maanantai 27. maaliskuuta 2017

VAALIT LÄHESTYY, YLESSÄ NATSIOHJELMAT LISÄÄNTYYYle TV1, maanantai 27.3.2017 klo 19:00, 
Historia: Hitlerin eläimet 

Hitlerin suunnitelma rotupuhtaudesta ei rajoittunut vain ihmiskuntaan. Natsit suunnittelivat kloonaavansa sukupuuttoon kuolleita eläimiä ja valjastavansa ne omien tarkoitusperiensä hyväksi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Linkki Yle Areenaan.Kotimaan vaalien kuten kuntavaalien läheisyyden voi tarkistaa helposti Ylen historiadokumenteista. Natsithan siellä taas seikkailevat kuten viime maanantain "historiadokumentissa" Vankien Buchenwald. Tänä maanantaina oli jälleen natsidokkarin vuoro, mutta tällä kertaa oli jouduttu kaivamaan syvältä pussin perältä, jotta miljoona kertaa toistettuun natsisaagaan saataisiin edes jotain uutta kulmaa, joka pitäisi teemaan väsyneen katsojan mielenkiintoa yllä. 

Jo heikollakin medialukutaidolla varustettu katsoja ymmärtää, minkä vuoksi joka kotimaisen vaalin alla Yle lähettää aina natsidokumentteja: mustamaalatakseen kaikkea kansallismielisyyttä. Vaikka Perussuomalaiset on mitä ilmeisin valeoppositio, suomalaisvihamielinen valtamedia pelkää silti sen vesitettyjä kansallismielisiä teemoja ja haittamaahanmuuton vastaisuutta. Siksi vaalikarjaa yritetään pelotella "nationalismin vaaralla" jauhamalla jatkuvasti natseista, jotta sen stigma tarttuisi myös näennäiskansallismieliseen Perussuomalaisiin.

Jos joku kuvittelee, että natsiryöpsähdyksessä kyse on pelkästä sattumasta, niin ei kahta ilman kolmatta: ensi maanantaina (3.4) on nimittäin taas luvassa natsidokkari Natsien taidekauppias.


Mikäli Yle olisi tasapuolinen se voisi yhtä hyvin esittää vaalien aattona ohjelmia internationalistisen egalitarismin varjopuolista kuten stalinismista ja kansainvälisestä kommunismista. Tai vaikkapa hörhöfeminismin saamasta valta-asemasta julkisessa keskustelussa. Tai haastattelisi edes radioon Eero Paloheimoa, joka kritisoi vihreiden tekopyhyyttä maahanmuutossa, väestöräjähdyksessä ja monikulttuurisuudessa. Mitään tällaista ei ole kuitenkaan luvassa niin kauan kuin Ylen toimittaja-aines tulee pääosin punavihreästä kuplasta, jolla on Suomen kansan edusta poikkeavat intressit.                                                  ******************************


Yle Watchissa on käytetty usein termiä demarieläkeläinen, jolla viitataan muutospelkoiseen konformistiin, joka uskoo kaiken virallisen oloisen, kunhan se vain tulee valtion instanssilta kuten Yleltä. Tämä näkemys saa vahvistusta Yle uutisten verkkosivujen jutusta Tutkimus: Tällaisia puolueiden jäsenet ovat – keskusta ja SDP eläkeikäisten puolueita ja perussuomalaiset miesten:
Sosiaalidemokraattien jäsenistö on kuudesta suurimmasta puolueesta vanhin. Jäsenten keski-ikä on 61,5 vuotta, mikä selittää eläkeläisjäsenten suurta määrää. Kaksi kolmasosaa SDP:n jäsenistä on tutkimuksen mukaan eläkkeellä. Työssäkäyviä jäseniä SDP:llä on 33 prosenttia jäsenkunnasta. – Puolue näyttäytyykin jäsenistönsä rakenteen perusteella enemmän eläkeläispuolueena, tutkimuksessa kirjoitetaan.
Tutkimus vahvistaa myös sen, miksi vihreissä on vallalla unelmahöttöinen irrarationaalisuus ja herkkäuskoinen sentimentalismi:
Vihreät erottuu muista puolueista useammalla asialla. Selvä enemmistö (yli 63 prosenttia) puoleen jäsenistä on naisia. Puolueen jäsenten keski-ikä on noin 43 vuotta, lähes 70 prosenttia heistä käy töissä ja vihreiden jäsenet ovat selvästi korkeimmin koulutettuja.
Akateemisuuden ei pidä hämätä lukijaa, sillä naisvaltaisuuden vuoksi vihreiden korkeakoulutus koostuu enimmäkseen heppoisista näkemystieteistä kuten sukupuolentutkimuksesta, sosiaalipsykologiasta, kasvatustieteistä jne. Humanistisen koulutuksen rinnalla vihreillä on muuta väestöä moninkertaisesti  yleisempi usko uskomustieteisiin kuten parantaviin kiviin, homeopatiaan, puun halaamiseen ym. On myös tunnettu tosiasia, että omaan "fiksuuteensa" pakahtunut lukeneisto noin ylipäätään on taipuvainen harhaiseen idealismiin toisin kuin maan suola, joka joutuu kohtaamaan idealismin reaalimaailmassa kuten asumalla monikulttuurisissa Itä-Helsingin lähiöissä. 

Politiikassa, jossa pitäisi toimia rationaalisesti pitkän tähtäimen suunnitelmien mukaan, naisvaltaisuus on ollut vime vuosikymmenien näytön perusteella tuhoisa voima, varsinkin Euroopan kansankuntien jatkuvuudelle. Naisten miehiä korkeampi empaattisuus oli ennen eurooppalaisten yhteisöjen voimavara, mutta nyt kun sitä on alettu soveltaa politiikassa ulkoryhmiin kuten kolmannen maailmaan kognitiivisesti haasteellisiin uroslaumoihin, olemme joutuneet kaulaa myöten kuseen. Voi olla, että demokratia nykymuodossaan tekee itsensä tyhjäksi, kun punavihreät naiset saavat vaikuttaa väestöpolitiikkaan, jonka tien päässä on islam-enemmistöinen romahtanut valtio.                                                     *************************


Yle TV1, maanantai 27.3.2017 klo 21:30, Dokumenttiprojekti: Totuus pelissä 

Vuoden 2016 Yhdysvaltain presidentinvaalit osoittivat, että valeuutiset ovat tulleet jäädäkseen. Tässä maailmassa vain riippumattomat toimijat voivat yhä heiluttaa sananvapauden lippua. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).


Viime torstaina Yle Fem:tlä tullut propagandaohjelma valtamedian yrityksestä selittää parhain päin siihen kohdistettu oikeutettu kritiikki näytetään nyt TV1:ssä. Tässä manipulaatiossa liberaalin valtamedian tunnetuin keino on projoisoida omat valheet "valeuutisiin". Median epätoivoiset keinot vain kasvavat samassa suhteessa kuin kusetetun kansan käsin kosketeltava viha. Törmäykset ja ristiriidat vain kasvavat kunnes valtamedian viimeisetkin uskottavuuden rippeet rohmahtavat.

4 kommenttia:

 1. Ylen ohjelmia ei enää tule katsottua, olen kyllästynyt natsidokkareihin jo kauan sitten. Ja tietovisatkin alkoivat kyllästyttää minua jo 1970-luvun lopussa, jolloin vähensin TV:n katsomista olennaisesti.

  Mitä olen Areenankin tarjontaa katsonut, ei siellä paljon mitään ole, joskus harvoin joku BBC:n tekemä dokkari jostakin muusta aiheesta kuin natsit. Parhaimmillaankin yksi tai kaksi sellaista tulee katsottua vuodessa. Useimpina vuosina en edes muista vilkaista tarjontaa.

  Ai niin! Olihan siellä ihan hyvä kotimainenkin dokumentti kieltolaista, joku aika takaperin.

  VastaaPoista

 2. YLE:n väärennetyt natsidokumentit ja "unohdetut" suomalaiset fasistit

  http://finnsanity.blogspot.com/2015/05/suomalaiset-fasistit-ja-valtio-terroria.html


  FINNSANITY.BLOGSPOT.COM


  VastaaPoista
 3. yksi keino "vaientaa" vaihtoehtoiset mediat on luoda niitä lisää ja alkaa suoltaa pseudotieteelistä potaskaa näin saadaan totuus hukutettua paskan joukkoon ja kaikkea epävirallsita mediaa aletaan pitää epäluotettavana.siinäpä mietittävää että mitä tämä julkaisu ja sen linkittämä julkaisu siinä palapelissä edustaa?! itsellä on siitä ajatus mutta toivon että ihmiset miettivät asiaa itse! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sinulla jotain linkkejä "pseudotieteellisyyteen" esim. tästä blogista vai uskotko että valtavirtaa voi lepyttää alistumalla samaan "kunnialliseen" peliin, jonka valtamedia / punavihreät ovat meille asettaneet?

   Poista