torstai 27. huhtikuuta 2017

YLESSÄ YLIYMMÄRRETÄÄN ISLAMISTITERRORISMIA JA VAIETAAN GOOGLEN UUDESTA HAKUALGORITMISTA

Europpassa ei olisi islamistiterrorismia ilman islamia har-
joittavia ihmisiä. He taas ovat etnisesti ja uskonnollisesti
tänne kuulumattomia muukalaisia, jotka petollinen poliitti-
nen eliitti on päästänyt maahan kansalta lupaa kysymättä.

Yle TV1, torstai 27.4.2017 klo 21:05. A-teema: Terrorismin uhka 

Tukholman ja Pietarin iskut toivat terrorismin Suomen rajoille. Mikä saa ihmisen ajamaan rekan väkijoukkoon? Mitkä ovat terrorismin juuret? Miten Syyrian sodan ratkaiseminen vaikuttaisi terrorismin hillitsemiseen? Juontajina Annika Damström ja Markus Liimatainen HD.

Linkki ohjelmaan.Jo ensimmäisen 15 minuutin katselu antaa aavistuksen, mitä tässäkin Ylen keskustelussa halutaan pääasiassa propagoida: islamistiterrorismin syynä on länsimaissa oleskelevien arabien kohtaama rakenteellinen rasismi. 

Tätä punaisen yliopiston kantaa edusti selkeimmin vihreiden varapuheenjohtaja Touko Aalto, jonka mukaan "vihapuhe" on syynä kolmannen maailman kuokkavieraiden radikalisoitumiselle Euroopassa. Toisin sanoen jos eurooppalaiset eivät "vihapuhuisi" ollenkaan eli olisivat reagoimatta muukalaisten arjen terroriin ja kuolemaa kylväviin terrori-iskuihin, Isis ym. verkostot lopettaisivat terroritoimensa. Jos oletetaan, että kaikki eurooppalaiset vaikensivat islamilaisinvaasiosta ja sen väkivallasta, olisi se kehitysmaiden tulokkaille pelkästään merkki siitä, että eurooppalaiset ovat antautuneet täysin, jonka vuoksi saraseeni-terroria voidaan kasvattaa kansanmurhan tasolle, koska eurooppalaiset eivät rasistiksi leimautumisen pelossa reagoisi mitenkään. Loogiseen loppuun asti vietynä Touko Laakson vaatima "vihapuheen" lopettaminen johtaisi käytännössä edellä mainittuun absurdin itsetuhoiseen tilanteeseen.

Studioon tuodut kaapunaiset Nahla Hewidy ja Pia Jardi puolustivat ennalta arvattavasti uskontoaan kuin tiikeriemot ja kiistivät kategorisesti että islamilla olisi jotain tekemistä poliittisen islamin kuten Isisin ja Al Qaidan kanssa. Heidän islaminsa levittämisen strategiana Euroopassa on hedelmällinen naisen kohtu, jonka vuoksi he eivät halua säikäyttää vääräuskoisia puhumalla islamiin kuuluvasta pienestä ja suuresta Jihadista, joista edellinen edustaa fyysistä sotaa kaikkia umman ulkopuolisia vastaan. 

Islamilaisen väkivallan syiden poliittisesti korrektia akateemista ymmärtämistä edustivat tietokirjailija Kristiina Koivunen ja Turvapaikanhakijoiden Tuki ry puheenjohtaja Sanna Valtonen. Jo heti ohjelman alusta asti juontaja Markus Liimatainen oli heidän kanssaan samoilla linjoilla nyökytellessään hyväksyvästi näkemyksille, joiden mukaan suomalaisten ja eurooppalaisten nuivista asenteistahan se paapottujen muukalaiselättien terrorismi kumpuaa. 

Toimittaja Liimatainen jopa kyseenalaisti islamistiterrorismin vakavuuden vertaamalla sillä "äärioikeiston" muutamiin polttopulloiskuihin Suomessa. Hän voivottelikin pitkään sitä, ettei "äärioikeiston terrorismia" oteta Suomessa vakavasti. Jos jotain ei ole otettu tässä maassa vakavasti niin se on median silkkihansikkain käsittelemä äärivasemmiston väkivalta. Vähättelystä kertoo jo se, ettei Markus Liimatainen sitä puheenvuoroissaan maininnut, vaan puhumasta päästyään länkytti olemattomasta "äärioikeiston uhasta", joka pahimmillaankaan ei ole muuta kuin laimeaa reagointia islamilaistien silmittömään väkivaltaan.

Ohjelman turhanaikaisuus kävi katsojalle moneen otteeseen selväksi, sillä vuoropuhelu islamistien terrorismista on täysin turhaa, ellei kolmea seuraavaa tekijää oteta huomioon keskustelussa:

1) Yhdysvaltojen valtioita hajoittavat sotatoimet Lähi-idässä. Sionistilobbyjen (mm. AIPAC) ohjaama Yhdysvaltojen ulkoministeriö ajaa Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa puhtaasti Israelin sotilaallisia intressejä. Amerikkalaisille veronmaksajille, olivatpa he sitten valkoisia, mustia tai meksikolaisia, sotiminen Lähi-idässä on pelkkä ylimääräinen rasite, josta he eivät hyödy mitään. Kun USA on pommittanut Israelin vaarallisimmat kilpailijavaltiot kivikauteen, vyöryy sieltä länttä vihaavaa islamilaista väkeä Eurooppaan. Amerikan Anglo-Judeo sionistieliitille tämä on tietysti win-win tilanne, sillä samalla kun Israelin kilpailijat on tuhottu pois pelistä, hajonneista maista vyöryvät miljoonamassat syrjäyttävät ja bastaridisoivat eurooppalaisväestön.

2) Elintasosiirtolaisuuden vetovoimatekijät Eurooppaan. Primitiivisistä Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän ylikansoittuneista (kiitos länsimaiden lääketieteen) maista tullaan mielellään Eurooppaan, koska sosiaalituilla eläminen on täällä monin verroin kannattavampaa kuin työn teko omassa kotimaassa. Vetovoimatekijöitä lisäävät Geneven sopimuksen löysä tulkinta, jolloin "pakolaisuudesta" on tullut elintasosiirtolaisten uusi väylä Eurooppaan. 

3) Kansansa pettänyt eliitti, joka päästää luvattomatt muukalaiset maahan. Sekä EU että kansalliset hallitukset eivät kysy muukalaisinvaasiosta kansalta mitään, vaan päästää vapaamatkustajat epädemokraatisin menettelyin ja kieroja perustuslain tulkintoja hyväksi käyttäen maahan. 

Muslimiterrorismia ei olisi Euroopassa ilman kolmannesta maailmasta tulleita muslimeja. Miksi täällä ei ollut muslimiterrorismia 1950- ja 1960-luvulla? Katsokaa silloisten arabien ja neekerien määrää. Mitä enemmän Euroopassa on muslimeja, sitä enemmän esiintyy terrorismia. Vaikka he viihtyvätkin täällä anteliaan sosiaaliturvan ansiosta mainiosti, synnyttää heidän kognitiivinen kyvyttömyytensä eurooppalaisiin verrattuna kateutta ja kaunaa. Alemmuudentunnossa sitten turvaudutaan islamiin, jolloin voidaan edes jossain olla "ylempiä" kuin eurooppalaiset. Lopulta tämä kauna purkautuu islamilaisena terrorismina. Tämän vuoksi ainoa todellinen keino estää islamilainen terrorismi Euroopassa on lopettaa kehitysmaista tuleva kansainvaellus ja palauttaa jo täällä oleva vierasväestö takaisin kotimaihinsa.

                                          
                                                       **************************


Yle Watch kertoi eilen, että Google, Twitter, YouTube ja Facebook –
 kaikki muuten sattumoisin juutalaistaustaisten henkilöiden omistamia yhtiöitä – ovat alkaneet sensuroida alustoillaan kansalaisten totuuspuhetta. Toimenpiteen syynä on luultavasti se, että se uhkaa epädemokraattisen globaalieliitin valtaa ja sen panmixia-ideologiaa siten kuin kreivi Richard N. Coudenhove-Kalergi sen aikoinaan suunnitelmassaan muotoili.

Internetin tärkein avainkohta ovat hakukoneet, joista Google on selvästi monopoliasemassa. Kauppalehti kertoi eilen verkkosivujensa jutussa Google tekee muutoksia kaikkein pyhimpäänsä – osa sivustoista menettää sijoitusta, osa nouse, että yhtiö muuttaa algoritmiaan siten, ettei hakutuloksissa nouse kärkeen suositut "valeuutissivustot" ja "salaliittoteoriat", jotka ovat virallisen julkisuuden käyttämiä kiertoilmaisuksia totuuden paljastamiselle:
Google aikoo tehdä muutoksia yhtiön pyhimpään eli hakualgoritmiin siivotakseen tuloksista pois valeuutisia, 9to5Google kertoo. Toimien taustalla ovat raportit, joiden mukaan Google tarjoa monin paikoin paikkansapitämättömiä tietoja vastauksina hakuihin.
Muutoksen päämääränä on, että laiskat netinkäyttäjät tarttuisivat vain globaalielittiä palvevan valtamedian valheelliseen uutis- ja tietotarjontaan. 

Poliittisin perustein tehty algoritmin muutos on luonnollisesti herättänyt yksittäisissä kansalaisissa oikeutettua nurinaa, jonka vuoksi suuret mediatalot kuten Yle eivät halua nostaa asiaa pinnalle, jottei siitä tule julkisen keskustelun aihe. 

Etnisen identiteettinsä kadottaneet lännen kuluttajakansalaiset alistuvat tähänkin muutokseen apaattisen välinpitämättömästi ja parin vuoden päästä poliittisesti korrektia algoritmia pidetään itsestäänselvyytenä, aina olemassaolleena asiana. 

Jälleen kerran Euroopan kansoille vihamielinen globaalieliitti on supistanut kansalaisten tiedonhankintaa ja lisännyt epäsuoraa sensuuria ilman että siihen reagoidaan mitenkään. Kuinka pitkälle alistumisessa ollaan vielä valmiita menemään? Ratkaisu on meidän kaikkien käsissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti