tiistai 23. elokuuta 2016

KANSANVIHOLLISTEN SIETÄMÄTÖN RÖYHKEYS


Merete Mazzarella ja Monika Fagerholm
eivät halua suomalaisuuden säilyvän.


Viime viikolla Radio 1:n Kultakuume-ohjelmassa haastateltiin Kristiinankaupungista kotoisin olevaa balladirunoilija Lina Teiriä, joka on ruotsinkielisten kirjailijoiden aloittaman pääministeri Juha Sipilän vastaisen kirjekampanjan innoittamana perustanut oman rinnakkaisen We see you -projektin. Sipilää vastaan on syytäkin kampanjoida, mutta silloin kun häntä syytetään liian tiukasta turvapaikkapolitiikasta on vaikea arvioida kumpi osapuoli on suurempi kansanvihollinen, muukalaisinvaasiolle kädet pystyyn nostanut Sipilä vai lisää maahanmuuttohulluutta vaativa kulttuurikilari Teir ja hänen hyväosaiset hengenheimolaisensa.

Jokainen voi omin korvin todistaa tämän globaalisti vastuuttoman naisen paatoksellisen uhon kappaleessa "Vi kommer minnas allt" (Tulemme muistamaan kaiken), jossa Teir julistaa Agit Propia muistuttavalla moralistisella raivolla tuomioita Sipiliän hallitukselle ja samalla myös suomalaisten enemmistölle, jotka äänestivät viime vaaleissa nykyisiä hallituspuolueita. Toden totta, ylimääräisen uutislähetyksen jälkeen suomalaiset eivät tule unohtamaan Teirinkään suomenlaisvihamielistä videoryöpsähdystä!
 Teirin sokea röyhkeys tukea luontoa kuormittavaa sekä etniteettejä ja kulttuureja tuhoavaa massainvaasioita 7 miljardin ihmissäkin maailmassa on moraalisesti täysin kestämätöntä, vaikka juuri hän itse kuvittelee olevansa moraaliltaan suomalaisen karvalakkikansan yläpuolella. Kauas on tultu niistä ajoista jolloin runoilija-kirjailia Eeva Kilpi kyseenalaisti ihmiskeskeisen taikauskon ja antoi tukensa Pentti Linkolan syväekologialle.

Suomenruotsalaisen ankkalammikon runkkurinki tietenkin ylistää suomalaisten etnistä perikatoa manaavaa Teiriä, josta kertoo ruotsinkielisen Ylen 
18.8.2016 julkaisema juttu "Finland måste ändra sin flyktingpolitik" (Suomen täytyy muuttaa pakolaispolitiikkaansa). Uutisjutun mukaan Teir oli yksi pääpuhujista Kristiinankaupungissa, jossa satakunta mielenosoittajaa, joista huomattava osa oli vielä värillisiä ulkomaalaisia, vaati turvapaikanhakijoiden käännyttämisen lopettamista. Ruotsinkielisen Ylen tapa kirjoittaa muukalaisasioista on vieläkin imelämpi ja puolueellisempi kuin suomenkielisellä puolella, mikä näkyy jutun täydellisessä kritiikittömyydessä, aivan kuin Lina Teir olisi kirjoittanut sen itse.

Satusetinä tunnettujen irakilaisten turvapaikkaturistien, Lina Teirin ja Rita Backmanin järjestämässä mielenilmauksessa toistettiin ne samat monta kertaa alas ammutut tekosyyt vihamielisen invaasion perustelemiseksi kuten uusien tunkeutujien tuomasta etnisestä värinästä ("
Vi har i många år redan haft en fin, intressant och utvecklande samvaro med de nyinflyttade i staden") ja epäilyksen alaisten sotarikollisten suojeluntarpeesta vetoamalla paperinpalaan nimeltä "ihmisoikeudet". Mielenosoituksen kärki suuntautui yhteen henkilöön, Juha Sipilään, jota vaadittiin tekemään oikeanlaisia "kansainvälisen lain" mukaisia päätöksiä, mikä tarkoittaa kaikkien tänne tunkeutuneiden partalasten maahan jäämistä riippumatta siitä onko heillä siihen edes Geneven sopimuksen mukaisia perusteita (Ei ole: sotaa pakoon pötkiminen ei ole oikeus poliittisen turvapaikan saamiseksi).

Politiikassa empatiasta ylimmän argumentin tehneitä, lähinnä munasarjoillaan ajattelevia Lina Teirin kaltaisia raivottaria, riittää julkisessa keskustelussa vaivaksi asti, vaikka 1960-luvun vasemmistoradikalismin luulisi olevan jo takana päin. Kulttuurimädätyksessä Teir on vain tavallinen pikkupioneeri, vaikka onkin päässyt vanhojen ja paljon kuuluisempien kiukkutätien joukkoon osallistumalla Sipilän vastaiseen kampanjointiin. Ylen nettisivujen artikkeli Juha Sipilälle satelee paperikirjeitä – kirjailijat kritisoivat turvapaikkapolitiikkaa kertoo tarkemmin mistä asiassa on oikein kyse. Jutussa kampanjasta puhuvat sen aloittaneet ruotsinkieliset kirjailijat Merete Mazzarella ja Monika Fagerholm, mutta propagandahyökkäykseen on osallistunut myös suomalaisia skribenttejä kuten joka paikan rukoilijasirkka Anu KoivunenMTV 3:n uutisjutun mukaan professori Koivusen lisäksi suomeksi oli kirjottanut vain 50 henkilöä, kun taas ruotsiksi paperille itkijöitä on ollut 143.

Kampanjan takana ei ole vain ruotsinkielisiä kirjailijoita, vaan lähes koko suomenruotsalainen akateeminen eliitti, mikä kertoo paljon tämän väestönosan suhteesta suomalaisuuden säilymiseen nyt ja tulevaisuudessa. Ilmeisesti liian mukavat oltavat omassa kielikuplassa estävät näkemästä pienen suomalaisväestön kohtalonkysymystä ihmismassojen puristuksessa, vaan takkatulen äärellä on mielenkiintoisempaa pohtia holtittomasti lisääntyvien kehitysmaalaisten mahdollisuudesta astua Pohjolan valmiisiin pöytiin. 

Monika Fagerholmin subjektiiviset näkemykset Irakin, Somalian ja Afganistanin turvapaikkatilanteesta eivät kerro mitään viime syksyn alkutilanteesta, jossa Syyrian pakolaiskriisi sai näiden maiden elintasoparasiitit näkemään tilaisuuteensa tunkeutua Eurooppaan. Syyrian sodan varjolla maanosaamme vyöryneistä "turvapaikanhakijoista" 97% olikin muita kuin syyrialaisia, enimmäkseen jo ennestään tutuista turvapaikkapummien luvatuista maista kuten Somaliasta ja Irakista. Nämä taustat eivät kuitenkaan estä Fagerholmia saamasta ehdollistettua moralisti-refleksiä, kun joku kertoo Facebookissa muukalaisen kielteisestä turvapaikkapäätöksestä:
Maahanmuuttoviraston muutettua arvioitaan Irakin, Somalian ja Afganistanin turvallisuudesta, kielteisten turvapaikkapäätösten määrä on liki tuplaantunut. Monika Fagerholmille viimeinen niitti oli heinäkuussa sosiaalisessa mediassa julkaistu kielteinen turvapaikkapäätös.
Ylen antamaan ilmaiseen julkisuuteen kansanviholliseksi tunnustautuneelle kulttuuriklikille sisältyy selvästi perusteeton toive, että muukalaisinvaasion kannattaminen saisi enemmänkin jalansijaa kansan keskuudessa. Yle kun antaa julkisuutta myös toiselle samankaltaiselle projektille, josta kerrottiin tämän jutun alussa:
Fagerholmin ja Mazzarellan kirjekampanja on synnyttänyt jo rinnakkainen kampanja, joka myös kritisoi turvapaikkapolitiikkaa. We see you -kampanjalla halutaan ilmaista päättäjille, että heidän tekemänsä politiikka huomataan. Yksi kampanjan perustajajäsenistä [Lina Teir] teki kirjeestään pääministerille myös laulun ja julkaisi sen verkossa.
Kansastaan vieraantuneet herraskaiset punaliberaalit ovat oikeassa ainoastaan siinä, että pääministeri Juha Sipilää ja hänen hallitustaan täytyy vastustaa painokkaasti. Oikeudenmukaisessa maailmassa tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että Sipilä, Orpo ja Soini pitää tuomita suomalaisvihamielisinä toimijoina, jotka ovat kansan itsemääräämisoikeudesta ja turvallisuudesta piittaamatta päästäneet tahallaan maahan yli 30 000 tänne kuulumattomia vieraan kulttuurin, uskonnon ja rodun edustajia, joilla monella on vielä epäilyttävä sotilas- ja poliisitausta. 

5 kommenttia:

 1. Minua on jo jonkin aikaa hieman häirinnyt se, ettei täällä impivaarassa noudateta kansainvälistä terminologiaa. Kansainvälisesti matu on migrant, eli väliaikaisesti maassa oleileva ulkomaalainen. Täällä niitä kutsutaan pakolaisiksi ja turvapaikanhakijoiksi. Sanat ovat valtaa. Se kuka on vallassa määrittää sanat.

  VastaaPoista
 2. Minua on jo jonkin aikaa hieman häirinnyt se, ettei täällä impivaarassa noudateta kansainvälistä terminologiaa. Kansainvälisesti matu on migrant, eli väliaikaisesti maassa oleileva ulkomaalainen. Täällä niitä kutsutaan pakolaisiksi ja turvapaikanhakijoiksi. Sanat ovat valtaa. Se kuka on vallassa määrittää sanat.

  VastaaPoista
 3. Mikähän kumma tätä blogspot-alustaa riivaa? Minun höpinäni näkyvät tuplana ja itse teksti on triplana.

  VastaaPoista
 4. Mikähän kumma tätä blogspot-alustaa riivaa? Minun höpinäni näkyvät tuplana ja itse teksti on triplana.

  VastaaPoista
 5. Itse teksti ilmestyi kolme kertaa. Muutenkin Blogspot-softa on sietämätön, sillä editointivaiheessa esim. kappalejako saattaa näyttää hyvältä, mutta julkaisun jälkeen välit saattavat olla miten sattuu. Aikaa menee ulkoasun asetteluun yhtä paljon kuin kirjoittamiseen, mikä ei aina houkuttele työpaivän jälkeen tuhrata aikaa blogin kanssa sähläämiseen.

  VastaaPoista