sunnuntai 16. lokakuuta 2016

KOKOOMUKSEN MINISTERI MYKKÄNEN LUONNON JA KULTTUURIN ALASAJON EDISTÄJÄNÄ

Punavihreän sosialistipuolue Kokoomuksen ministeri
Kai Mykkänen.

Mukavihreänä esiintyvä kaikkien Hyvien asioiden kannattaja, ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkänen, on tosi asiassa luonnonsuojelun ja kulttuurisen diversiteetin vihollinen. Yle uutiset kertoo jutussa Kokoomusministeri: Suomeen lisää pakolaisia, kuinka Mykkänen haluaisi Suomen olevan EU:n mallioppilas ja ottavan vielä entisestään lisää elintasopakolaisia. Ministerin peräänkuuluttamat toimet eivät eroa mitenkään kansantarun hölmöläisten ratkaisuista:
– Koko yleisen pakolaispolitiikan suunnan Euroopassa tulisi kääntyä siihen suuntaan, että pakolaisia otetaan suoraan leireiltä ja saadaan laiton maahantulo hallintaan, Mykkänen sanoo.
Ulkomaankauppa- ja kehitysministerin mielestä laittoman maahanmuuton ongelma katoaa kun siitä tehdään laillista. Samaa liberaalien kädet pystyyn -logiikkaa on ehdotettu myös huumeongelmassa, jossa ratkaisuna nähdään huumeiden laillistaminen. Samalla metodilla voidaan poistaa myös ikävää rasismia tuottavat joukkoraiskaukset tekemällä raiskauksesta laillista.


                                                         ******************


Yle TV1, 16.10. 2016 klo 11:15, Pressiklubi 

Miksi toimittajat ostivat räjähtävän lepakon? Pressiklubissa tätä pohtivat toimittajat Reetta Räty ja Jussi Pullinen sekä Noin viikon uutisten juontaja Jukka Lindström. Isäntänä Ruben Stiller. #pressiklubi HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Uusinta viime perjantailta.

Linkki Yle Areenaan.


Stillerin röyhkeydellä ei ole mitään rajaa, kun hän roudaa studioon vain omia vasemmistokavereitaan. Tässäkin lähetyksessä kaikki vieraat ovat tunnettuja persuvihamielisiä punaliberaaleja. Reetta Räty on Hesarin punavihreä feministitoimittaja, Jussi Pullinen toinen Hesarin persukammoinen hipsteri ja Jukka Lindström tunnetaan Noin viikon uutiset -ohjelman vetäjänä, ohjelmassa, jossa ei tehdä muuta kuin pilkata verorahoin suomalaisia "rasisteja", Persuja ja Trumpia. Pitääkö Stiller katsojia jonain idiootteina, jotka eivät muka tajua, mikä on hänen studiovierasvalintojen taustalla? Tälle punavihreälle kuplalle nauraa koko Suomi, eikä se nauru ole todellakaan hyväntahtoista.


Yle Fem, 16.10.2016 klo 20:00, Dok: Anne Frank - ei turvapaikkaa

(No Asylum, Yhdysvallat) Hiljattain löydetyt kirjeet paljastavat, kuinka Anne Frankin isä haki perheelleen epätoivoisesti turvapaikkaa Yhdysvalloista. Viisumeita ei myönnetty, ja maailma sulki ovensa natsien uhreilta. HD


Suomenruotsalaisten varakkaampi osa on sotien jälkeen samaistanut itsensä pitkälti juutalaisiin, koska he näkevät että heitäkin "vainotaan" kielensä, kulttuurinsa ja emomaasta kupatun varakkuutensa vuoksi. Suomalaisia he pitävät metsäläisinä ugriudmurtteina, joiden suvaitsemattomuudesta pitää tasaisin väliajoin muistuttaa. Hyvänä kiertoilmauksena suomenruotsalaisten samettipeppujen kokemalle "vainolle" toimii Yle Femissä ahkeraan näytettävät natsiohjelmat. Anne Frank -dokumentti tukee myös toista agendaa eli kehitysmaalaisten vapaata maahanmuuttoa valkoisiin maihin keinotekoisen pakolaistatuksen turvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti