tiistai 4. huhtikuuta 2017

YLE SUOSII LAITTOMIEN MUUKALAISTEN PALAUTTAMISTA VASTUSTAVAA PUNAVIHREÄÄ KULTTIA

Kulttuurimarxismin nimeen vannova punapappi Marjaana
Toiviainen vaatii Suomea elättämään kaikki tänne keplotel-
leet muukalaiset, vaikka he ovat saaneet kielteisen turva-
paikkapäätöksen. Kun toimii kuin rikollinen, on rikollinen.
Marjaana Toiviainen on rikollinen


Yle TV1, tiistai 4.4. klo 21:00, 
A-studio

Palautuslennot kuohuttavat. Keskustelemassa 
Turvapaikanhakijoiden Tuki ry:n puheenjohtaja Sanna Valtonen ja poliisi-ylijohtaja Seppo Kolehmainen. Uuden kodin katto vuotaa - mikä rakentamisessa mättää? Studiossa NCC Buildingin maajohtaja Mika Soini ja Rakennustarkastusyhdistyksen puheenjohtaja Pekka Seppälä. Juontajana Markus Liimatainen #YleAstudio HD

Linkki Yle Areenaan.


Helsinki-Vantaan lentokentällä eilen alkaneet häiriköivät mielenosoitukset laittomien turvapaikkaturistien Afganistaniin palauttamista vastaan ovat jatkuneet tänään Helsingin Kansalaistorin mielenosoituksella. Ajoitusta voi pitää näin vaalien alla laskelmoituna,  sillä vihreiden Ville Niinistön piiskaamissa aktivistijoukoissa ollaan tiedetty pitkään jo viime vuonna aloitetuista karkotuslennoista. Lainvoimaisia päätöksiä vastustavan punavihreän roskaväen mielenilmauksen pääjärjestäjänä oli tällä kertaa Minun Suomeni on kansainvälinen -liike, joka toimii maassamme George Sorosin kaltaisten yhdenmukaista maailmaa ajavien epädemokraattisten globalistien käsikassarana. 

Yle uutiset ovat tv:ssä ja verkkosivuilla ottaneet myötämielisen asenteen sekä mielenosoitusta että iltapäivällä tapahtunutta sisäministeriön valtausyritystä kohtaan. Uutisessa 20 mielenosoittajaa marssi sisälle sisäministeriöön – Mielenilmauksessa vastustettiin turvapaikanhakijoiden pakkopalautuksia kerrotaan, kuinka sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg suhtautui twiitissään punavihermilitanttien rynnäkköön huvittuneesti ja totesi ovien olevan kaikille avoinna kuten aina. Voi vain kuvitella mikä olisi ollut valtamedian ja Nergin reaktio silloin, jos parikymmentä kansallismielistä olisi marssinut taloon sisään ja vaatinut virkamiehiltä karkotuspäätösten tekemistä ilmiselville elintasosiirtolaisille. 

Pienen mutta ärhäkästi verkostoituneen punaviherkaartin agitaatio oli myötämielisen Ylen tv-toimituksen mielestä niin kova uutinen, että se piti nostaa illalla A-studion pääaiheeksi. Vieraaksi oli pyydetty Turvapaikanhakijoiden Tuki ry:n puheenjohtaja Sanna Valtonen ja vanha tuttu, poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen. Omassa puheenvuorossaan Valtonen selitti punarintamansa väkivaltaisen virkavallan vastustamisen parhain päin, eikä halunnut moraalisessa ylimielisyydessään tunnustaa joukkionsa toimissa mitään väärää. Päinvastoin, hänhän on mielestään vain hyvällä asialla, "ihmisoikeuksien" nimissä rahtaamassa miljoonakaupalla kognitiivisesti haasteellisia pakolaisnuoria iäkkäiden suomalaisnaisten seksileluiksi suomalaismiesten kustannuksella. Mikäli asiaa kysytään kansanviholliseksi julistautuneelta Sanna Valtoselta, tuollaisen aisankannattajuuden vastustamisen täytyy olla suomalaismiesten paholaismaista rasismia. 

Ihme kyllä, poliisiylijohtaja Kolehmainen ei tällä kertaa alistunut punasyöjättären Seireenin kutsuun, vaan totesi yks kantaan karkotusten olleen lain mukaisia ja että Valtosen joukkio yritti väkivaltaisesti estää virkavaltaa tekemästä työtään. Tällaiset puheenvuorot herättävät poliisijohtoa kohtaan jopa pientä toivonkipinää.

Ylen ja Helsingin Sanomien avoimista sympatioista huolimatta   tai ehkä juuri siksi – punavihreiden ammattimielenosoittajien riekkumiset eivät olleet onnistununeita mediaspektaakkeleja, vaan ne näyttivät vain alleviivaavan sitä, kuinka syvälle verenpunaisiin liejuihin tuo kummajaisjoukkio on kansan silmissä ajautunut. Tragikoomisin esimerkki punavihreästä maanisuudesta on punapappi Marjaana Toiviaisen kontrolloimattoman aggressiivinen käytös Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja tänään iltapäivällä Metsälän säilöönottoyksikön pihalla Helsingissä. Säilöönottoyksikön pihalla Toiviainen oli korvannut Jumalan sanan taikasanalla "ihmisoikeudet", joka on kuin Pedon merkki 666, jota hokemalla globaalille enemmistölle pitäisi aueta portit syömään kansan työllä kerättyä mannaa kuin ahne rottalauma ikään. 

Videoilta näkyvä moraaliposeeraajien hysteerinen vinkuminen on sitä luokkaa, että kyse täytyy olla pienen kultin kollektiivisesta hulluudesta, jossa kielletään hampaat irvessä ympäröivä todellisuus. Punapappi Toiviaisen esiintyminen ja puheet tuovat mieleen kiukuttelevan pikkulapsen, jonka järjettömiin oikkuihin maailma ei näytä suostuvan. Marjaana-pastori ei varmaan itsekään ymmärrä olevansa kulttuurimarxilainen sivilisaation tuhoaja, vaan uskoo olevansa aidosti kristinuskon asialla nostaessaan "ihmisoikeudet" Jumalaksi ja vihamielisen islamin soturit lähimmäisiksi. 

On sietämätöntä, että valtamediat kuten Yle nostavat Sanna Valtosen ja punapapit edustamaan kansalaismielipidettä kysymyksessä, jossa yli 3/4 kansasta on heidän kanssaan eri mieltä. Esimerkiksi sisäministeriön Vaasan yliopistolla teettämä uunituore mielipidetutkimus kertoo, että
Vastaajista 76 prosenttia oli ”eri mieltä” tai ”vahvasti eri mieltä” väitteestä, että kielteisen päätöksen saaneella turvapaikanhakijalla on oikeus jäädä oleskelemaan Suomeen. Sen sijaan 78 prosenttia [vastustajia vain 6%] vastaajista oli samaa tai vahvasti samaa mieltä siitä, että viranomaisten tulee palauttaa ne kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat, jotka eivät poistu maasta vapaaehtoisesti.
Tutkimustuloksia avaa Uuden Suomen kirjoittaja Teppo Ovaskainen tekstissään Suomalaisten enemmistö: Kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat poistettava maasta – kirkkokaan ei saa suojella. Kielteisen päätöksen saaneiden vetkuttelijoiden turvapaikkasirkus on alkanut ärsyttää kansaa jo siinä määrin, että monet eivät todennäköisesti pitäisi kohtuuttomana vapaamatkustajen velvollisuutta kustantaa täällä olonsa ja karkotuslentonsa vastiikkeellisella (leiri)työllä. Lähes 80% kansalaisista kun on sitä mieltä, että Suomi ei saa olla mikään turvapaikkapummien ilmainen lepokoti.

Kiistämättömän nuivasta kansalaismielipiteestä huolimatta täytyy ihmetellä, kuinka kauan enemmistönä olevat maan hiljaiset sietävät hyväosaisen punavihreän kuplan ilveilyn ja keskisormen näytön ei vain suomalaisille, vaan koko lailliselle oikeusjärjestelmälle.

Eräs syy tälle on se, että julkisuudesta ei löydy montakaan turvapaikkainvaasion mielettömyyttä tuomitsevaa vaikuttajaa politiikassa, kulttuurielämässä ja viihdemaailmassa. Tämä on luonut julkisuudessa mielikuvan, että matalan intensiteetin kansanmurhaksi yltynyt kansanvaihto-operaatio on vallitseva normi aivan samalla tavalla kuin pakanallisuuden kitkeminen keskiajalla. Vaikka ulkomaalaisvyöryn sisäsyntyinen pahuus kuten luonnon kuormituksen kasvu, vapaamatkustajuus ja etnisten konfliktien lisääntyminen tiedetään, valtaosa ihmisistä on kuitenkin ehdollistettu perusteettomalla syyllistämisellä ja "vastuulla", jonka vuoksi heiltä on viety argumentatiiviset keinot vastustaa tätä pirullista sivilisaation perikatoon johtavaa politiikkaa. Kuviteltu sosiaalinen paine ja "synnin tunto" saa tuulipukukansan vaikenemaan, vaikka se näkee joka päivä monikulttuurisen pahuuden tekevän tuhojaan lähiympäristössä, isänmaassa ja koko läntisessä kulttuurissa. 

Toinen syy, miksi kansa sensuroi itseään, löytyy niin ikään mediasta, koska sen portinvartijat eivät anna julkisuutta henkilöille, joilla on kykyä ja rohkeutta argumentoida maahamme kohdistuvaa kolmannen maailman invaasiota vastaan. Politiikan ja jopa viihteen puolella tällaisia henkilöitä löytyy melko runsaasti, mutta koska heille ei anneta julkisuutta, kansa ei löydä itseluottamusta antavaa samaistumisen kohdetta, vaan julkisuuden täyttää suomalaisvihamieliset kulttuurirelativistit ja muut kiipijät. Tämä taas saa näyttämään tilanteen siltä, ikään kuin "virallinen Suomi" ja siten muutkin suomalaiset olisivat itseavustetun kansanvaihdon kannalla ja jota jokaisen järjestelmälle uskollisen "kunnon kansalaisen" pitäisi sen vuoksi kannattaa.

Tällaisen konformismin haitallisimpana puolena on se, että median kestoasiantuntijat kuten Eduskuntatutkimuksen erikoistutkija Erkka Railo, voivat objektiivisina tiedemiehinä esiintyessään suoltaa mitä tahansa politisoitunutta soopaa kansalaisten sitä noteeraamatta. Tosin Yle Watchilta Railon kusetukset eivät ole menneet ohi kuten ei hänen viimeisinkään aivopieru, jossa hän yhdisti Saksaan palautetut muutamat juutalaisrikolliset ja kielteisen päätöksen saaneet afghanistanilaiset turvapaikkapummit. Julkisuuden henkilöistä ainoastaan kansanedustaja Olli Immosella (ps.) oli rohkeutta ampua alas Railon twiitti, jonka olisi voinut kuvitella olla jonkun vihreän kilarin kuten Emma Karin tai Ville Niinistön kirjoittama. Oli Immonen kommentoi 4.4.2017 Facerbookissa: 
Valepuhedebatissa ja kehotuksessa luottaa "asiantuntijoihin" on käytännössä kyse siitä, että kansallismieliset ja konservatiiviset äänenpainot halutaan hiljentää yhteiskunnassa. Turun yliopiston tutkija Erkko Railo vakavalla naamalla vertasi eilen tehtyjä lainmukaisia afganistanilaisten palautuksia Suomen natsi-Saksalle toisen maailmansodan aikana luovuttamiin kahdeksaan juutalaiseen. Railo ilmeisesti vastustaa yleisesti kaikkia kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden henkilöiden palautuksia, vaikka tämä veisi pohjan pois Suomen turvapaikkapolitiikalta. Valheellisesti "asiantuntijan" kaapuun pukeutuneet Railon kaltaiset vasemmistoaktivistit käyttävät asiantuntija-asemaansa hyväkseen levittääkseen kansalle totuutena omaa poliittista agendaansa.
Valitettavasti Immosen oikaisevat puheenvuorot eivät näy massajulkisuudessa ja suuri osa kansaa jää näin tietämättömiksi millaisia kulttuurimarxilaisia vehkeilijöitä median käyttämät "asiantuntijat" ovat. Esimerkiksi tämän illan puoli yhdeksän pääuutisissa ja verkkosivulla annettiin jälleen puheenvuoro Koneen säätiön palkitsemalle kulttuurimarxilaiselle tendenssitutkija Miika Tervoselle, jonka dosentin suulla esittämät horinat "tieteellisyydestä" ja "faktoista" uppoavat ilmeisen hyvin hyväuskoisiin demarieläkeläisiin. 

Verkkosivujen myötäkarvaisessa jutussa Seksi takaisin teoriaan! Päivystävät dosentit tuovat älyn säkenöintiä keskusteluun Tervonen saa jälleen tekosyyn toistaa valheellista hokemaansa, että "suomalaisuus oli ja on monikulttuurinen", joka kieroilevasta jargonista puhdistettuna ei tarkota muuta kuin että "Suomi on afrikkalainen", jonka vuoksi maa pitää täyttää neekereillä. Tervosen harhaiset fantasiat on upottanut niin tohtori Jukka Hankamäki kirjoituksessaan Pötypuheen vuodatuksella Vuoden Tiedekynäksi ja aiemmin Yle Watch. Jo pelkästään nämä kirjoitukset lukemalla maan hiljaisille kävisi selväksi, mistä puusta valtavirtavirran näkemyksiä palvelevat tendenssitutkimukset on tehty. Ettei sitten tarvitsisi turvatua pelkkään henkilöön käyvään piikittelyyn, joka tosin sekin on joskus ihan viihdyttävää, kuten erään eläkkeelle siirtyneen toimittajan avautuminen Miika Tervosen kaltaisista dosenteista:
Miika on oikea multikulttuuripersoona! Jos sitä ei mistään muusta huomaa, niin ainakin söpökivasti kaulaan kiedotusta räsystä. Siitä kaikki huomaavat, että tohtorismies. Miika seuraa myös erilaisia rentejä, joita hän fantsusti yhdistelee persoonaansa. Netissä Miikasta on kuva, jossa hän istuu baarissa pää kenossa ja katselee kaukaisuuteen, kuten lukeneilla, älykkäillä tohtorismiehillä on tapana. Miikan vieressä on kirjoja - siitä kaikki tietävät, että hän on sivistynyt, lukenut ja lukeva tohtorismies. Kaulassa hänellä onkin nyt omintakeisesti, mutta näpsäkästi punainen räsy. Indellegduelleilla, se tarkoittaa älykkäillä, on usein kaulassa räsy, kuten Pekka Himasella, Jorma Uotisella ja Waltteri Torikalla. Onkohan Miikakin homo?
                                                              
  
                                                    ********************************Suomi on suomalainen Yle TV1 Tiistai 4.4. klo 20:00

1/10 Taistelu. Juontaja Juhani Seppänen selvittää, ovatko suomalaiset ainoita maailmassa, jotka sotkevat sotasuoritukset urheilumenestykseen. Haastateltavina mm. arkkipiispa Kari Mäkinen ja urheilutoimittaja Juha Kanerva. HD


Pahamaineiset Suomi on ruotsalainen ja Suomi on venäläinen -sarjojen tekijän Juhani Seppäsen uusin keskisormenkannanotto suomalaisuudelle näin itsenäisyyden juhlavuotena. Aiempiin sarjoihin verrattuna Suomi on suomalainen ei ensimmäisen jakson perusteella ole yhtä provosoiva. Tosin arkkipiispa Kari Mäkisen näkeminen nostattaa verenpainetta kenessä tahansa isänmaallisessa, mutta se kai lienee ollut juontaja Seppäsen tarkoituskin. Ohjelmaa tullaan arvioimaan syvemmin Yle Watchissa paremmalla ajalla.

3 kommenttia:

 1. Sellanen sairain 15% poplulaatosta olisi suotavaa uunittaa että tämä maa edes vähän tervehtyisi.

  Ex-Itäblokissa tällaista omaa kansaa vihaavaa syöpää ei olojen karkaisemana ole.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista