ollut maahamme tahallaan tuotetussa monikulttuurissa vain ajan kysymys. Jihadistinen puukkoisku keskellä perjantai iltapäivän Turkua avaa väkisinkin suomut tavallisen tuulipukukansalaisen silmiltä. Yhdessä viimeisimmistä iskua koskeneesta Ylen uutisessa, Poliisi: Epäilty on ulkomaalaistaustainen, nuorehko mies – Henkilöllisyys tai motiivi ei vielä tiedossa, kerrotaan, että nuori ei-valkoinen mies oli puukottanut Kauppatorilla ja Puutorilla kahdeksaa henkilöä, joista kaksi on tähän mennessä menehtynyt. Toinen kuolleista oli lastenvaunuja työntänyt nuori nainen. Vaikka viranomaiset  ja media toppuuttelevat tekijän motiivista, monet muut lähteet kuten ruotsalainen Expressen tietävät kertoa, että murhaaja olisi huutanut ennen tekoaan terroristeille tutun "Allahu akbar" eli "Jumala on suuri" -huudon.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt erilaisia spekulaatiota ja silminnäkijälausuntoja, jotka on pakko ottaa ainakin osittain vakavasti, sillä viralliset mediat eivät ole enää samalla tavalla rehellisiä ja kansalaisten asialla kuin takavuosina. Yksi eniten huomioita herättäneistä kommenteista löytyy fb-ryhmästä "Minun Suomen on sinivalkoinen", jossa eräs turkulaisnainen kirjoitti näin: 
Sain tiedon että yksi tekijä olisi Turun Pernossa asuva marokkolainen Adul Rahman niminen mies joka olisi suuttunut kun sai kielteisen päätöksen. Kuulemma Runosmäessä menossa joukkotappeluita matujen ja suomalaisten välillä. Suomalaisilla on mitta tullut täyteen ja lähtenyt kadulle matujen perään. Ihmisten mitta on täynnä.
Se, että keskivertosuomalaisen mitta alkaa täyttyä ei merkitse vielä mitään niin kauan kuin raivo pysyy Facebookin ja Twitterin sisällä. Tähän luottavat myös etnisen kaaoksen Suomeen tuonut polittiis-taloudellinen eliitti ja punavihreä kulttuuriväki. Luonnollisesti vasemmiston ja oikeistoliberaalien hegemoninen viides kolonna ei tule Turun terroriteon vuoksi luopumaan Unelmastaan™, vaikka se on tavalliselle suomalaiselle käymässä veriseksi todellisuudeksi. 

Tällä hetkellä monikultturismin näkyvimmän papiston strategiana on vaieta maahanmuuton seurauksista. Siksi emme tule kuulemaan, mitä lohduttavia perusteita kansanviholliset kuten Irja AskolaDan Koivulaakso, Marjaana Toivanen, Li Andersson ja Paleface haluaisivat kertoa Turussa lastenvaunuja työnnelleen naisen leskelle. Ainoa mitä me todennäköisesti tulemme heiltä lähiaikoina kuulemaan, on se, kuinka rasistit käyttävät jälleen yksittäistapausta hyväkseen. Heidän orwellilaisessa diskurssissaan iskun synnyttämä nettirasismi on itseasiassa vakavampi ongelma kuin terroristin tekemät murhat. 
Outo juttu, ettei Mira ja kumppanit käyttäneet tätä
argumenttia silloin kun yksi kuoli Charlottesvillessä.
Yhtä absurdia ovat hyväkkäiden puheet siitä, että kabaali äärioikeisto haluaa vain hyötyä tämänkaltaisista tragedioista. Tuon nurinkurisen logiikan mukaan "äärioikeistolle" massainvaasio olisikin  onnenpotku, koska se hyötyy sen synnyttämistä ongelmista. Totta kai kansallismieliset lisäävät suosiotaan, kun monikulttuuri näyttää alkuperäisväestölle pahat kasvonsa, mutta on järjetöntä pitää sitä nationalistien varsinaisena etuna. Nationalisteille edullisinta on se, ettei maassa ole etnis-uskonnollista väkivaltaa, mutta tämä merkitsee silloin sitä, että ilman kansan lupaa toteutetusta monikulttuurista olisi luovuttu heti alkuunsa. Koska nyt eletään toteutuneessa huonommassa maailmassa, se voidaan  nationalistien mielestä muuttaa paremmaksi vain kehitysmaalaisten maahanmuuton lopettamisella ja jo täällä olevan etnisesti sopeuttamattoman vapaamatkustajaporukan kotimaihin palauttamisella. 


6 kommenttia:

 1. Minä olen myös, niin - yötä vaan, noteerannut nämä kokispullot. Ne tuli mieleen parseloonasta, ja niistä parseloona.
  Kiitti.

  P.s En muuten tiedä / ole huomannut, onko niissä ihan Turkua sentään ?
  En tiä.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Yle Watchin saama vihje tekijästä oli sittenkin oikein, tekijä oli tosiaan Adul Rahman:
  http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/08/19/turun-terroristi-abdul-rahman/

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista