keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

A-STUDIOSSA EDISTETTIIN JÄLLEEN LÄNSIMAIDEN PERIKATOA

Poliisi suojelee karkotettavaksi määrättyjä laittomia
kehitysmaalaisia.


Yle TV1.keskiviikko 1.3.2017 klo 21:05, 
A-studio  

Maahanmuuttoviraston päätökset kohtuuttomia. Turvapaikanhakijoiden protesti. Uhkaako Eurooppaa ja Yhdysvaltoja kauppasota? Vieraina EU:n kauppakomissaari Cecilia Malmström ja europarlamentaarikko Heidi Hautala. Sukupuolineutraali avioliittolaki astuu voimaan. Juontajana Annika Damström. #yleastudio HD

Ohjelmalinkki Yle Areenaan.

Hylätyn turvapaikkahakemuksen saaneet, pääosin Irakista kotoisin olevat nuoret miehet, ovat pitäneet luvatonta mielenosoitusta kolmatta viikkoa Helsingin Rautatientorilla. Kymmenen maan kautta Suomeen papereitta tulleet elintasosiirtolaiset olisi pitänyt jo Dublinin sopimuksen perusteella palauttaa ensimmäiseen EU-maahan, johon he tunkeutuivat. Siksi myös hyväksytyn päätöksen saaneet ulkoeurooppalaiset oleskelevat maassamme perusteettomasti. 

Valtion lakien ja siten kansalaisten suojelun kannalta kaikkein raskauttavinta on virkamiesten ja poliitikkojen toiminta, koska he sallivat kielteisen turvapaikan saaneiden maassaolon ja jopa luvattoman mielenosoitusleirin pitämisen. Poliisin ensisijainen tehtävä olisi hajoittaa karkotuspäätöksen saaneiden henkilöiden luvaton mielenosoitus, ottaa maassa ilman asianmukaista oleskelulupaa olevat kiinni ja passittaa heidät veronmaksajien armollisella kustannuksella lentokoneella lähtömaihinsa. Näin sanoo lait ja asetukset, mutta mitä tekee poliisi, poliitikot ja valtamedia?

Valtiouskolliset demarieläkeläiset voivat jälleen turvautua kotiraamattuunsa Yle uutisiin, jonka verkkosivujen jutussa Migri ei jäädytä turvapaikanhakijoiden palautuksia – Mielenosoitus Helsingin Rautatientorilla jatkuu kerrotaan, kuinka "kunnon kansalaisen" pitäisi suhtautua tähän lailliseen laittomuuteen. Jutun kuvaksi oli saatu sopivasti leirin ainoat lapset, jonka kautta voidaan laukaista ehdollistetun lukijan tunnerefleksit, jotka estävät asian rationaalisen tarkastelun. Toimittaja Ulla Malmisen revolverihaastattelussa Maahanmuuttoviraston ylijohtaja Jaana Vuorio joutuu jatkuvasti perääntymään ja selittelemään "vääriä turvapaikkapäätöksiä", vaikka oikeudenmukaisessa maailmassa Ulla Malminen olisi pitänyt panna piinapenkkiin ja kysyä, miksi hän journalismillaan vastustaa lainmukaisia päätöksiä ja puolustaa maassa laittomasti olevia kehitysmaalaisia elintasosiirtolaisia.

Illan A-studiossa jatkettiin samalla linjalla, kun turvapaikkaväylän kautta harjoitettua ekologisesti kestämätöntä maahanmuuttoa puolustettiin Maahanmuuttoviraston ylijohtaja Jaana Vuorion ja Pakolaisavun toiminnanjohtaja Annu Lehtisen näkemyksillä, vaikka aidosti kriittisessä journalismissa studiossa pitäisi olla myös vasta-argumentien esittäjiä. Nyt myötäkarvainen toimittaja Annika Damström antoi vapaan puheenvuoron vihamielistä muukalaisinvaasiota puolustaville kansanvihollisille.

Toisin kuin kansallismieliset, luvattomat turvapaikkaturistit saivat heti alun insertissä puolustaa itseään väittämällä, että Migrin haastattelijat ja tulkit ovat epäpäteviä. Väite perustuu mitä todennäköisimmin siihen, että kielteiset päätökset eivät ole olleet haastateltujen kannalta mieluisia, joten vika on muissa kuin heissä! Keskustelussa maahanmuutomyönteinen naisrinki (mitä sitä miehiltä kysymään) ajautui alusta lähtien väärille raiteille, koska debatissa ei otettu lähtökohdaksi Dublinin sopimusta, jota sekä Suomen valtio että jokainen vuoden 2015 jälkeen tullut turvapaikanhakija rikkoo: sopimuksen mukaan kaikki irakilaiset, afganistanilaiset ja somalit ym. pitäisi lähettää takaisin Kreikkaan, tai mieluummin omille kotikonnuilleen. Luonnollisesti Pakolaisavun Lehtinen olisi millä tahansa kierolla "kansainvälisen suojelun" ihmisoikeusverukkeella valmis siirtämään vaikka koko Afrikan Suomeen.

Punavihreiden toimittajien naisittaman valtamedian kannat tuskin tulevat kenellekään yllätyksenä, mutta sen sijaan outona voi pitää sitä, että poliisi ja näkyvät poliitikot kuten sisäministeri Paula Risikko suhtautuvat laittomien maassaolijoiden luvattomaan telttaleiriin hyväksyvästi. Näin tehdessään he eivät ole ainoastaan piittaamattomia puolustamilleen ja säätämilleen laeille, vaan he antavat matelevalla tunnepuheellaan myös moraalisen hyväksynnän ilmiselvälle laittomuudelle. Telttaleirillä vierailevat kansalaisjärjestöjen hyysääjät ja poliitikot haluavat tietenkin signaloida omaa "empaattisuuttaan", vaikka samalla he kenties ymmärtämättään osoittavat syvää halveksuntaa tavallisia suomalaisia, oikeusvaltiota ja parlamentaarista järjestelmää kohtaan. 

Varsinainen rimanalitus on ollut poliisin toiminta telttaleiriä ja etenkin laillista vastamielensoitusta vastaan. A-Studion jutussakaan ei puhuttu mitään Suomi Ensin -ryhmän "Maidan" vastamielenosoittajista, joita virkavalta on kohdellut häpeällisen törkeäksi. Jokin aika sitten poliisi pidätti ilman sen kummempaa syytä järjestön vetäjän Marco de Wittin. Onko häpeämättömyydellä mitään rajaa silloin kun poliisi vainoaa Suomen kansalaisia, mutta ei tee mitään laittomien turvapaikanhakijoiden slummileirille keskellä Helsinkiä?

Rivipoliisienkin rappiosta kertoo se, että eräs innokas multikullti-sinivuokko toi Suomi Ensin -ryhmän mielenosoitusleiriin keskellä yötä kongolaisen turvapaikan hakijan ärsyttääkseen läsnäolijoita. Sittemmin samainen Kongo-poliisiksi nimetty miekkonen kävi humalassa haastamassa riitaa Suomi-Maidan-mielenosoittajille. Vielä ei ole tiedossa minkälaisia seuraamuksia Kongo-poliisille on tulossa, mutta tuskin mitään vakavampaa, koska poliisin ylin johto on jo näiden kolmen viikon aikana antanut luvan katupoliisille kovistella suomalaismielenosoittajia samalla kun se ei ole tehnyt mitään "mustalaisleiriä" vastakkaisella puolella pitäville laittomille ulkomaalaisille. Poliisi on puolensa valinnut eikä se ole Suomen kansa –
 näin se on samassa rikollisessa suomalaisvihamielisessä ringissä poliitikkojen ja median kanssa.

Bonus: Yli sata kulttuurimarxismin syövyttämässä yliopistossa työskentelevää akateemista vaikuttajaa on julistanut sodan suomalaisuuden säilymistä vastaan. Pahamaineisessa trendiperseiden Image-lehdessä he ovat allekirjoittaneet vetoomuksen, jossa liittoudutaan Rautatientorilla leiriä pitävien laittomien muukalaisten kanssa. Samalla nämä omaa kansaansa halveksuvat punaporvarit vaativat, että pakolaispolitiikasta pitää tehdä entistäkin avoimempi väylä "siirtolaisuudelle", toisin sanoen ilman kansalaisten suostumusta olevalle invaasiolle, jolle ei loppua näy. Tai loppuuhan se viimeistään silloin, kun kansanvaihdon eli kansanmurhan jälkeen Suomesta on tullut samanlainen Paskastan kuin tänne pyrkivien kotimaista, jolloin motiivia loisimismuutolle ei enää ole.

Nämä henkilöt ovat julistautuneet Suomen kansan intressiä vastaan. Tulevaisuudessa tämäkin lista tulee tarkastelun alaiseksi:
Sinikka Aapola-Kari Tutkimusjohtaja, Nuorisotutkimusseura
Jutta Ahlbeck Projektitutkija, Åbo Akademi
Risto Alapuro Professori emeritus, Helsingin yliopisto
Maarit Alasuutari Professori, Jyväskylän yliopisto
Pertti Alasuutari Akatemiaprofessori, Tampereen yliopisto
Rolle Alho Tutkijatohtori, Jyväskylän yliopisto
Anu Hanna-Anttila Tutkimuspäällikkö, Metalliliitto
Anneli Anttonen Professori, Tampereen yliopisto
Ilkka Arminen Professori, Helsingin yliopisto
Paul Van Aerschot Dosentti, Helsingin yliopisto
Tiina Arppe Dosentti, Helsingin yliopisto
Klas Backholm Apulaisprofessori, Helsingin yliopisto
Riikka Bado Tutkiva teatterintekijä
Gwenaëlle Bauvois Lehtori, Helsingin yliopisto
Erna Bodström Tutkija, Helsingin yliopisto
Georg Boldt Tutkija, Tampereen yliopisto
Kristiina Brunila Apulaisprofessori, Helsingin yliopisto
Linda Bäckman Tutkija, Åbo Akademi
Karin Creutz Tutkija, Helsingin yliopisto
Veikko Eranti Tutkija, Tampereen yliopisto
Jani Erola Professori, Turun yliopisto
Matti Eräsaari Tutkija, Helsingin yliopisto
Camilla Granholm Lehtori, Helsingin yliopisto
Linda Haapajärvi Tutkija, EHESS
Ilka Haarni Dosentti, Helsingin yliopisto
Camilla Haavisto Tutkijatohtori, Åbo Akademi
Nelli Hankonen Akatemiatutkija, Tampereen yliopisto
Hannele Harjunen Yliopistonlehtori, Jyväskylän yliopisto
Johanna Hiitola Lehtori, Jyväskylän yliopisto
Markus Himanen Tutkija, Tampereen yliopisto
Peter Holley Tutkija, Helsingin yliopisto
Päivi Honkatukia Professori, Tampereen yliopisto
Marja-Liisa Honkasalo Professori, Turun yliopisto
Karina Horsti Akatemiatutkija, Jyväskylän yliopisto
Ida Hummelstedt-Diedou Tutkija, Helsingin yliopisto
Aleksi Huhta Tutkija, Turun yliopisto
Elsi Hyttinen Tutkija, Turun yliopisto
Juho Härkönen Professori, Stockholms universitet
Eila Isotalus Tutkija, University College London
Marjaana Jauhola Akatemiatutkija, Helsingin yliopisto
Maija Jokela Tutkija, Tampereen yliopisto
Eeva Jokinen Professori, Itä-Suomen yliopisto
Ilse Julkunen Professori, Helsingin yliopisto
Katarina Jungar Lehtori, Helsingin yliopisto
Markus Jäntti Professori, Helsingin yliopisto, VATT
Mirjam Kalland Rehtori, Svenska social- och kommunalhögskolan, Helsingin yliopisto
Annastiina Kallius Tutkija, Helsingin yliopisto
Johannes Kananen Yliopistolehtori, Helsingin yliopisto
Anu Kantola Professori, Helsingin Yliopisto
Johanna Kantola Akatemiatutkija, Helsingin yliopisto
Anu Katainen Lehtori, Tampereen yliopisto
Marja Katisko Tutkija, DIAK
Suvi Keskinen Akatemiatutkija, Turun yliopisto
Ullamaija Kivikuru Professori emerita, Helsingin yliopisto
Lotta Koistinen Tutkija, Turun yliopisto
Anu Koivunen Professori, Stockholms universitet
Kalle Korhonen Dosentti, Helsingin yliopisto
Aino Korvensyrjä Tutkija, Helsingin yliopisto
Hanna Kuusi Yliopistonlehtori, Helsingin yliopisto
Anitta Kynsilehto Tutkijatohtori, Tampereen yliopisto
Aappo Kähönen Dosentti, Helsingin yliopisto
Jukka Könönen Tutkija, Helsingin yliopisto
Liisa Laakso Rehtori, Tampereen yliopisto
Sofia Laine Dosentti, Helsingin yliopisto
Mikko Lagerspetz Professori, Åbo Akademi
Tuomas M.S. Lehtonen Pääsihteeri, SKS
Markus Leikola Kirjailija
Johanna Leinonen Dosentti, Siirtolaisuusinstituutti
Kirsti Lempiäinen Lehtori, Lapin yliopisto
Annika Lillrank Lehtori, Helsingin yliopisto
Carl-Gustav Lindén Tutkijatohtori, Helsingin ylipisto
Eeva Luhtakallio Lehtori, Tampereen yliopisto
Mari Maasilta Lehtori, Lapin yliopisto
Mianna Meskus Akatemiatutkija, Helsingin yliopisto
Kaarina Nikunen Professori, Tampereen yliopisto
Camilla Nordberg Akatemiatutkija, Helsingin yliopisto
Lena Näre Apulaisprofessori, Helsingin yliopisto
Sari Näre Dosentti, Helsingin yliopisto
Elina Oinas Professori, Helsingin yliopisto
Antero Olakivi Tutkija, helsingin yliopisto
Emilia Palonen Lehtori, Helsingin yliopisto
Saara Pellander Tutkijatohtori, Helsingin yliopisto
Maija Peltola Tutkija, Nuorisotutkimusseura
Virve Peteri Tutkija, Tampereen yliopisto
Vesa Puuronen Professori, Lapin yliopisto
Niko Pyrhönen Tutkija, Helsingin yliopisto
Tobias Pötzsch Tutkija, Helsingin yliopisto
Susanne Österlund- Pötzsch Dosentti, Åbo Akademi
Anssi Peräkylä Professori, Helsingin yliopisto
Päivi Pirkkalainen Tutkija, Jyväskylän yliopisto
Panu Raatikainen Dosentti, Tampereen yliopisto
Anna Rastas Akatemiatutkija, Tampereen yliopisto
Marjaana Rautalin Tutkijatohtori, Tampereen yliopisto
Hanna Repo Tutkija, Turun yliopisto
Leena-Maija Rossi Tutkija, Helsingin yliopisto
Maria Ruotsala Elokuvaohjaaja
Pajari Räsänen Tutkija, Helsingin yliopisto
Syksy Räsänen Yliopistotutkija, Helsingin yliopisto
Kirsi Saarikangas Professori, Helsingin yliopisto
Eija Saarikivi Kulttuurituottaja
Arttu Saarinen Dosentti, Turun yliopisto
Kirsti Salmi-Niklander Tutkijatohtori, Helsingin ylipisto
Tom Sandlund Professori emeritus, Helsingin yliopisto
Beata Segerkrantz Lehtori, Helsingin yliopisto
Minna Seikkula Tutkija, Turun yliopisto
Matti Similä Professori emeritus, Helsingin yliopisto
Harriet Silius Professori emerita Åbo Akademi
Oula Silvennoinen Dosentti, Helsingin yliopisto
Stefan Sjöblom Professori, Helsingin yliopisto
Pamela Slotte Apulaisprofessori, Åbo Akademi
Jan Sundberg Professori, Helsingin yliopisto
Jukka Syväterä Tutkijatohtori, Tampereen yliopisto
Liina Sointu Tutkija, Tampereen yliopisto
Tiina Sotkasiira Tutkija, Itä-Suomen yliopisto
Johanna Sumiala Lehtori, Helsingin yliopisto
Juha Suoranta Professori, Tampereen yliopisto
Teivo Teivainen Professori, Helsingin yliopisto
Tuula Teräväinen de Litardo Tutkija, Itä-Suomen yliopisto
Miika Tervonen Dosentti, Helsingin yliopisto
Salla Tuori Apulaisprofessori, Åbo Akademi
Marja Tiilikainen Akatemiatutkija, Helsingin yliopisto
Reetta Toivanen Dosentti, Helsingin yliopisto
Sanna Valtonen Tutkija, Helsingin yliopisto
Tiina Vaittinen Tutkija, Tampereen yliopisto
Sirkku Varjonen Tutkija, Helsingin yliopisto
Soile Veijola Professori, Lapin yliopisto
Liisa Voutilainen Tutkija, Helsingin yliopisto
Esa Väliverronen Professori, Helsingin yliopisto
Östen Wahlbeck Lehtori, Helsingin yliopisto
Anu Wartiovaara Akatemiaprofessori, Helsingin yliopisto
Marjukka Weide Tutkija, Jyväskylän yliopisto
Rita Wickholm Hallintopäällikkö, Svenska social- och kommunalhögskolan, Helsingin yliopisto
Sirpa Wrede Lehtori, Helsingin yliopisto
Tuomas Ylä-Anttila Dosentti, Helsingin yliopisto
Hanna Ylöstalo Tutkijatohtori, Tampereen yliopisto
Minna Zechner Tutkintopäällikkö, Seinäjokki AMK
Henrika Zilliacus-Tikkanen Lehtori, Helsingin yliopisto
Kim Zilliacus Lehtori, Helsingin yliopisto


                                                **********************************Yle TV1, tiistai 28.2. 2017 klo 18:30, Puoli seitsemän 

Vieraana Tom of Finland -näyttelijä Pekka Strang. Tapaamme huomenna naimisiin menevän pariskunnan uuden avioliittolain aattona. Juontajina Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen. #puoli7 HD


Yle TV1.keskiviikko 1.3.2017 klo 21:05, A-studio  

Maahamuuttoviraston päätökset kohtuuttomia. Turvapaikanhakijoiden protesti. Uhkaako Eurooppaa ja Yhdysvaltoja kauppasota? Vieraina EU:n kauppakomissaari Cecilia Malmström ja europarlamentaarikko Heidi Hautala. Sukupuolineutraali avioliittolaki astuu voimaan. Juontajana Annika Damström. #yleastudio HD


Karkea arvion mukaan Ylen toimittajista vähintään 2/3:sta äänestää (puna)vihreitä, mutta juttujen perusteella myös seksuaalinen poikkeavuus on moninkertaista kantaväestöön verrattuna samoin kuin alkoholismi. Tyypillinen kaupunkilainen media-alan ammattilainen on punavihreitä kannattava heteroseksuaali homoemo, mutta pelkän moraaliposeeraavan Gutmensch-asenteen lisäksi tuossa virulentissa punarottalaumassa vilistelee paljon myös ihan oikeita sodomiitteja. 

Sen voi käydä arvioimassa viime viikkojen Yle uutisten verkkosivujen jutuista kuten normaaleja vastaan suunnatusta syytekirjelmästä Jussin, 67, tarina: Tällaista on ollut olla homo Suomessa – Ystäviä kuoli aidsiin, seuraa etsittiin metsästä, ja vauvakuume iski, jossa homoista tehdään pyhimystarinoiden sankareita, joita on syytä katsoa ihaillen. Mikä voisikaan olla irvokkaammin kaukana todellisuudesta, mutta homomanian kouristuksissa media on valmis ulostamaan vaikka minkälaista uutisripulointia. Alinta kastia lienee Antti Laakson tuore juttu Arkkipiispa vihittäville homopareille: "Kiitän Jumalaa teidän olemassaolostanne", jossa arkkipiispa Kari Mäkinen julistaa kirjaimellisesti degeneraattien olevan pyhimyksiä.

Epävirallista homoviikkoa juhlistettiin sekä eilen että tänään TV 1:n Puoli seitsemän -hömppäohjelmassa, jossa studioon ei saada raahatuksi koskaan muita kuin vasemmistolaisia (onko niitä muitakin?) näyttelijöitä ja pop-musiikoita. Tom of Finland -teemaa on Puoli seitsemässä käsitelty viime viikkojen aikana parikin kertaa, mutta eilen osui kohdalle kunnon täky, kun törkeitä homopornokuvia raapustelleen "taitelijan" elämästä tehdyn elokuvan päänäyttelijä pääsi saarnaamaan kulttuurimarxilaisuudella hapatettua tasa-arvosuvaitsevaisuutta. Yksikin hereillä oleva vasta-argumentoija studiossa, niin olisimme nähneet näyttelijä Pekka Strangin moralistisen korkeaveisun katkenneen kuin leikaten.

Illan A-studion toisena aiheena oli liberaalitotalitaristinen käytännön pila, Orwellin 1984 hengessä toteutettu "sukupuolineutraali avioliitto" eli oksymoroni homoavioliitto. Vieraina olleet Setan pääsihteeri Kerttu Tarjamo ja homoviihdyttäjä Mikko Silvennoinen pääsivät hehkuttamaan homoavioliittoa ikään kuin lain voimalla voitaisiin ilmoitusluontoisesti normalisoida vähemmistön poikkeavuus. Pieni vähemmistö voi toki vaatia valtiolta hyväksyntää ja ylistystä, mutta sitä se ei silti saa koskaan luonnolta (geneettinen umpikuja), ihmiskunnan historialta, avioliittoinsituution tarkoitukselta eivätkä ihmisiltä, jotka eivät pidä homoutta yhdenvertaisena luonnollisen lisääntymisen kanssa. 

Homoavioliiton lailliseksi tulemista juhlistaneen keskustelun kyytipojaksi studiobilettäjille tarjoiltiin tarina tamperelaisesta lesboparista Jennistä ja Virpistä. Heidän pääsemistään avioliittoon (sic) kuvattiin satumaisen romanttisena rakkaustarinana, jolle hymisteltiin studiossa ennalta arvattavan hyväksyvästi. Aiemmin Ylen tv-uutisissa ja verkkosivuilla kerrottiin toisesta lesbopari Amandasta ja Emiliasta. Verkkosivujen jutusta Nyt se on vihdoin mahdollista: Amanda ja Emilia pitävät kesähäät – "Kirjaimellisesti törmäsimme toisiimme", saimme oppia mm. sen, kuinka paljon parempia ihmisiä aina käytöstapoja myöten lesbot ja homot ovat verrattuna meihin tylsiin junttiheteroihin. 

Studiossa tunnelma oli katossa ja katsoja saattoi odottaa, että minä hetkenä hyvänsä pöytään saatetaan tuoda samppanjanlasit skoolattaviksi, varsinkin kun Mikko Silvennoinen oli silmin nähden täpinöissään omista tulevista häistään. Toimittaja Damström jaksoi kuitenkin juhlahumun keskellä muistuttaa, että "tasa-arvotyö" on edelleen kesken. Setan punamädättäjä Tarjamo tarttuikin tähän nopeasti ja alkoi luetella pienen painostusjärjestönsä vaatimuksia, joiden tahtoon enemmistön on syytä alistua. Tarjamon seuraavina tavoitteina ovat ainakin homojen äitiyslaki sekä uusi translaki. Kaiken kivapuheen ja esitettyjen vetoomusten rinnalla seksuaalisesti poikkeavien sisäsyntyisistä ongelmista ei puhuttu taaskaan yhtään mitään.

Kaltevalle pinnalle könyttyään Seta onkin sukeltanut syvälle ihmisen pimeimpään alapäähän ja on saanut median jo nyt puolelleen trans-kysymyksessä. Uhripääomaa kerätään kovalla kiireellä, mikä käy selväksi Ylen Aamu-tv:n jutussa Tutkija: Homo- ja transnuoret kokevat syrjintää miehisillä työpaikoilla ja epäröivät kasvatusalaa, jossa jälkimarxilaisen yliopistopolitrukin suulla puhutaan "sukupuolien moninaisuudesta". Roskaa. Setan fb-sivulla Juha Lankinen jauhottaa 6-0 puhujat, jotka sössöttävät sukupuolen konstruktiosta:
Wikipediasta: "Intersukupuolisuus on sukupuolisuuden KEHITYSPOIKKEAMA, jossa yksilön sukupuolta ei voida yksiselitteisesti määrittää sukupuoliominaisuuksien avulla. Intersukupuolisella voi olla sekä mies -että naistyypillisiä sukupuolen tunnusmerkkejä, tai sukupuoliset tunnusmerkit voivat olla epäselvät. Intersukupuolisuuden aiheuttajana on yleensä GEENIMUTAATIO tai sukupuolikromosomien POIKKEAVA määrä, mutta myös kehitysiässä tapahtuneet hormonitasojen POIKKEAMAT voivat johtaa intersukupuolisuusTILOIHIN. Intersukupuolisesta ihmisestä on vanhastaan käytetty myös nimitystä hermafrodiitti."

Se, että ihminen ei ole mies tai nainen, on seurausta SAIRAUDESTA. Siksi puhe jostain sukupuolen moninaisuudesta on täyttä huuhaata. Jos inter- ja transsukupuolisia on väestöstä korkeintaan promille, niin se ei tietenkääan tarkoita sitä, että mies-nainen -jaottelu muuttuisi irrelevantiksi. Kaikki tietävät, että aina on ollut erilaisia syntymävikoja, kuten päästään yhteen kasvaneita kaksosia, down-lapsia, epilepsiaa, suulakihalkiota, verenvuototautia jne. Nämä ovat kuitenkin selkeästi poikkeuksia terveestä lapsesta ei joitain ominaisuuksia muiden joukossa, kuten sini- tai vihreäsilmäisyys."
Sivilisaation dekadenssista käänteestä aidosti ilahtunut Silvennoinen korosti ohjelman lopussa, että "maailma ei ole vielä valmis", jolla hän yhdessä toimittaja  Damströmin kanssa tarkoitti sitä, että länsimaissa valtion virallinen sodomia ei ole vielä aivan sataprosenttista eikä siten kansallisen kulttuurin kaapin päällä. 

"Hyvien asioiden" listaa luetellessaan Setan Tarjamo katsoi, että myös maahanmuuttoasioissa on vielä työsarkaa. Tosiaan, tuo sama punavihreiden setalaisten joukko toivottaa emansipaation nimissä Suomeen rajattomasti kivikautisia kehitysmaalaisia, käytännössä islamilaisista maista tulevia turvapaikkaparasiitteja. Mikäli heidän Unelma toteutuu ja maa täyttyy muhamettilaisista nuorista, voivat sivilisaation iltaruskolle jo nyt laskeutuneet tarkkailijat seurata viihdyttävää tragikomediaa, jossa punavihreät homoemot ja islamilaiset rauhanuskonnon harjoittajat yrittävät luoda yhteisen monikulttuurisen paratiisiin. 

Setan ja homoemojen muodostaman kulttuurisen homomafian tragedia on se, että se ei tyydy siihen, mikä olisi kohtuullista ja järkevää. Marxilaisen mädättämisen kasvava ahneus, länsimaisten insituutioiden tuhovimma, ajaa sokeassa itsevihassaan kuitenkin kaiken kohtuullisuuden edelle.  

Tiettyyn rajaan asti homojen suvaitseminen ei ole ongelma, sen ovat taanneet jo 1970- ja 1980-luvulla maassamme hyväksytyt lait. Vahingolliseksi homomaniaksi suvaitseminen muuttuu silloin, kun homoseksuaalien biologisesti poikkeavaa käyttäytymistä aletaan pitää eettisesti yhtä arvokkaana kuin yhteiskuntaa uusintavaa heteroseksuaalisuutta; varsinkin kun se yhdistetään miehen ja naisen pyhään avioliittoinstituutioon. 

Yksilön loputtomia oikeuksia vaatiessaan itseään kovinkin nokkelina pitävät arvoliberaalit ovat kykenemättömiä näkemään sivilisaation isoa kuvaa, varsinkaan sitä, jonka varaan olemisemme on rakennuttu: edellisten sukupolvien työlle ja hiljaiseen tietoon. Sivilisaatioiden rakentaminen kestää satoja, jopa tuhansia vuosia, mutta sen rappeuttaminen ja tuhoaminen onnistuu kyllä yhdeltäkin sukupolvelta, kunhan se on vain riittävän omahyväinen ja lyhytnäköinen "edistyksellisyydessään". Nykyinen hengeltään juutalaismaterialistinen kulttuuri on saamassa luonnolliseksi (sic) kumppanikseen "homokulttuurin", joka vastuuttomalla hedonismillaan lyö nyt leimansa myös ennemmistön kulttuuriin. Kestämättömille arvoille perustuvan Globo-Jomo (Globalist Jews and Homos) mafian otteesta voi irrottautua kääntämällä selän nykyiselle viihde- ja uutiskulttuurille, jota Ylekin edistää. Tämä viheliäisyys sortuu ennen pitkään omaan mahdottomuuteensa kuten kommunismikin. Sen jälkeen valitaan jyvät akanoista.


                                              ***************************************
Yle TV1, keskiviikko 1.3.2017 klo 23:05, Ulkolinja: Trumpin tie Valkoiseen talon  

Vastoin odotuksia Donald Trump voitti USA:n presidenttivaalit epäsovinnaisella kampanjallaan, jolla hän kokosi miljoonia kannattajia. Keitä Trump tuo Valkoiseen taloon avustajikseen ja miten hän muuttaa politiikkaa?


Yle Teema, keskiviikko 1.3.2017 klo 20:00, Afroamerikkalaiset

1/6. Musta Atlantti (1500 - 1800). Henry Louis Gates Jr. tutustuttaa meidät niihin aidosti globaaleihin kokemuksiin, joiden seurauksena afroamerikkalaisten väestöryhmä syntyi. (U)


4 kommenttia:

 1. Sivusta seuranneena voin sanoa että homojen ns.rakkaustarinat ja sankaritarinat on niin suurta satua että yksisarviset,maahiset ja joulupukki ovat niiden rinnalla uskottavempia.
  Homojen itsekeskeisyys on hyvin dokumentoitua.Suurin osa heistä on säälittäviä hedonisteja,henkisiä raunioita,joille ainut lohtu tulee viinasta/huumeista ja satunnaisista seksisuhteista,joita heillä muuten riittää ja jonka seurauksena sukupuolitaudit rehottavat heidän keskuudessaan. Homoille uskollinen parisuhde tarkoittaa sitä että ei olla kuukauteen hässitty kuin kahden vieraan tyypin kanssa.
  Tälläiset ihmiset ovat täysin kykenemättömiä tasapainoiseen perhe-elämään,lisäksi he ovat fyysisesti kykenemättömiä hankkimaan lapsia keskenään. Pelkkää avioliiton ja biologian rienausta että moisille ihmisille annettiin oikeus mennä naimisiin.
  Tekis mieli kysyä näiltä Setan sekopäiltä että miten ihminen voi heidän mielestään vaihtaa sukupuoltaan(mikä oikeasti on mahdotonta),mutta jos homo yrittää parantua mielisairaudestaan ja palata terveeseen heteroelämään niin se on heille maailmanloppu/mahdottomuus. Jos sukupuoli on "sosiaalinen konstruktio" niin eikö silloin seksuaalinen suuntautuminenkin ole (Vittu mä vihaan tota termiä.Se on kehitetty ainoastaan normalisoimaan homoudeksi kutsuttu mielisairaus,ikäänkuin se olisi "yksi luonnollisista vaihtoehdoista"? Meille on kuitenkin vuosia valehdeltu homouden "geneettisyydestä" ja "synnynnäisyydestä"
  Ottakaa ihmiset tarkkaan selvää ehdokkaiden mielipiteistä näin vaalien alla,älkää äänestäkö monikulttuurisuus ja homomädättäjiä kunnanvaltuustoihin/eduskuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vahvaa todistusta, vaikka hieman karskisti ilmaistu. Toisaalta ei täällä YW:ssä tämänkään asiaan suhteen pahemmin kursailla.

   Poista
 2. Kaikkien kulttuurien tuhoutumista on edeltänyt moraalinen rappio, aivan kuin meilläkin on nähtävissä.
  Tuo lista yliopistojen suvakeista oli aika pysäyttävä. Siinä ei sinänsä mitään uutta ollut, mutta se määrä. Mitähän lisä arvoa nuokin tyypit yhteiskunnalle tuottavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Becker, kaikki se "viha" mitä me tuotamme netissä, on marginaalista verrattuna valtavirran vihaan.....

   Poista