maanantai 10. lokakuuta 2016

YLE ILKKUU ODIN-PARTIOILLE JA TRUMPILLE - TURHAAN!


Clinton vihaa valkoisia heteromiehiä - aivan kuten
hänen juutalainen taustatukijansa George Soros.

Ylen uutisointi on parin viime vuoden aikana alkanut näyttää pelkältä toiveajattelulta ja oman agendan eteenpäin viemiseltä kuin asioiden kuvaamisena sellaisena kuin ne todellisuudessa näyttävät. Hyvänä esimerkkinä oli se voitonvarmuus, joka nähtiin ennen Brexit-vaaleja, jolloin Yle viittasi vain niihin gallup-kyselyihin ja asiantuntijoihin, jotka lupasivat kyllä-puolen voittoa.

Yleä vaivaa sama autistinen oire kuin muitakin lännen valtamedioita eli se ei suostu hyväksymään sille ikävää todellisuutta, vaan yrittää ennakoivalla tendenssi-uutisoinnilla muokata tulevaa maailmaa mieleisekseen. Tässä se on kuitenkin joutunut kerta toisensa jälkeen pettymään, oli kyse sitten vuoden 2015 eduskuntavaaleista tai Brexitistä. Ylen kaltaiset dinosaurukset ovat ideologiansa vankeja eivätkä kykene tunnistamaan selviä mannerlaattojen liikkeitä, puhumattakaan, että sillä olisi halu ymmärtää niin sanottuja hiljaisia signaaleja. Siksi se tulee hakkaamaan päätään seinään myös tulevien Yhdysvaltojen presidentivaalien kohdalla.

Viranomaisauktoriteetteihin turvautumalla Yle yrittää vakuuttaa, että sille vastenmielinen oppositio kaduilla ja kotisohvilla on marginaalista ja että monikulttuurisuus on voitolle pääsevä asiantila. Tällaista toiveajettelua Yle viljelee viimeisimmässä verkkosivujen jutussa 
Itä-Suomen poliisi: Soldiers of Odin hiipunut – "Pahat miehet eivät tulleetkaan", jonka viestinä on, että "kaikki on kunnossa, täällä ei ole mitään nähtävää, hajaantukaa". 
– Ei ole ollut mitään sellaista mikä olisi toiminut moottorina heidän toiminnalleen. Se mustamaalaus, että naiset ja lapset varokaa, pahat miehet tulivat, ei pitänytkään paikkaansa, sanoo ylikomisario Vesa Kostamo Itä-Suomen poliisilaitokselta.
Jutun kynäilleeltä toimittaja Tuukka Lukinmaalta jää kertomatta, että turvapaikanhakijoiden ja jo oleskeluluvan saaneiden kehitysmaalaisten vakavin väkivalta on tullut todeksi vasta tänä vuonna, tuloksena kaksi kuolonuhria, yksi Kajaanissa ja toinen Helsingissä. Mitä tulee vierasperäisten harjoittaman vakavan väkivallan suurempaan kuvaan, ulkomaalaiset ovat surmanneet viimeisen kymmenen vuoden aikana 35 ihmistä, joista suurin osa suomalaisia. Tekojen taustalla on monesti jo ennalta tuhoon tuomittuina pidetyt seka-avioliitot, mutta osa teoista on myös sellaisia, jotka olisi voitu ehkäistä kansalaisten omaehtoisella katupartioinilla. Siksi on naurettavaa rauhoitella suurta yleisöä ja väittää, ettei katupartioinnille ole mitään tarvetta. Päinvastoin, tilastollisesti on matemaattisen varmaa, että mitä enemmän maahamme valutetaan kehitysmaalaisia nuoria miehiä, väkivallan määrä tulee vain kasvamaan, eikä kuolonuhrejakaan voida välttää kuten viime kuukausien veriteot ovat todistaneet. Petturillisen "eliitin" harmiksi Soldiers of Odinin kaltaiset ruohonjuuritason kansalaisliikkeet eivät tule katastrofaalisen maahanmuuttotilanteen vuoksi katoamaan, vaan juurtumaan entistä tiukemmin osaksi kansalaisten omaehtoista itsesuojelua.


                                                    ******************************Yle TV1, 10.10. 2016 klo 13:44, USA:n presidentinvaali 2016: 2. väittely 

Yhdysvaltojen presidenttiehdokkaiden Hilary Clintonin ja Donald Trumpin toisen televisioväittelyn jälkianalyysi. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Yle Radio 1 Ykkösaamu, 10.10.2016 klo 08.05; Yle Areena, Toinen vaaliväittely

-Trump voitti jossain määrin itsensä, mutta samalla kaivoi itselleen niin syvän kuopan, josta on vaikea nousta, pohtii ohjelmajohtaja Mika Aaltola Ulkopoliittisesta instituutista.


Ylen tv-uutisissa ja verkkosivuilla olemme saaneet taas kerran kuulla ahdistuneen oloisen kirjeenvaihtaja Pirkko Pöntisen vuodatusta siitä, kuinka paha ihminen Donald Trump on ja kuinka olisi äärimmäisen tärkeää, että vasemmistofeministi Hillary Clintonista tulisi seuraava Yhdysvaltojen presidentti. Kirjoittamassaan raportissa Ylen Yhdysvaltain-kirjeenvaihtaja: Väittely oli Trumpille kova pala Pöntinen keskittyy lähes pelkästään Trumpiin eikä edes pyri peittämään tätä kohtaa tuntemaansa henkilökohtaista inhoa:
Trumpia oli neuvottu ja vaadittu pyytämään anteeksi viime päivien videokohua ja lausuntojaan naisista. Hän tekikin niin, ja sanoi myös olevansa noloissaan. Nuo puheet olivat kuitenkin pelkkää pukuhuonepuhetta, toisteli kalpea Trump ja sekoitti vastausryöppyynsä Isiksen, Yhdysvaltain talouden ja teeman Amerikan tulevasta suuruudesta. 
(...) Trumpin itseluottamus palautui vasta, kun päästiin puhumaan verotuksesta ja taloudesta. Trump katsoo maailmaa liikemiehen silmin ja tällä tyylillä hän varmasti piti kannattajiaan otteessaan.
USA:n Itärannikon uutistoimistojen ja sanomalehtien totuutta toitottavan Pöntisen näkemykset uppoavat todennäköisesti hyvin vain Ylen varassa oleviin suurten ikäluokkien demarieläkeläisiin. Laajempi mediaspektri Yhdysvalloista ja Euroopasta kertoo, että väittely oli Trumpille menestys, sillä hän pääsi vihdoinkin puhumaan kansallisesta turvallisuudesta ja maahanmuutosta. Riippumattomat asiantuntijat ovat olleet myös sitä mieltä, että Trump nuiji menestyksekkäästi maan rakoon demokraattien terveydenhuollon uudistuksen.

Sitä vastoin Ulkopoliittisen insitituutin (UPI) Nato-sionisti Mika Aaltola halusi jälleen kerran kieltää todellisuuden aivan samoin kuin hän teki Brexit-vaalien aattona. Aaltola on melko tyypillinen konservatiivinen cuck-henkilö (aisankannattaja), joka muka oikeistolaisena on loppupeleissä sittenkin vasemmiston, tässä tapauksessa Clintonin, puolella. Yle Radio 1:n Ykkösaamussa UPI:n politrukki julisti kaiken kuullun ja nähdyn jälkeen, että “Hillary Clinton nousee vakuuttavasti kohti voittoa!”. Poika parka, fanaatikkoon kun ei pure mikään evidenssi.Yle TV1, 10.10.2016 klo 20:00, MOT: Maahanmuuttoviraston avoin shekki 

Vastaanottokeskukset tulivat Suomelle rajusti arvioitua kalliimmiksi. Turvapaikanhakijoiden vyöryessä maahanmuuttovirasto teki surkeita sopimuksia. Toimittajana Marko Niemi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
Linkki Yle Areenaan.

Nyt täytyy koputtaa puuta, sillä MOT kertoo maahanmuuttobisneksestä ja turvapaikanhakijoiden "yllättävästä" kustannusten kasvusta. Ohjelman esittäminen ei silti muuta mitään, sillä vahinko on päässyt jo tapahtumaan, koska petollinen hallitus otti viime syksynä maahan yli 32 000 "turvapaikanhakijaa", joita ei olisi EU:n sopimusten mukaan edes tarvinnut päästää rajojen läpi.Yle TV2, 10.10.2016 klo 19:00, Tyger tutkii: Seksismi 


Käpälöintiä, huorittelua, nettivihaa. Tutkimusten mukaan nuoret brittinaiset kokevat runsaasti seksuaalista häirintää. Tyger Drew-Honey tutustuu törkeän käytöksen syihin ja seurauksiin. Miten miehet asian kokevat? HD

Vikaa on syissä ja sepissä kun puhutaan seksuaalisesta häirinnistä. Jo käsite seksuaalinen häirintä on tulkinnanvarainen, sillä monet äänekkäät nipistelytieteiden professorit pitävät pelkkää miehen tuijotusta jo seksuaalisena häirintänä - paitsi silloin jos flirttajilla on varakas ja komea mies. Naisten harjoittamaa häirintää ei tässä yhteydessä haluta edes mainita.

Todellistakin häirintää miesten osalta 
varmasti löytyy, eikä sitä voi mitenkään puolustella. Kolikon toisena puolena on lutka-feminismi, joka on rohkaissut nuoria brittinaisia äijämäiseen juopotteluun ja yhden illan suhteisiin, koska se on niin upean voimaannuttavaa. Mikäli nainen käyttäytyy kuin lutka, häneen on vaikea asennoitua muuna kuin lutkana. Ehkä tässä on eräs syy "seksuaalisen häirinnän" lisääntymiselle länsimaiden hypersensitiivisissä mutta samalla häpeämättömän kaksinaamaisissa yhteiskunnissa.

1 kommentti:

  1. Viime yön vaaliväittelyssä Clinton vs. Trump mielestäni Trump voitti selvästi, mutta Yle ja monet muutkin mediat yrittivät väittää, että väittely oli tasainen ja värikäs. Eikö valtamedia voisi edes yrittää olla vähän puolueettomampi?
    Hillary oli aivan hätää kärsimässä kun Trump kysyi, että tietääkö Hillary edes ketä ne Syyrian kapinalliset ovat joita Hillary haluaa tukea ja samalla syyttää kaikesta Venäjää. Ja Hillary ei tietenkään osannut vastata siihen yhtään mitään.

    VastaaPoista