torstai 27. lokakuuta 2016

PUNAVIHREÄN VÄHEMMISTÖN POLIITTISESTI KORREKTI DIKTATUURI

Hyvien ihmisten™ pitkään tarkkailema Aleksi Valavuori
(oik.) on nyt sitten virallisestikin paha, koska hän sanoi
väärän mielipiteen niistä, joista ei saa sanoa mitään
negatiivista, vaikka se olisi totta.

Myös Yleisradio huomioi verkkosivuillaan Aleksi Valavuoren saamat potkut Espoo United -koripallojoukkueen managerin tehtävistä. Uutisessa Espoo United vapauttaa Valavuoren tehtävistään kerrotaan, että
Valavuoren ympärillä alkoi kuohua, kun hän otti tiistai-iltana Twitterissä kantaa Lidlin mainoskampanjasta syntyneeseen kohuun. Valavuori pyysi kohua anteeksi ja selitti vastaustaan huonoksi vitsiksi. Seuraavaksi hän kertoi tekstin olleen suora lainaus ystävänsä päivityksestä. "Kyseinen ystäväni on homo, jos sillä nyt on jotain merkitystä. Halusin testata mitä eroa on täsmälleen samalla viestillä, kun se tulee minun kirjoittamana.
Erikoista, että Valavuoren homotutulta lainaama kommentti ei noussut kohuksi silloin kun sen sanoi ensimmäisenä homo. Jotta suvaitsevaisuusilveilyn synnyttämä farssi olisi täydellinen, Valavuoren lausunnosta ja potkuista noussut "uutinen" oli seurausta joitain päiviä aikaisemmin nousseesta Lidlin "transsukupuolikohusta". Samettipeppujen puolestaloukkaantuminen syntyi kauppaketjun uudesta mainoskampanjasta, joka vedettiin julkisten anteeksipyytelyjen saattelemana pois. Asiasta kertoi mm. Taloussanomat:
Lidlin markkinointipäällikkö Seppo Niemelä kertoo Taloussanomille, ettei mainosten lauseilla "Tunsin olevani oikea maito väärässä tölkissä" ja "Vihdoin uskallan tulla ulos maitokaapista" ollut tarkoitus loukata ketään yksittäistä henkilöä tai ihmisryhmää.
Molemmissa tapauksissa median nostattama moraalinen närkästys, jonka taustalla on vain pieni äänekäs vähemmistö, kertoo paljon millaisessa poliittisen korrektiuden hysteerisessä ilmapiirissä me Suomessa vuonna 2016 elämme. Tietenkin Valavuoren tapauksessa manageri edustaa työnantajaansa, jonka vuoksi vastuuhenkilön on syytä harjoittaa itsesensuuria. Muotoseikkojen sijaan on paljon mielenkiintoisempaa arvioida millaista yhteiskunnallista viestiä Valavuoren potkut antavat. 

Valavuoren tapaus on karu esimerkki siitä, että maassamme on poliittisen korrektiuden vähemmistödiktatuuri, jolle pelokas enemmisto on alistunut pelätessään leimautuvansa "pahoiksi ihmisiksi" ja "suvaitsemattomiksi". Kaiken tämän tarpeettoman loiskiehunnan keskellä Yle Watchin on sanottava ääneen, että onhan se nyt sietämätöntä, että joku pieni pervomafia, jolle pitää juuri siksi osoittaa kaapin paikka, voi rauhassa vinkua, uhriutua, uhkailla ja ennen kaikkea määritellä normaalille enemmistölle mikä on sopivaa ja mikä ei. Huumori ja kaikki mikä on heidän kannaltaan epämieluisaa eli totuus, määritellään nyt "suvaitsemattomuudeksi". 

Julkisella ristiinnaulitsemisella kulttuurimarxilaiset vaikuttajat ovat keksineet ovelan moraalisen kiristämisen keinon, jolla tukahdutetaan myös massojen sananvapaus. Monikulttuurisesti suomettunut ilmapiiri ilmenee silti parhaiten julkisuudessa, jossa näkyvät henkilöt ovat omaksuneet itsesensuurin ja kiltin puudelin tavan kumartaa poliittisesti korrekteille muotiopeille. Ilta-Sanomien jutussa Aleksi Valavuoren homolausunnon seuraus – potkut! seuran omistaja Jussi Salonoja vaikuttaa hyvinkoulutetulta koiralta, joka toistaa vähemmistösensitiivistä pc-mantraa:
 – Espoo Unitedilla ei ollut tässä tilanteessa muuta vaihtoehtoa kuin purkaa Valavuoren työsopimus, Salonoja sanoi. – Hän astui kommenteillaan sellaisten rajojen yli, joita ei voi missään nimessä hyväksyä, Salonoja jatkoi.
Lasunnon perusteella Salonoja on alentunut vallitsevan hegemonian aisankannattajaksi, jossa ainoa keino pysyä paskaliemen pinnalla on nuolla punavihreiden totalitaristien kengän pohjia. Tällaisesta asenteesta on vaikea löytää mitään omapäisyyttä ja miehistä ryhtiä.

Hälyttävää on myös seurata lta-Sanomien jutun kommentteja, joissa omiakin ilmaisuvapauksiaan riisuva punavihreä falangi on päässyt koko joukolla vauhtiin sanomalla kuorossa, että "sanomisella on myös vastuu". Mitä sanoista sitten pitäisi seurata? Ilmeisesti vain punavihreille epämieluisista sanoista tulee seurata potkut ja vankilaan, kun taas luokka- ja suomalaisvihaan sekä valkoisen heteromiehen kastroimiseen tähtäävät viestit kuuluvat sananvapauden piiriin. Jos tässä maassa ei tunnusta rakastavansa ja palvovansa LGBT-lahkon aktivisteja jonain aivan ihmeellisen upeina ihmisinä, se onkin todiste päinvastaisesta, jolla pitää olla ankarat seuraukset. Silti friikkisirkuksen helmoihinsa ottaneella tärähtäneistöllä on otsaa puhua saman hengenvetoon sananvapaudesta. Punavihreät khmerit eivät vieläkään halua ymmärtää mistä sananvapaudesta on oikeasti kyse. Toistettakoon tässä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen näkemys asiasta:
Sananvapaus ei kata pelkästään sellaisia tietoja ja ajatuksia, jotka otetaan myötämielisesti vastaan, joita pidetään vaarattomina tai joihin suhtaudutaan välinpitämättömästi. Sananvapaus kattaa myös sellaiset viestit, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät valtiota tai jotain sen väestön osaa. Tätä vaativat tuomioistuimen mukaan moniarvoisuus, suvaitsevaisuus ja avarakatseisuus, joita ilman ei ole kansanvaltaista yhteiskuntaa.


                                               *************************


Yle TV2, torstai 27.10.2016 klo 21:00, Noin viikon uutiset 

Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Suomen ballistisin uutislähetys. Aiheina asekauppa ja klikkausten kalastajat. Vieraana Aller Median toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä. #nvuutiset HD


Seksitouhuistaan tuomittu ulkomaalistaustainen Axl Smith saattaa tehdä Ylelle edelleen hommia. Taustalukijan ja -kertojan työt näyttävät jatkuvan, minkä voi tarkistaa täältä.  Smithin ääni ei vastaa täysin puheääntä, mutta verratkaapa sitä vanhoihin MTV3:n 
juontoihin, jolloin eroa ei kuule lainkaan. Monikulttuurin tukeminen ei sinänsä ole uutta Jukka Lindströmin vetämälle Noin viikon uutiset -puujalkavitsiohjelmalle, sillä sen toistuvana pääteemana on vittuilu suomalaisuudelle ja etenkin kansallismielisille, jotka eivät sulata multkultin pakkosyöttöä Ylen keräämillä verovaroilla.


Yle Teema, torstai 27.10.2016 klo 17:00, Stalinin viimeinen juoni 

Tammikuu 1953. Kuolemansa aattona Stalin kehittää mielessään vielä yhden vihollisen: juutalaiset lääkärit. O: Philippe Saada. T: Roche Productions, Ranska. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.


Yle Fem, torstai 27.10.2016 klo 23:45 
SVT: Cosmopolitanism 

Animerad dokumentär om att leva och verka tillsammans med främlingar i en gemensam värld, bortom rasism och främlingsfientlighet. Internationella filosofer, professorer och politiker ger sin syn på fördelarna och attraktionskraften med cosmopolitanism. Med bland andra Kofi Annan. Av Erik Gandini.


Yle TV1 Torstai 27.10. klo 22:50, Ulkolinja: Clinton vastaan Trump  

1/2. Millaisen presidentin yhdysvaltalaiset valitsevat? Hillary Clintonin ja Donald Trumpin arvomaailmaa arvioivat heidän työtoverinsa, perheenjäsenet ja poliittiset vastustajat.

Katsojan on turha pidättää hengitystään sen suhteen kenen puolella valtamediat ovat Yhdysvaltojen presidentinvaalien alla.1 kommentti:

  1. Voi hyvää päivää.

    Ei kukaan enää voi sanoa, että meillä ei olisi sateenkaarimielipidediktatuuria. Turha ihmetellä, miksi jotkut "piiloutuvat" nimimerkin taakse ja kieltäytyvät esiintymästä omalla naamalla (kuten minä).

    Jotkut ovat sanoneet, että homoja ei voi missään tapauksessa sanoa syrjityksi vähemmistöksi, koska heillä on yhteiskunnassa niin suunnatonta vaikutusvaltaa. Tämä Valavuoren tapaus on oikein hyvä esimerkki. Päinvastoin, homoilla on ylivaltaa.

    VastaaPoista